Şimdi Ara

JavaScript Virüsü Temizleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitshake adlı pop-uplar çıkıyo sağda La Superba reklamları var bi de GomPlayeri açınca komut dizisi sorunu yapıyo. Bilgisayarın hepsini arayıp .js dosyaları buldum nasıl sistemleri olduğunu bilmiyorum ama silinmiyor(güvenli modda bile) bulaşan bir virüs değil ama sinir bozucu, yavaşlama yapmıyor. Regeditten bitshake tarattığımda bir şey bulamadım. Bunların hepsi MediaCope diye bir video düzenleme programı yüzünden oldu indirmeyin görürseniz, video birleştirici arıyordum ses bozuk oluyodu bu programı buldum bi ton böyle şeyler oldu. Bilirsiniz indirirsiniz programı başka bi indirici çıkar onun üzerinden başka bi ton program da indirir sorun yapar aynen öyle oldu. İlk başta kapattım ama Temp klasöründe durduğu için ordan arka planda indirmeye devam etmiş Adware Cleaner falan hepsini denedim. Bir çoğunu temizledim ama bi tek sağda Ali Express için La Superba reklamları bir de bu Gom Playere girince çıkan Bitshake komut dizisi hatası geliyo. Arama sonuçlarını tekrar yapıp ss atıyım bir de pop-up ve reklamların sslerini atayım.

• Norton deneyin.
  • Sisteminde Bitdefender kurulu olsaydı bunlar başına gelmezdi sana tavsiyem Bitdefender'ın deneme sürümünü kur ve tarat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 29 Ağustos 2015; 17:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

Sisteminde Bitdefender kurulu olsaydı bunlar başına gelmezdi sana tavsiyem Bitdefender'ın deneme sürümünü kur ve tarat.

Çok CPU sömürmüyosa kurayım şimdi ama kurtulmak için çok kafa yormadım formatladım gitti korunma için yükleyebilirim.
  • Aşağıdaki linkte çok uygun fiyata bulabilirsin kampanya var.

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.