Şimdi Ara

Jax ın nerf yeme ihtimali varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tracham

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Jax'e de nerf gelirse ritoyu ateşe veririm.Hangi şampiyonu main yapsam 2 gün sonra gebertiyolar.

O zaman 2 gun once main yaptin Jax'i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık nereye geliyo

• gelecek tabi pick rate yüksek neden acaba diye sorarlar adama. 3.vuruş ult pasif+ w
    o değilde hala şu thresh e nerf gelmedi thresh dururken hala başka hero nerfliyorlar deliricem.
    şimdi baktımda en çok banlanan herolara
    1 jax
    2 braum
    3 kha
    4 lb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbmfb -- 24 Mayıs 2014; 17:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

gelecek tabi pick rate yüksek neden acaba diye sorarlar adama. 3.vuruş ult pasif+ w
    o değilde hala şu thresh e nerf gelmedi thresh dururken hala başka hero nerfliyorlar deliricem.
    şimdi baktımda en çok banlanan herolara
    1 jax
    2 braum
    3 kha
    4 lb

Threshe nerf gelmedi emin misin ?
  • quote:

Jax'e de nerf gelirse ritoyu ateşe veririm.Hangi şampiyonu main yapsam 2 gün sonra gebertiyolar.

22 oyun solo sorokoyu oynadım semavi aldım nerf yedi 55 oyun kayle oynadım altın kanat aldım nerflendi. 48 oyunda Jax oynadım onada birseyler bekliyorum artik. Ayrıca Burada nerf diyenler laneden Jax in e sine kafa atıp frozen heart almayanlardir. Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

22 oyun solo sorokoyu oynadım semavi aldım nerf yedi 55 oyun kayle oynadım altın kanat aldım nerflendi. 48 oyunda Jax oynadım onada birseyler bekliyorum artik. Ayrıca Burada nerf diyenler laneden Jax in e sine kafa atıp frozen heart almayanlardir. Ciddiyim.

Aga ben ay başı 3 tane skin aldım.Vi,nasus ve pantheona.Oyuna bi girdim karşı takım üçünüde banladı.Şu oyunda olabilecek tüm şanssızlıkları yaşıyorum.Duo girdiğim arkadaşımın pc çöküyor.Evde net kötü oluyo,arkadaşla cafeye gidiyoruz ben masaya oturunca elektrikler kesiliyor.Yazmakla bitmez yani..

• Kayle bittikten sonra jax yemiş çok mu beter olsun
  • jax'a gelmez. jax şu an early game herosu değil. late game herosu. ilk 10 dk'da jungle 2-3 defa gank geldiği an toparlaması zor olur. bu sürede zaten jungle'la birlikte kule alınıp roam başlanır. roam yaparak asist veya kill ile kasılması lazım. eğer e-w-q combosundan kaçmayıp birde üstüne farmda ezilirsen zaten sen jax'a oyun başı yenilmişsindir.

bu op'luğu skill setinden dolayı. aynı olay vayne'de de var. bunu kimse konuşmuyor. şu an jax'a nerf gelmesi gereksiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Aga ben ay başı 3 tane skin aldım.Vi,nasus ve pantheona.Oyuna bi girdim karşı takım üçünüde banladı.Şu oyunda olabilecek tüm şanssızlıkları yaşıyorum.Duo girdiğim arkadaşımın pc çöküyor.Evde net kötü oluyo,arkadaşla cafeye gidiyoruz ben masaya oturunca elektrikler kesiliyor.Yazmakla bitmez yani..

+1 sadece 15 heroda skin var 5 i hediye geriye kalanlar sevdiğim herolari sağolsun rito oynadığımın anasını ağlatıyor.

• calamityeas kullanıcısına yanıt
    88 de gelcek gibi nerf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven nerf yesin diye qq konusu açanlar maini jax olunca yemesin diye dua ediyolar
    Yesin tabii süper olur ulti 3. vuruş w ve 3lüyü birleştirince adam bırakmıyo.
  • quote:

Jaxı kesmek zaten 2 gün alıyor
  • Gelsin artık fp oldukça banko banlıyorum.
  • Jax sezon 1 den beri op. Adam için dodge sistemi kalktı runelar falan kaldırıldı pasifi değişti yine op yine op

• gelmez
  • Yemez çünkü riotun torpilli herosu birde kha var tabi
  • umarım en sert nerflere maruz kalır. şu anda ki tartışmasız en op hero. cehenneme gitsin
  • here's to you kid.

jaxın dedigi şu lafı bi araştırın niye nerf getirmediklerini anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Yemez çünkü riotun torpilli herosu birde kha var tabi

2 ayda bir düzenli olarak nerf yiyor torpilli bir hero varsa o da fizzdir
  • Jungle gank atinca dusuyormus, ona bakarsan onun jungle'i gank atincada ustunlugu ele gecirdi mi durmak bilmiyor, profesyonel maclardada aynisi jax kule alti kalir, farmda geri kalir sonra jungle'i iki gank atar kasilip karsidaki adama cektirir.

Diger yorumlardada soylendigi gibi, ultisinin 3. vurusuna saglam bir nerf lazim

Edit : Biriside Threshi nerflemediler once onu nerflesinler demis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 24 Mayıs 2014; 18:45:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.