arkadşlar ben yeniyim bless, soul , life ne işe yarar ögrendim. Oyundakilere soruyom , creation o para kazanmak için satıcı sat diyorlar . Gerçekten para kazanmak için mi ? Başka bi işe yaramıyor mu ?
'ARAMA' yaptın mı
Evet kasaya 17m ye satabilirsin paranın değerli oldugu serverlerde bayaa iş gorur. Ayrıca DL için At ve Kuş yapımındada gereklidir.
ya karde?lerim para dupesi vardir bir yerde bles satiyosa bakin o blesden bitane alcan o blessi satcan 2 bles parasi oluyor
Creation combinasyonda point yapmaya yarar her creaitondan str agi vit enr olarak 4 farklı 1 point elde edilir yanlız su kombinasyondan çıkan kağıdın adı neydi unuttum
Bug Olmayan Serverlarda Onu Verip İtem Alabilirsin yada,Bazı Private Serverlarda Admine Verip Setine Options Bastırabilirsin Ama Her Serverda Olmaz
Paraya ihtiyacın Oldugunda Yardımına Kosan Bir Alettir
quote:
Orjinalden alıntı: LuCiFeR_
Bug Olmayan Serverlarda Onu Verip İtem Alabilirsin yada,Bazı Private Serverlarda Admine Verip Setine Options Bastırabilirsin Ama Her Serverda Olmaz
ne alaqa
h4pp3 bebeler anlamaz..
arkadaşlar bakin ben post kasmiyorum diyorum kimse anlamiyo siz anlayin bali ya
quote:
Orjinalden alıntı: h4pp3
Creation combinasyonda point yapmaya yarar her creaitondan str agi vit enr olarak 4 farklı 1 point elde edilir yanlız su kombinasyondan çıkan kağıdın adı neydi unuttum
EVET H3PP4 sölemiş
quote:
h4pp3 bebeler anlamaz..
ewt anlamadıkları ortada
quote:
quote:
h4pp3 bebeler anlamaz..
ewt anlamadıkları ortada
Demek Hiç Düzgün 97d Client Oynamadın (Belli Etme Bari)
hyr aksine 97d ciyim sapına kadar yaaa niye saçmalıyosunki bu kadar
Jewel Of Creationdan bahsediyoruz ne işe yaradığı bağriz ortada bişey kanıtlarıda ortada senin söylediklerinle creation alakasız bişey
susta motorun soğusun diyorum
ve bu topiğe başkada bişey yazmayacam
bana katılanlar şu eziğe creationun ne işe yaradığını anlatsın
quote:
hyr aksine 97d ciyim sapına kadar yaaa niye saçmalıyosunki bu kadar
Jewel Of Creationdan bahsediyoruz ne işe yaradığı bağriz ortada bişey kanıtlarıda ortada senin söylediklerinle creation alakasız bişey
susta motorun soğusun diyorum
ve bu topiğe başkada bişey yazmayacam
bana katılanlar şu eziğe creationun ne işe yaradığını anlatsın
Aynaya Bak Derim Sadece
Jewel OF Creaction
" MU ONLİNE REHBER " Okuysaydiniz bilgiye sahip olurdunuz..
Combinasyon yapip
Streng Fruit Agility Fruit Vitality Fruit Energy Fruit
Yapmaya Ve Ayreten
Dark Lord Kuş unu yapmaya { Dark Raven Spirit } ve Dark Lord atini Yapmaya {Dark Lord Horse } Yarar.