Şimdi Ara

Jax ın nerf yeme ihtimali varmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence kesin gelecek çünkü surrenderat20 de geçenlerde okudum bir yerde örnek olarak riot yetkilileri jaxın op olmasından bahsediyordu
  • kesin diyorum ben ama vakit belli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufak bi nerf yiyebilir büyük bi nerfe gerek yok
  • Daha ne nerfü gelicek arkadaş kaç kere geldi tamam bayağı dengesizdi önceden ama ağır nerflendi zaten. Oldu olucak Ireliaya da gelsin o da op durumda böyle bakıcak olursak.
  • Jax çok güçlü, hep güçlüydü ama son zamanlarda iyice farkına varıldı. Ne Frozen Heart ne başka bir item durdurmayı bırak, yavaşlatamıyor bile Jax'i. O 3. vuruşları W ile vurduğunda erimeyen hero eritmeyen build yok. Böyle ağır DPS verip, bu kadar sağlam durabilen ve bu kadar mobil olan başka bir hero var mı sorarım size. Resmen Kha'zix'ten fazla damage veriyor birim zamanda ama Kha 2 kat daha squishy. Böyle bir saçmalık olmaz. Karşımda görmek istemediğim 3 hero var 1 tanesi de Jax.

Diğer ikisi de Leona ve LeBlanc zaten. Bu 3'ünün mutlak surette dengelenmesi lazım ağır imba.
  • irelia tank kasarsan op zaten ama jax hem ofansif olarak çok ön planda hemde defansif bir karakter olarak çok op
  • Gelir, gelecek, gelmesi lazım. Kolay kolay her şampiyona op diye ağlamam ama şuan Nidalee ve Jax cidden op.
  • W yada ulti pasif hasarina gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessiyang

zaten yeterince nerd gordu 2013 sonununda hp per lvl asiri dustu 18 lvl eskiden 200 daha fazla cani vardi

o nerf iptal oldu bence tekrar gelme ihtimali var. ayrıca w sununda earlysi bufflanmıştı latesi düşürülmüştü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.