Şimdi Ara

JayceBuild,Taktik,Mekanik Tavsiyeleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tbf den gelen kostüm için Jayce oynim dedim hatta bikaç el attım ama hiç beceremedim.Hasar çıkartamadım tanklık yok ne yapıcam bilemedim.Silah modunda e+q yapınca hasar vuruyor o dürtmeye yarıyor.Sonra atlayınca ölüyorum hemen.Hasar veremiyorum tanklayamıyorum ne yapıcam anlamadım bu heroyla.Build her yerde farklı ne çıksam onuda bilemedim.Tavsiye verin taktik verin ne yapmam lazım onu söyleyin lütfen...

• O kostüm geldi mi? Bana hala gelmedi yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

O kostüm geldi mi? Bana hala gelmedi yav.

Ertesi gün geldi bana ve kardeşime.Sen hata yapmış olmayasın hocam
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Ben kodu girdim. En yakın zamanda yüklenecektir dedi. 2 gün de oldu.
  • Can biçeni alma sakın. Oyunun en çöp eşyası. Build olarak manamune , bruzatiler , lw , ie , youmu diye gidiyorum. IE yerine BT'de olabilir. E Q değil Q+e yapılır.
  • Smartcast aç Q ve E için. Q'nun ardına hemen E yap karşıdaki kaçamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    An itibariyle geldi hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

An itibariyle geldi hocam.

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Raiden.
    Silah modu hocam.Menzilli mod yani.Canbiçen almadım hiç.Build olarakta aynı şeyler,ben beceremiyorum heralde
    @Castieello
    Smartcast hep açık zaten hocam.Olmadan oynayamıyorum.
    @Lynxou
    Hayırlı olsun hocam.Skin çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Can biçeni alma sakın. Oyunun en çöp eşyası. Build olarak manamune , bruzatiler , lw , ie , youmu diye gidiyorum. IE yerine BT'de olabilir. E Q değil Q+e yapılır.

Çok bi fark yok eğer q+e yaparken imleci heroya yakın tutarsan q, e den hemen geçer hedefe çabuk gider ama nişan alma kabiliyetinden kısmış olursun.

Eğer imleci hedefe yakın tutarsan daha kesin bir şekilde vurursun ama q gate den geç geçtiği için rakibin tepki verme şansı olur.

En doğrusu üstüne gate i açıp öyle q atmak gatein üstündeyken q direk hızlı çıkıyor rakibe q atacağını göstermiş oluyorsun ama rangeden çıkamazsa %90 vurursun e+q ile.

Sonuç olarak ani bir şekilde yapıp adamı şaşırtmak için q e daha garanti vurmak için e q daha doğru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: knosy

quote:

Can biçeni alma sakın. Oyunun en çöp eşyası. Build olarak manamune , bruzatiler , lw , ie , youmu diye gidiyorum. IE yerine BT'de olabilir. E Q değil Q+e yapılır.

Çok bi fark yok eğer q+e yaparken imleci heroya yakın tutarsan q, e den hemen geçer hedefe çabuk gider ama nişan alma kabiliyetinden kısmış olursun.

Eğer imleci hedefe yakın tutarsan daha kesin bir şekilde vurursun ama q gate den geç geçtiği için rakibin tepki verme şansı olur.

En doğrusu üstüne gate i açıp öyle q atmak gatein üstündeyken q direk hızlı çıkıyor rakibe q atacağını göstermiş oluyorsun ama rangeden çıkamazsa %90 vurursun e+q ile.

Sonuç olarak ani bir şekilde yapıp adamı şaşırtmak için q e daha garanti vurmak için e q daha doğru.

Alışmak lazım hocam.

• Dedikleri gibi q-e veya e-q yaparak dürtüceksin adama sürekli base attırıp minyon biçtirmiyceksin yaklaşmayı da sadece tflerde yap yine q-e ile başla sonra r-w-q-e at adc veya apc zaten pert ya sen alırsın ya da team bunu hızlı yaparsan karşı takımda kimse tepki veremez zaten teamin de salak değildir kalan taşıyıcı da birisi aradan çıkarsan sonrası zaten rahat build olarak da manaveren-ionia çizmeleri-hırpalayan-son fısıltı-ebedi kılıç-sihiriçen çıkıyorum ben tabi bu build mid için

• quote:

Lig ne? Bronzmu silver mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swand LoL

quote:

Lig ne? Bronzmu silver mi?

Plat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Union

Dedikleri gibi q-e veya e-q yaparak dürtüceksin adama sürekli base attırıp minyon biçtirmiyceksin yaklaşmayı da sadece tflerde yap yine q-e ile başla sonra r-w-q-e at adc veya apc zaten pert ya sen alırsın ya da team bunu hızlı yaparsan karşı takımda kimse tepki veremez zaten teamin de salak değildir kalan taşıyıcı da birisi aradan çıkarsan sonrası zaten rahat build olarak da manaveren-ionia çizmeleri-hırpalayan-son fısıltı-ebedi kılıç-sihiriçen çıkıyorum ben tabi bu build mid için

Yapıyorum hocam zaten de devamı gelmiyor bende. Ona Alışmam lazım

• tear lw bt tearı tamamla. bu arada bi yerde cd bot al oyuna cd rune armor pen gir. kalan itemleri karşıya göre alırsın. kombo eqrqe bunu hızlı yapmaya çalış eqrqe eqrqe eqrqe

http://tr.op.gg/summoner/userName=Ehrmantraut şuradan da builde bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAxiddKing

tear lw bt tearı tamamla. bu arada bi yerde cd bot al oyuna cd rune armor pen gir. kalan itemleri karşıya göre alırsın. kombo eqrqe bunu hızlı yapmaya çalış eqrqe eqrqe eqrqe

http://tr.op.gg/summoner/userName=Ehrmantraut şuradan da builde bakabilirsin

Hocam Q muramana ile çalışıyor mu?Çünkü düz vuruş yapmaya dayalı bi şampiyon değil bildiğim kadarıyla.
  • muramana sadece düz vuruşlarda çalışır. muramanayı alış amacın mana zaten. ayrıca jaycein düz vuruşları da gayet iyi. sadece q düz vuruşun 2 katı falan vuruyo eq ile de 3 falandır. düz vurabilirsen de eqyu elde edersin. jayce güzel hero ama karşı tanky ise pek iş yapmayabilir çünkü eq ve düz vuruşlar latede 400-500 adye rağmen 100 vurabilir. ama karşı kırılgansa jayce rahat oyun taşır. bazen ormanda geziceksin mesela e yi yakına atman gerekecek ve büyük failler yapacaksın. çünkü adam o kadar yakın olacakki eq yapamayacaksın :D çok alıştırma ve el çabukluğu gereken bi şampiyon. ama asla zed gibi değil :ASADS zedi 2 aydır oynuyorum hala öğrenemedim jaycei 3 günde öğrenmiştim.

@Ridooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREETAKILIR -- 16 Ağustos 2015; 20:06:23 >
  • rün olarak armor pent girersen faydasını görürsün. e-q dürt belli bir canın altına inince w açıp üstüne atla ve sonra uzaklaştır rakip kurtuldum derken bu sırada w ile üç atışını yap. mid oynuyorsan karşıda kata varsa sevin. üstüne atladığında ultiyi bozar kaçmasına fırsat vermezsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.