Şimdi Ara

jazz'dan c4'e geçiş yapılırmı? ne kadar mantıklı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pamuk

Dostum lafımı genele söyledim ben :) forumlarda yıllarca citroen marka kullanıpta memnun olmayanda var yıllarca citroen kullanmış ve satıp gene citroen alanda var.
    Renault çokmu kaliteli bir araba?! ama milletimiz kullanıyor! ben renoyu alacağıma citroen almayı tercih ederim, renonun reklamı çok citroenin reklamı yok doğru düzgün ve burdan citroen genel merkeze sesleniyorum reklam&pazarlama bölümünüzü değiştirin yada genel müdür istifa.

Bilinçli bir tüketici olursak özelliklerine göre fiyatını hak etmeyen markaların arabalarına ya daha çok özellik ekleyip satışa çıkaraktır yada fiyatlarını aşağıya çekecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdasi

degerli pamuk, ben cıtroenı kullanmıs bırı olarak yaptım yorumumu. Dedıgım gıbı, ınsallah herkes memnun kalır tercıhlerınden.

reklam için arabayı önce talebe yetişecek kadar üretmen lazım. Şu anda bayiden araba alamıyorsun hepsi beklemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdasi

cok dogru. Istenen seyler; uzun yıllar sorunsuzluk, ıkıncı elde mınımum kayıp ve servıste musterı memnunıyetı falan mı? Yoksa bol bol sensör mü? Buna gore de tercıhler sekıllenıyor tabi..

toyotanın içi çok boş ya okadar sağlamlık delisi olup bir koltukda 100 bin yapılmaz bence
  • valla yaklaşık 41 bin oldu bile onaltı ayda :) Allah
    sıhhat versın, ve nazar degmesın, arıza vs olmasın buyuk, işte o zaman 100 degıl, 200 ve dahi 300 bin gidilir...benım ıcın sorunsuz arabadan sıkılmak dıye bır sey yok..
  • c4 diyorum
  • c4 harika bir araba 15 aylık deneyimimdir. Ama bu fransız şerefsizliğinde şimdi olsa almam.
  • b segmentinden c segmentine geçiş yapıyorsun tabikide geç derim sınıf atlarsın..
  • selam arkadaşlar jazz sınıf olarak düşük kalıyor ama tabiyki jazz çünkü bende geçmişte bir hata yapıp c4 aldım.golf çok yakıyor diye satıp c4 aldım.sonra golf dursaydı keşke yaksaydı dedim.cıtroen ve peugeota kesinlikle bulaşmayın.sorunlar bitmiyor.şuan aracım jetta tdı bakımdan bakıma servise gidiyorum.c4 ile aynı kmde servisin yolunu eskitmiştim.anladım ki 2012 model cıtroen alacagınıza gidin 2002 model temiz vw toyota honda alın sorunsuz binin.fark budur saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.