Şimdi Ara

JAVA yüklenmenin sonuna yaklaşırken takılıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Java programının güncellenmesi gerektiğini yeni güncelleme geldiğini sağ altta görüyorum
    üstüne basınca siteye yönlendiriyor programı PC'ye yükleyince ilk yüklemeyi yapıyor 2. sinde sonuna kadar yaklaşıp tahminen %97-98'e gelip takılıyor!
    Lütfen yardım edin hiç bi forumda cevap vermediler!!
    Şimdiden teşekkürler :) JAVA yüklenmenin sonuna yaklaşırken takılıyor!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meholika64 -- 29 Temmuz 2016; 19:22:53 >

• kimse cevap vermeyecekmi nasıl forum burası?!
  • Antivirüsü devre dışı bırakıp dene devre dışı bırakamıyorsan sil antivürüsünü javayı kur sonra tekrar yüklersin antivirüsünü anti kullanmıyorsan Program uyumluluk ayarlarına göre tekrar dene işletim sistemin wim 10 ise yada 8 ise sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarını Win 7 seç sorun kesin çözülür değerli kardeşim
  • deneyeceğim
  •  JAVA yüklenmenin sonuna yaklaşırken takılıyor!!
    uyumluluk sorununu gider deyince birinci resimdeki hatayı verdi.Normal yani özellikler/uyumluluktan yapıncada 2. hatayı verdi

• bilgiliçocuk kullanıcısına yanıt
    uyumluluk sorununu gider deyince birinci resimdeki hatayı verdi.Normal yani özellikler/uyumluluktan yapıncada 2. hatayı verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: meholika64

Java programının güncellenmesi gerektiğini yeni güncelleme geldiğini sağ altta görüyorum
    üstüne basınca siteye yönlendiriyor programı PC'ye yükleyince ilk yüklemeyi yapıyor 2. sinde sonuna kadar yaklaşıp tahminen %97-98'e gelip takılıyor!
    Lütfen yardım edin hiç bi forumda cevap vermediler!!
    Şimdiden teşekkürler :) JAVA yüklenmenin sonuna yaklaşırken takılıyor!!

Cevrim dışı kurulumu deneyin.

https://java.com/tr/download/manual.jsp

Linkten bilgisayarınıza uygun sürümü indirin. Çevrimdışı yazanlar yani ordan indirip kurulum yapın sorunsuz kurulur sanırım yine sorun çıkarsa belirtirsiniz..

Düzeltme: Bu işlemden önce bilgisayardaki tüm java yazılımını silmenizde fayda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 30 Temmuz 2016; 23:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    sildim onu kurdum yine aynı sorun acaba windows 10 dan kaynaklanan bi sorun olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meholika64

sAĞ tIK> Uyumluluk sorunu Gider > 2 seçenekten alttaki seçeneğe tıkla > Ardından Orada 1,2 ve 3 kutucuklara tik koy > ardından çıkan sekmeden Win 7 yi filan denen olmadı xp dene çünkü java eskiden çok kullanılırdı yalnız bu işlmei javanın setupunda gerçekleştireceksin unutma Yani gidip başka bir şeye sağ tık yapma java setupuna sağ tıklayıp bu yukarıda anlattığım işlemi yap

işte buradaki gibi bişey çıktı w7 yi seçince sence hangisini seçeyim sana soruyorum çünkü sadece senin dediğini yapmak istedim
  • Hmm Bende Öyle Birşey Çıkmıyor Kardeşim Direx Service pack1 win 7 filan yazıyor ama sen yinede sende çıkanların ilk 5 nede tik koy Devam et tekrar yeniden setup başlayacaktır . inşallah Çözülür Kardeşim :)
    Allah razı olsun kardeşim senden olmayacağına emindim hatta sana yazmaya ekran görüntüsü almaya hazıylanıyodum bi baktım installation completed yazıyo helal olsun sana
  • Olduysa ne mutluı kardeşim

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.