Şimdi Ara

Jazz, Aveo, Fiesta? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız sürüşler. mahzuru yoksa hocam kaça aldınız aracı
  • bu üçü arasından jazz.
    ama sizin yerinizde olsam temiz ikinci el;c-max,verso,zafira,altea v.b hangisini bulursam
    onu alırdım.dediğiniz araçların hiçbiri sizin söylediğiniz ihtiyaçları karsılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

bu üçü arasından jazz.
    ama sizin yerinizde olsam temiz ikinci el;c-max,verso,zafira,altea v.b hangisini bulursam
    onu alırdım.dediğiniz araçların hiçbiri sizin söylediğiniz ihtiyaçları karsılamaz.

Arkadaş almış zaten :)

Güle güle kullan diyelim. Çift sunroof mevcut mu acaba araçta? Bazı Scenic'lerde görüyorum, cam tavan görevi görüyor ve çok çok ferahlatıyor zaten geniş olan iç mekanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

bu üçü arasından jazz.

Arkadaş almış zaten :)

Güle güle kullan diyelim. Çift sunroof mevcut mu acaba araçta? Bazı Scenic'lerde görüyorum, cam tavan görevi görüyor ve çok çok ferahlatıyor zaten geniş olan iç mekanı.

hayırlı olsun
    araç temiz ise en mantıklısı olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: emredem

Sevgili arkadaşlar,
    Cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler.
    Sıfır bir araç almak isterken belli bir peşinat üstüne taksitle düşünüyorduk. Son haftalardaki ekonomik dengesizliklerle geleceğe güvenim azaldı, değil bir kaç yıl sonrasını bir kaç ay sonrayı göremez oldum. Nihayetinde elimdeki peşinata ayırdığım paranın üstüne birazcık daha koyup 2.el bir 2001 Renault Scenic aldım. Benim aklım Jazz'da eşimin aklı Aveo'da kaldı ne yalan söyleyeyim
    Yeni şanzımanlı Jazz sürüşü en zevkli Aveo da en yakışıklısı gibi geldi bize. Fiesta ise klasman dışı kaldı.
    Kısmet Scenic'te imiş ne yapalım. 2001 model temizini bulduk. 1.6 motor, 1200 küsür kglık aracı rahat taşıyamıyor ve yakıt tüketimi de yüksek ama hem çok uzun mesafelerde kullanmayacağımız için (işimle evimin arası 5-6 km) hem de performans aramadığımız için çok sorun etmiyoruz.
    Üstelik içi minibüs gibi! Hem yüksek (ki çocuk koltuğuna çocuğu oturturken ciddi kolaylık sağlıyor) hem de epey geniş (kayınvalidem iki çocuk koltuğu yanında rahat rahat oturuyor).
    Elbette sıfır bir araçla karşılaştırmak imkansız, yeni araçlardaki donanım ve teknolojinin onbir yaşında bir araçta olması beklenemez ama şu an için içmeye ayranımız yokken ayağımızı yorganımıza göre uzatmak en mantıklısı geldi.
    Ancak şunu söyleyebilirim ki ileride işlerim biraz daha yerine oturunca sanırım Jazz Aveo gibi içimin gittiği modeller yerine sanırım yine bir MPV alacağım Scenic, Zafira, Meriva gibi. Geniş olmayan bir arabanın büyükaileyi taşıması imkansızmış, bunu anladım. Umarım zamanla Allah yürü ya kulum der de ikinci araç olarak güzel ve performanslı bir hb alırız.
    Yardım ve cevapları için herkese teşekkürler.
    Herkese ailecek geçirecekleri, keyifli, huzurlu mutlu bayramlar dilerim.

Hayırlı olsun sayın emredem. En mantıklı ve en doğru seçimi yapmışsınız. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. İyi bayramlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kzafi

hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız sürüşler. mahzuru yoksa hocam kaça aldınız aracı

Teşekkürler herkese,
    Aldığım araç çift sunrooflu ve 16bine aldım. Muhtemelen pazarlığı biraz daha sıkıştırsam 15.500e de indirebiliridim fiyatı ama hanım çok beğendi aracı ve ben satıcıyı sıkıştıracağıma o beni sıkıştırdı
    Bugün ailecek alışverişe çıktık, ve iyi ki de daha küçük bir araba almamışım dedim. Büyük ailenin gerçekten de MVP ya da geniş sedanlar haricinde araçlara sığması mümkün değilmiş. Ne bagaj kurtarır ne de iç hacim. Aile babalarına buradan tavsiye, yeni nesil Scenic, Meriva, C-Max vs. gibi MVPlerden şaşmayın.
    Herkese hayırlı kandiller, mutlu bayramlar.

• Fiesta nın gideri vardır herzaman :) 1.6 TDI efsane ve baya az yakıyo.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.