Şimdi Ara

JAZZ 1.4 JOY+ mı? opel astra classic HB 1.3 CDTI mi? 1.6 corolla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üç model arasında kaldım.yılda 10.000 km yol yapıyorum.
    1. JAZZ 1.4 JOY+ Düz Vites 1.4 Benzinli 33.750
    2. Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 38.554
    3. Okuldaki bir arkadaşın arabasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-6-vites-corolla-1-6-comfort-40914486/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidiye56 -- 26 Ocak 2011; 16:25:18 >

• Arkadaşlar yorum yapacak yok mu?
    eski arabamı sattım.elimde 11000 lira nakit var. geri kalanını kredi çekip alacağım. yukardaki 1. ve 2. seçenekler sıfır araç. 3. seçeneğim ise sıfır gibi 2. el araç. arkadaşın aracı olduğu için tercih edeceğim.
    boyum 186. kalabalık bir aileyiz. anne-baba-kardeşler...yılda en fazla 10000 km yol yapıyorum.
    Bu yüzden honda jazz küçük gelir mi diyorum. opel astra dizel. fazla binmeyeceğim. bu yüzden boşa 3-4 bin lira dizel farkı vereceğim. corolla ise 2. el. ama tanıdık bilindik. hiçbir hata kusur yok. bagajı ve iç mekanı geniş. kararsız kaldım.
  • Madem fazla km yapılmıyor arkadaşının corolla sını düşünebilirsin ama piyasasını bilmiyorum, iyi araştır.
    Yada sıfır km Cruze düşünebilirsin. Hem geniş hem de sıfır km. Bütçenide aşmaz.
  • alabilirseniz honda jazz fun,alamazsanız joy öneririm.indirimde yapıyorlar bu sıralar.joy31-32,fun35-36 arası bulabilirsiniz. fun donanımda yok yok.ayrıca corollada arka koltukta cocuk koltugu takılmış benim jazzda da takılı jazzda daha geniş hacim kaldıgını söyleyebilirim.ESP ,8 hava yastığı ve dijitalkilima standart.6 yıl garanti olayınıda unutmayın.kesinlikle pişman olmazsınız.
  • Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.