Şimdi Ara

Jayce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu aralar jayce oynamak istiyorum ama 6300 ip biriktiremiyorum hemen harcayasım geliyor bu yüzden rp ile alıcam. Önümüzdeki günlerde indirime girme olasılığı varmı birde skinini almayı planlıyorum sizce hangisi güzel ve indirime girebilir mi ?

• Debonair Jayce daha güzel (bence).
  • Debonair(Kazanova Jayce) daha hoş bende yeni aldım RP ile bence gayet Op(En azından benim parmaklarımda) ve çok eğlenceli herkeste olması gerek bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • updullah.
  • Bence iki skini de çok iyi

• 20 Temmuz Cumartesi indirime girmiş Jayce. Ben indirime girmeden önce almıştım sonra fazla olan RP'yi ticket atıp geri almıştım ordan baktım. Yakınlarda girmesi pek olası değil. Skin'i sorarsan bence Full Metal Jayce al derim, seslendirme farklı tank gibi hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamki

20 Temmuz Cumartesi indirime girmiş Jayce. Ben indirime girmeden önce almıştım sonra fazla olan RP'yi ticket atıp geri almıştım ordan baktım. Yakınlarda girmesi pek olası değil. Skin'i sorarsan bence Full Metal Jayce al derim, seslendirme farklı tank gibi hem

Lolskin'le full metal oynayip kendimi tank zannettim tflerde en onden daliyordum aman almayin ^.^

• quote:

20 Temmuz Cumartesi indirime girmiş Jayce. Ben indirime girmeden önce almıştım sonra fazla olan RP'yi ticket atıp geri almıştım ordan baktım. Yakınlarda girmesi pek olası değil. Skin'i sorarsan bence Full Metal Jayce al derim, seslendirme farklı tank gibi hem

Konu kirliliği olmasın diye soruyorum elise TR en son ne zaman indirime girdi?Tum sunucularda ne zaman indirime girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: zeuspwnz

quote:

Lolskin'le full metal oynayip kendimi tank zannettim tflerde en onden daliyordum aman almayin ^.^

• jayce al ama indirime girermi bilmem yakın zamanda bide metal jayce al diğerinden daha iyi bence
  • Diğer konuda jayce öldü demişler doğrumu ben free iken oynadığımda soloda iyiydi.

• Sadece free iken oynanmis bir champa hemen skin almak ne kadar dogru tartisilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Demonel

Diğer konuda jayce öldü demişler doğrumu ben free iken oynadığımda soloda iyiydi.

Kesinlikle uyma bunu söyleyenlere. Solotop oynadığım bi champ varsa oda Jayce'dir. Karşıma kim gelirse gelsin kesinlikle zorlanmıyorum, hem melee hem ranged bu yüzden rakip çekiniyor biraz uzaktan harasslayınca falan. e+q kombosuyla rakibin canını yarıya kadar indirdiğim çoktur ayrıca. Sadece kesin alabileceğin zamanlarda gir rakibe sabırlı oyna yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamki -- 11 Ağustos 2013; 10:27:08 >
  • Jayce çok çok iyi bi hero kesinlikle. Full Metal Jayce de oyunun en OP skinlerinden. Oyun içi görünüşü çok çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.