Şimdi Ara

Jazz Fun CVT, Civic Elegance, ASX Invite (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: svevo

@sekizkozalak
    Teşekkürler sekiz. En az 5 yıl değiştirmeme planları yaptığımız için dolu olmasını istedik biraz. Tabi gönül de çekiyor dolu olanı.
    Bugün eşimle tekrar konuşmamızda alacağımız aracın otomatik olmamasının içinde ukde kaldığını farkettim. Tüm gün otomatik ne alabiliriz diye baktım. Kasasını sevmesem de Ocak teslim beyaz renk 1.4 Highline dsg bir golf bile buldum. Fiyat yüksek gelse de opsiyonlattım. Sonra kenarda duran 10bin lira daha uygun fiyatlı tam otomatik dolu civic geldi aklıma. Madem illa otomtik bakıyoruz çok yakmasın istiyoruz o zaman civic+lpg ile isteğimize ulaşabiliriz dedik. Şükür ki lpg'yi mutfak malzemesi değil yakıt olarak ta görmeyi başarabiliyoruz yoksa daha fazla para verip hiç te az yakmayan Golf'ü alma durumundaydık.
    Sonunda otomatik elegance gümüş gri Civic'imizin kaparosunu verdik ve rahatladık. Önerileri ve alakaları için herkese teşekkürler.

Civic doğru tercih,detay verebilirmisiniz.0 mı aldınız ikinci elmi fiyat vs..

• katılıyorum arkadaşlara güzel tercih hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: svevo

Eski kasayı daha çok beğensem de yalıtım, yükseklik arttırımı, donanım iyileştirmeleri nedeniyle yeni kasada karar kıldım.
    Yine de eski kasa var mı diye sorum 1-2 yere ama kalmadı dediler.
    Forumda bir arkadaşın dediği gibi Fluence'e bile alıştık buna da zamanla alışırız diyorum.

Galiba fluence ile ilgili bahsi geçen vecize bana ait. :)

Yani kasa olması da iyi olmuş.

Tekrardan hayırlı olsun.

evet haluk beyin tespiti gayet doğru fluence e alışan herşeye alışır. Bu arada aracınız hayırlı olsun çok iyi bir fiyata harika bir araç almış oldunuz güle güle kullanın.

• @Haluk
    Valla öylesine hatırladığımı söyledim isabet olmuş :)

@dogukan21
    Araç yeni 7 Ocak'ta resmi olarak satışa sunulacak olan yeni Civic yani 0 alıyoruz.

49.300'e C segment tam otomatik, dopdolu (full+full ?) ve az yakacak(!) başka bir araç bilmiyorum.

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  • Yeni kasa geldi öylemi, haydi bakalım hayırlı olsun...

Eski kasa ile aynı fiyatmış ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.