Şimdi Ara

Java Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba javada ödevim var yardımcı olabilirseniz sevinirim

Program kullanıcıdan 2 tane girdi alıyor girdi1 girdi2 bu girdileri 2li olarak inceleyip ortak 2li sayısını basıyor

yani girdi1 = klm olsun girdi girdi2 = tlm olsun 2li olarak incelendiğinde "lm"ler ortak program 1 yazacak

Yeni başladım bölüme substring kullanarak yapmamız lazım galiba bunu ama bir türlü yapamadım yardımcı olabilirseniz çok iyi olur

• Algoritma mı istiyorsun kod yazılmasını mı?
  • Valla yazabilirseniz kodu çok iyi olur
  • Hocam bişiler koy onun ustunden gidelim. Hem öğrenmiş olursun. Muhtemelen iç içe iki for'la yapabilirsin. İkiside word'lerin uzunluğu kadar gitcek.
    İlkinin 2 harfini alıp içteki for'da 2.kelimenin ikili leriyle karşılaştırcaksın. Bir counter falan tutup artırırsın falan.
  • Iki kelimeden birinin her harfini diger kelimede ara. Ortak harflerden kac tanesi Yan yana ise onlari index sirasina gore Sonuc olarak return et. Kendin yanlis da olsa bir seyler yaz, sonra yardim iste. Ortada bir sey yokken yardim istemis olmazsin, odevi yaptirmaya calismis olursun, onu da bedava pek az kisi yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puma5945

Öncelikle merhaba javada ödevim var yardımcı olabilirseniz sevinirim

Program kullanıcıdan 2 tane girdi alıyor girdi1 girdi2 bu girdileri 2li olarak inceleyip ortak 2li sayısını basıyor

yani girdi1 = klm olsun girdi girdi2 = tlm olsun 2li olarak incelendiğinde "lm"ler ortak program 1 yazacak

Yeni başladım bölüme substring kullanarak yapmamız lazım galiba bunu ama bir türlü yapamadım yardımcı olabilirseniz çok iyi olur

Açıkçası ne yapmak istediğini anlamadım. Yani olay sadece string match ise basit. String metodlarına bakman gerek. Ama program falan demişsin burada paralel programlama yada fork lara gidiyor kafam. Tam olarak düzey ne ? Sistem programlama mı yoksa string leri iyi anlaman için verilmiş bir ödev mi bu

• arkadaşlar merhaba, java dayaptığım proje de , kullanıcıdan bilgi alıp linked liste atıyorum. daha sonra bunları text dosyasına yazdırıyorum. sonra load yapıp hepsini ekranda tekrar yazdırabiliyorum. benim sorum bu textte kaydattiğim yazıları tekrardan geri linked liste nasıl atabilirim.

örneğin :
    course code : 123
    course name : java

burlardaki 123 ve java yı linked liste atmam gerek load yaptığım zaman
    .. kafamda algoritma var ama java koduna dökemedim. ben örnek ;
    course code . #123#
    course name : #java3
    şeklinde yazdırayım sonrada geri linked liste atarken ilk satır için # yi gördükten sonra tekrar kare görene kadar olan geri al , sonra diğer satıra geç
    gibi bir algortma var..

bu konuda yardımcı olabilirmisinz???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Sql yardım
    2 yıl önce açıldı
    excel yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nisre93 N kullanıcısına yanıt
    : den sonraki satirin tamamini okuyup string e cevir. Sonra da string class inin trim() metodunu cagir. Son halini de list e at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.