Herşeyi yorick bile buna dahil. Bu konu çok eski ilk çıktığında fazla tercih edilmiyordu. Üstte yorumları yazanlara şimdi sorsan perma ban derler.
Her şey dünya kupası yüzünden oldu eğer picklenmeseydi şuan unutulan champlar arasındaydı.
Ondan önce biz fark ettik merak etme ona yapılan damage nerfi ireliaya yapılan tüm nerflerin toplamından fazlaymış phreak ile deman söylemişti ama fark etmemiş daha jayce ile oynarken beni yenen çıkmadı
Build onerebilir misin?
Karşıya Göre Ninja Tabi - Mercury Bot
İlk Phage'de alabilirsin BF Sword'da çıkabilirsin.
Phage -> Bf -> %10 Lifesteal İtemi -> Shen -> Trinity -> İE'nin Crit İtemi -> İE -> Bloodthirster -> Pickaxe -> Last Whisper -> Son itemide karşıya göre bir tank itemi alıp terör estirebilirsin
Cok kirilgan olmaz mi?
Daha tanky olsun istiyorsan Last Whisperi BT ile yer değiştirip bir tank itemi daha alabilirsin fakat ben solotopta bu build ile gidiyorum gayet güzel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri
quote:
Orijinalden alıntı: exmor
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri
Bence laneless bi champ rankedda oynama shen jax darius malph yorick riven kolay kantırlar
bu cocopops nerde jayce konusu görse dalıyor. kardeş oynuyamadığın karakteri neden kötülüyorsun hep şu kantırlar bu kantırlar bi gelde kantırla la beni . özelden yolla da (user name) bi görelim .
İldışındayım ve sadece pbe clientı mevcut uygunsa her türlü pg draft 1v1 beklerim
hortt hala jayce usuless mı diyorsun nab?
hala pbe rankede devam anlaşılan
Ben genel olarak Bot - 3 pot - 1 veya 2 doran ardından brutalizer daha sonra duruma göre BT veya Trinity Force - Guardian Angel - Last Whisper genelde bu şekilde gidiyorum ve çoğunlukla BT i tercih ediyorum TF yerine.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme