Şimdi Ara

Javier Mascherano'ya 1 yıl hapis! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İspanya işsizlikle kıvranırken sen sırf top oynuyosun diye öküz gibi para alırsan elbettr vergi vereceksin ki kazanamayan insanlar da yararlansın. Bunun neyini anlamıyorsunuz? Fakirler ölsün porşeden selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla vergi çok adam ne yapsın diyen varsa eğer:
    Vergi adama özel değil, Türkiye için de İspanya için de, eğer sen ben, sıradan İspanyol vatandaşı, maaşının yerine göre üçte birini vergi olarak veriyonsa, bu adamın 1.5M vergisi de normal.
    Ama derseniz ki vergi sistemi komple saçma/tutarsız, ona katılırım, aldığım 3 kuruşluk hizmetler için verdiğim vergilerin haddi hesabı yok, hele ülkemizde durum daha fena.
    Yani özetle, Messi tam bir balon.
  • barcelonayı futbolla yıkamayanlar bu tür oyunlarla barcayı bitirmeye çalışıyorlar .Dış mihrakların algı operasyonu bunlar hep kanmayın barcalı dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

barcelonayı futbolla yıkamayanlar bu tür oyunlarla barcayı bitirmeye çalışıyorlar .Dış mihrakların algı operasyonu bunlar hep kanmayın barcalı dostlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Devlete kendi kazandığından vermedi diye hapis cezasımı vericekler ? Şakamı bu ? Bir insanın özgürlüğünü haracını vermedi diye elinden almak tamamen saçmalık. Devlet olgusuna bir türlü alışamadım yahu.

Messi çöp

La boetie?

• Adam gol atamadan hapse girecek

Kısaca Messi leş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehrmantraut

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Gerçek Barça lı Mascherano. Bi tane düzgün adam olmaz mı koca kulüpte yavv :ddd

Olmaz mı be...adam gibi adam
    https://youtu.be/s4aYvyEjX4U

dişi sürçmüş ısırma değil o.

messi kim bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Ocak 2016; 0:04:47 >

• messide hapis cezasi aldi üstünü kapattilar bunu tüm dunya biliyor çünkü messi hapise dusseydi rekabet bitecek madrid domine edecekti messinin hapis cezası futbolu birakana kadar ertelendi bıraktığı gun neymarla birlikte hondurasta hapis yatacaklar

kısaca messi çöp

• Hak etmiş.

Ayrıca Webo > Messi

• En son hapis de para cezasına dönünce tam olması gerektiği gibi olacak.

Özet: Messi tarihin en büyük balonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 22 Ocak 2016; 16:05:58 >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    o zaman devletin yaptigi kaldirimda yurume. verdigi suyu icme. elektrigi cekme. dogalgazi yakma. suyu kendin git daglardan cek. evin icinde surtunmeyle ates yak isin. bu bir makro alisveris. bunu dusunmemis olman da ayri bi olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

o zaman devletin yaptigi kaldirimda yurume. verdigi suyu icme. elektrigi cekme. dogalgazi yakma. suyu kendin git daglardan cek. evin icinde surtunmeyle ates yak isin. bu bir makro alisveris. bunu dusunmemis olman da ayri bi olay

Devlet kaldırımı dünyanın kendine has toprağına yaptıysa oraya basmayı kendime görev bilirim. O kaldırım dünyadaki tüm insanların basması için yapılmış olmasaydıda olurdu. Suyumu ben çıkardığı için parası neyse veriyorum hatta artezyen vurup kendi suyumuda aldığım bir işletmem mevcut. Doğalgazı yakma demişsin o doğalgazı devlet olmadanda buraya getirebilir. Ancak devlet bunun önüne geçmiş ısınıcaz diye kar yapıcaklar. Neden sürtünmeyle ısınacakmışım anlamadım ? Sevlet olgusu mu kibriti çakmağı icat etti ? Bukadar sığ bir insana cevap vermek benim hadsizliğim gerçi siz soyulmaya devam edin koçum. Elektriği çekme demişsin asıl mesele burda başlıyor. Ben o elektriğin parasını devlete değil özelleşmiş şirketlere ödüyorum. Devletin bana faydası yok hatta o ödediğim paradan trt adlı kanallarına haraç topladıkları için ki bu en büyük hırsızlıktır. Boşu boşuna para vermiş oluyorum. Evimde ampul yaktık diye trt payı ödüyoruz hala gelmiş bıdı bıdı ötüyorsun hayırdır milletvekilimisin yoksa iş arayan yalaka mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blgrçoban -- 22 Ocak 2016; 20:46:35 >

• Bir de Madrid ve Madridlilere kaçakcı derler. Messi , Neymar , Barca simdi Masch hepsi ceza aldı. Real'inde bunlardan alta kalır yanı yok paranın olduğu her yerde adaletsiz olur. Sadece madrid'e kacakcı deyip Barca'yı savunmanıza laf ediyorum görüyoruz..
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    devlet olgusunun ihtiyaçtan varolduğunu bile bilmeyen bi de bilmiş bilmiş konuşan dayaklık bir çocuksun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

devlet olgusunun ihtiyaçtan varolduğunu bile bilmeyen bi de bilmiş bilmiş konuşan dayaklık bir çocuksun.

Velete bak sen büyümüşte abisine laf söyler olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yav he hee

En son hapis de para cezasına dönünce tam olması gerektiği gibi olacak.

Özet: Messi tarihin en büyük balonu.

Hocam argümanlarımın telif Hakkı bana aittir. Telif ücreti ödemeniz halinde kullanabilirsiniz.

Misal ;

Özet : messi balon

Özet : messi çöp

Özet : messi barzo

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 23 Ocak 2016; 18:33:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.