Şimdi Ara

Jayce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde mid, solo top ve jungle oynarım. Ve jayce uzaktan da vurabildigi için hem solo top rahat olur hem mid de gidebilirim diye düşündüm fakat oynayanların yarısı alma diyor

Sizce jayce alınmalı mı? Yoksa bedava olana kadar bekliyim mi? (Build taktik önerileri olan varsa iyi olur)

• rankedda alirsan karsina malph veya yorick falan gelirse aglatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hammer halinde oynamak baya zevkli ama o kadar skille uğraşmak beni sıktı , yinede sen bilirsin offtank buildleriyle iyi işler çıkarabilen bir şampiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

rankedda alirsan karsina malph veya yorick falan gelirse aglatir

yorick bilmemde malphitle ağlatamadım.
  • oynadigim 10 oyundan sadece 2 tane loose var oda takım saolsun 1 leaver 1 feeder sayesinde soloda hiç sıkıntı çekmedim arkadaş lvl 6 olmadan malp ne yapabilir geldimi vur e yi uzasın zaten harass manyağı yapiyorum . ama yorick hiç denk gelmedi bi bakalım
  • ama karsida jungler yoksa da aglatirlar lanede

edit:550 winim ve 1.08 w/l ratio oldugu halde cogu oyunda ben almazsam jungler olmuyor -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototrofinsan -- 11 Temmuz 2012; 11:34:33 >
  • Ben bu forumdan bir arkadasla premade giriyorum main herosu jayce gerçekten iyi kullanıyor.20 oyun falan attık hepsinde Jayce oldu 4'ünde yenildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreonCe -- 11 Temmuz 2012; 11:00:38 >
  • Jaycele solotopta counterlayan olmadı beni daha offtank halinde oynayın gerçekten çok güçlü oluyor.Ayrıca kim demiş zevksiz diye turret altındaki adamı e-q 'yla almanın verdiği haz sayesinde hiç sıkılmadan 3 gündür oynuyorum.
  • Peki önerebileceginiz bir build ve taktik var mi?
  • Bence laneless bi champ rankedda oynama shen jax darius malph yorick riven kolay kantırlar

• Solo topda kasarsa ağlatır. Ad carry olarakda çok sağlam. Junglesi biraz zayıf gibi ancak lanelerdeki adamlar iyiyse jungleside çok iyi olabilir. Hammarı oldukça kuvvetli ancak ranged hali ad carry değilsen biraz zayıf gibi
  • Şu ana kadar 3 defa aynı takıma denk geldim jayce ye üçü de feedledi belki de onlar kullanamıyordur bilmiyorum

• genelde bot lane oynarım, karşıma ad carry olarak geldi ve şunu söyleyebilirim ad carry olarak bot lanede çok etkisiz kesinlikle oynama. ama o bi karthusun duvarı gibi bişey açıyo ya, onun movement speedi çok iyi ganklerden falan kaçmak için. ama bence bekle, hero bi free olsun, millet bi ona uygun build bulsun denesin sonra ne olduğu anlaşılır. shyvana ilk çıktığında saçma sapan bi champ, jungle gitsen gidilmez solotop gitsen gidilmez böyle uyduruk hero görülmedi buff falan diyenler vardı baya, sonradan ünlülerden 2-3 kişi bi jungle shyvana yapmaya başladı, millet gücünü gördü, riot nerf üstüne nerf falan yaptı shyvanaya.

özet : free olsun bi dene, beğenirsen bile bekle millet bi jayce'in potansiyelini ortaya çıkarsın sonra al
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

genelde bot lane oynarım, karşıma ad carry olarak geldi ve şunu söyleyebilirim ad carry olarak bot lanede çok etkisiz kesinlikle oynama. ama o bi karthusun duvarı gibi bişey açıyo ya, onun movement speedi çok iyi ganklerden falan kaçmak için. ama bence bekle, hero bi free olsun, millet bi ona uygun build bulsun denesin sonra ne olduğu anlaşılır. shyvana ilk çıktığında saçma sapan bi champ, jungle gitsen gidilmez solotop gitsen gidilmez böyle uyduruk hero görülmedi buff falan diyenler vardı baya, sonradan ünlülerden 2-3 kişi bi jungle shyvana yapmaya başladı, millet gücünü gördü, riot nerf üstüne nerf falan yaptı shyvanaya.

özet : free olsun bi dene, beğenirsen bile bekle millet bi jayce'in potansiyelini ortaya çıkarsın sonra al

tek gelen nerf ultiden gelen armor ve mag resist 5 dusuruldu o da

• quote:

genelde bot lane oynarım, karşıma ad carry olarak geldi ve şunu söyleyebilirim ad carry olarak bot lanede çok etkisiz kesinlikle oynama. ama o bi karthusun duvarı gibi bişey açıyo ya, onun movement speedi çok iyi ganklerden falan kaçmak için. ama bence bekle, hero bi free olsun, millet bi ona uygun build bulsun denesin sonra ne olduğu anlaşılır. shyvana ilk çıktığında saçma sapan bi champ, jungle gitsen gidilmez solotop gitsen gidilmez böyle uyduruk hero görülmedi buff falan diyenler vardı baya, sonradan ünlülerden 2-3 kişi bi jungle shyvana yapmaya başladı, millet gücünü gördü, riot nerf üstüne nerf falan yaptı shyvanaya.

Tamam saol kardes

• quote:

ama karsida jungler yoksa da aglatirlar lanede

edit:550 winim ve 1.08 w/l ratio oldugu halde cogu oyunda ben almazsam jungler olmuyor -_-

blind pick o.O
  • quote:

quote:

ayrıca shyvana tam 8 tane nerf yedi bilmem haberin var mı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Bence laneless bi champ rankedda oynama shen jax darius malph yorick riven kolay kantırlar

bu cocopops nerde jayce konusu görse dalıyor. kardeş oynuyamadığın karakteri neden kötülüyorsun hep şu kantırlar bu kantırlar bi gelde kantırla la beni . özelden yolla da (user name) bi görelim .
  • Bence karışık skilleri var.

Ama çok rahat harraslıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

quote:

quote:

ayrıca shyvana tam 8 tane nerf yedi bilmem haberin var mı..

2 nerf yemiş biri armor ve mag res düşürülmüş bide w'nun toplam şeysi 4 saniyeye düşürülmüş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.