Şimdi Ara

JAZZ - LEON - yada AURİS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkerr_83

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

1, 33 auris leri rampada cekmiyor diyorlar. hatta bi kac kişiden araçta 5 kişi yokusta gitmemiş araçtan inip te rampa bitesiye kadar yurumusler diye duydum :) 1, 33 auris cok begendigim bi arac ama bu olayı duyduktan sonra sogumustum bu aractan.

Himalayaya mı tırmanırken olmus bu olay

1.6 benzinlinin 1 vites altıyla çıkar rampaları sadece.

bana denilen iznik rampasi var orada olmuş dedikleri ne göre :) yorumlara bakılırsa bu arac yolda yani rampada bırakmaz anlaşılan :)

Yenişehir-İznik-karamürsel bu yolu diyorlardir muhtemelen. Tamam yollar cok dik ve virajli. 5 kişi ile kalkış yapamamış olabilirler ama giderken çıkamaz diye birsey yok. 1.3 Combo ile ben o yoldan giderken oyle bir rampa+virajda durmak zorunda kaldım. 3 kişi ile kalkmadı arac geri gelip oyle kalkış yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jazzı aratmıcak tek bir araç var buda yeni kasa Jazz dır devam et usta
  • quote:

1, 33 auris leri rampada cekmiyor diyorlar. hatta bi kac kişiden araçta 5 kişi yokusta gitmemiş araçtan inip te rampa bitesiye kadar yurumusler diye duydum :) 1, 33 auris cok begendigim bi arac ama bu olayı duyduktan sonra sogumustum bu aractan.

ben de 1.33 corolla var cekmiyor diye birsey yok, gayet guzel.
  • Merhaba Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım Jazz'ımı model yükseltme ve otomatik vites istemem sebebiyle satacağım. Arabamın km'si yüksek fakat motorun bakımlarını hiç geciktirmedim ve her zaman castrol magnetic 10/40 yağ kullandım değişim kağıtları var.
    Ayrıntılı bilgi almak isterseniz arayabilirsiniz. 0546 492 44 01 Fiyat : 16.500 TL

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4510545
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 875/detay/

Kesinlikle pert değildir. Büyük kazası yoktur. Plakam açık.
    ABS-EPS, hızla duyarlı direksiyon, klima, iki hava yastığı, elektrikli aynalar, ön camlar elektrikli, cd çalar.
    Aracı 2010 yılında 139.000 km aldım. 10.000 km bakımlarını kesinlikle geçirmedim castrol magnetıc 10/40 yağ kullandım. Bakım kağıtları vardır.
    2 ay önce Mutlu akü aldım. 4 ay önce 4 adet Mıchelın Energy Saver+ lastik taktırdım. Ön fren balataları 3 ay önce değişti. LPG bakımı 3 ay önce yapıldı. LPG performansı çok iyi. LPG ayarlarına hiç müdahale edilmedi. Araç LPG'li şehiriçi 0,25 şehirdışı 0,19. Klima performansı çok iyi. Arabamda çalışmayan hiç birşey yoktur.

Aracı özel Honda servisinde expertiz yaptırdım 4 parçada lokal boya vardı, motoru gayet iyi durumda bilgisi çıktı. Araçta büyük bir kaza yoktu.
    Aracımın sol ön çamurluğu dolmuş sıkıştırdığı için hafifçe kasıldı ve ince çizik vardı 1,5 yıl o şekilde kullandım.
    Sağ ön çamurluğa ufak bir darbe aldım o da hafif kasıldı fakat yamukluk yoktu ufak bir çizik vardı.

Aracım Eureco Sigortadan kaskoluydu bitime 3 ay kala Honda Ayışığı'na bu iki çamurluk için talepte bulundum. Arabayı almaya gittiğimde arabanın çamurlukları, ön tampon ve iki farının değiştiğini gördüm. Neden değiştirildi dediğimde eksperin kararı olduğu bilgisi verildi. Farlarda güneş yanıkları vardı ve yenilenmesini istemiş eksper. Ön tampon boya istiyordu. Çamurlukların ve tamponun işçilik ve boya masrafı yenisinden daha fazla olduğu için değiştirilmiş. Değişen parçaların faturası vardır.
    Motor ve mekanik çok iyi durumdadır.

• leondan tsi motor nedeniyle vazgeçtim gibi
    sanırım yine ilk göz ağrım jazz ön planda, bu ilandakini alabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-en-son-fiyat-112781391/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdilek

2004 model jazzımı yeni sattım 2009 ve üstü 30bini fazla aşmayacak bi araba arıyorum, aklımdaki arabalar bunlar, aslında satarken yine jazz alırım diye düşünüyordum çünkü gayet memnundum ama bi yandan da farklı bir araba mı alsam diyorum kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1.2 TSI Leon'la ilgili kafamdaki soru işareti turbo motoru: bu motorların sorun çıkarabildiğini okudum birkaç yerde, yoksa yakıt tüketimi fabrika verilerine göre gayet iyi MTV avantajı da var. 1.33 Auris'le ilgili ise acaba Jazz ve Leon'dan daha mı çok yakıt harcıyor sorusu var. Jazz'la ilgili kullandığım için aklıma takılan ciddi bir sorun yok, tek sorun oturduğum yere yakın uygun fiyatlı bir Jazz bulamadım..

hocam tsı li arac alma . japondan vazgeçme aırisim var cok memnunum 32,5 istiyorum almak için can atıyorlar üstelik 2008 model 50,000 km de neyse yeni kasa jazz al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese önerileri için teşekkür ediyorum.
    2011 jazz joy'u bugün almış bulunmaktayım.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

herkese önerileri için teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun ;) Güle güle kullanın kazasız belasız :)
  • quote:

herkese önerileri için teşekkür ediyorum.

araç kaç km. de birde aracı ne kadara aldınız hocam?
  • teşekkürler....
    40binde 29bine aldım sadece sağ ön çamurluğu değişmiş başka bir şeyi yok gayet temiz..
  • Kesinlikle yeni Jazz a devam etmeni öneririm @commandx ın da dediği gibi bayileri bi arayın indirimde alabilirsiniz ki o fiyat muazzam kaçırılmamalı eğer denk getirilirse

@muratdilek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.