Şimdi Ara

Jazz mı Note mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu gidişle note olacak gibi jazzın bagajı hakkında bilgi veren yok note kadar varmıdır yokmudur
  • Jazz bagajı gayet büyüktür, note dan büyük olmalı, ayrıca arka koltuk altları boştur, koltuklar tam katlanır, bagaj dümdüz olur, depo sürücü altındadır.. Jazz iç mekanı hacim olarak bildiğim en başarılı araç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 25000 tl ile temiz jazz bulma ihtimalin note göre daha düşük. Aynı segment araç olmalarına göre jazz daha tutulan ve fiystı yüksek olan bir araç . Aynı fiyata aynı model benzinli jazz a karşılık dizel ve donanımlı note bulma ihtinaliniz daha yüksek. İki araçta birbirini aratmaz. Sadece km kazs durumlarını dikkate alınız . Ama note almanızı tavsiye ederim

• elma mı armut mu gibi olmuş
    birisi b kasa diğeri c kasa
    her gördüğünüz 5 kapılıyı mpv sanmayın
  • ben olsam note alırdım.jazza göre daha ferah bence.
  • Hocam opel meriva almalisin ve cosmo paket alirsan curuz con.dijital klima.8hava yas. Vardir bende enjoy paket var ,2yildr binyorm hic sanayiye gitmedim nazik kullanimla 30 litrelik lpg ile 380 km yapiorm basarsan cok yakar ama nazik kullancan..

• İkisinde iyi kafaan göre sec

• sinekvalesi20 S kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın geç cevap için forumdan uzaklaştırılmıştım 5gün :)

Eğer roomster i almamış olsaydım .Kesinlikle Jazz alacaktım.Bagajı ve iç hacmi dışarıdan küçük görünüyor ama gerçekten Galeride bana araç Sihirli demişlerdi.Harbiden SİHİRLİ bir araç bagajı ve koltuklar arası diz mesafesi bence gayet yeterli babam 1,95 rahatlıkla oturmuştu test'e gittiğimizde.
    Araç 1.4 benzinli olmasından dolayı sessiz çalışıyor.Benim baktığım model 2013 joy paketti elek aynalar.gear down özellikli-otomatik tavan perdesi dijital klima gibi avantajları vardı.
    Hoşuma giden bir tarafıda araç benim roomster'den daha yüksekmiş gibi bir hissiyat veriyor.Motor'un kaput altında yatay durmasından ve emniyet açısından kızaklarının ona göre oturtulmasından sürücü sanki daha yüksekde oturuyormuş havası veriyor.Ve direksiyonu bildiğin VTEC spor direksiyon sürüşte inanılmaz bir keyif ve güven hissi oluşturmuştu bende.Vites geçişleri eski cvt'lerde sarsıntılı imiş benim kullandığım yeni nesilde sarsıntısızdı zaten çokta önemli değil benim için azıcık sarsıntı:)
    Note içinde Skoda roomster'in bence daha çirkini diyebilirim çok çok çirkin sürüş zevki yok.Malzeme kalitesi beni tatmin etmedi.Bagaj ve koltuk olayı çok farklı.Honda jazz'da ve roomster'de her koltuk bağımsız yatıyor.Note'da sol iki koltuk bir yatıyor-Sağ bağımsız.
    Bagaj olarak yani genişletilmemiş olarak hemen hemen hepsi birbirine yakın .Jazz yükseklik olarak diğer 2modelden alçak kalıyor.
    Yani karar sizin Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.