Şimdi Ara

Jazz mı Note mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugünlerde elime 25000 tl gibi bir para geçeçek mini mpv yani uzunluğu 4100 mm gecmeyecek araç bakarken note ve jazz arasında kaldım hangisinin bagajı daha kullanışlı ve geniştir jazz da 400 lt yazıyor ama fotolarda sanki note un bagajı daha büyük en ve boy olarak yükseklik çok önemli değil kullanan arkadaşlar yorum istiyorum birde note da lpg sorun zamanla supabları eritiyor deniyor ve iki araçtan yol tutuşu hangisinin iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinekvalesi20 -- 20 Şubat 2015; 1:01:38 >

• Jazz tercih etmelisin kriterleine uyan bir araç...

Yol tutuşu ikisininde aynıdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Jazz tercih etmelisin kriterleine uyan bir araç...

jazz ın bagajıda note kadar var mı acaba yükseklik önemli değil en ve boy olarak önemli benim için
  • Note genişlik olarak daha başarılı gözüküyor.
    İkisi de aynı araba benim gözümde.
    Hangisinin temizi denk gelirse onu alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekvalesi20

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Jazz tercih etmelisin kriterleine uyan bir araç...

jazz ın bagajıda note kadar var mı acaba yükseklik önemli değil en ve boy olarak önemli benim için

Arkadaşım Jazzı vardı kullanıyordumda ama biz genç olduğumuz için arka koltuğuna dahi oturmadık anlayacağın bagajını hiç açmadık en boy nasıldır söliyemiyeceğim ama B segment araçtan fazla bagaj beklentisi olmaz
  • yeni evliyim ve ileride Allahın izni ile çoçuğumda olursa bagajı yetsin istiyorum arabanın yani çoçuk arabası olacak eee haliyse tüpde taktıracağım ve birde 3-5 birşey alsın istiyorum note un bagajı yeterli gibi geldi ama aslında gönlüm jazzdan yana işte jazzın bagajda en ve boy olarak note kadar varsa jazz alacağım ama yoksa note olacak gibi note un boyutlarıda daha geniiş teknik verilere göre ama note araştırdığıma göre tüp pistonları eritiyormuş buda kafamı kurcalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinekvalesi20 -- 20 Şubat 2015; 2:48:55 >
  • 25 bin lira gibi bir para var neden B sınıfı araç bakıyorsun pek anlamadım git Subaru İmpreza bak daha geniş daha iyi bir araçtır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOCUS MU COROLLA MI?
    5 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkiside değil arkadaşım o fiyata kesinlikle C sınıfı bir dizel almalısın

Skoda fabia, ford focus-fiesta,reno megane bulabilirsin
  • Scenic al bence dizel yada laguna alabilirsin.
    Lpg'ye gerek yok.

• note tekna daha mantıklı ama 2. eli pek iyi değil.
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bende sizin gibi JAZZ vs NOTE ikileminde kalmıştım SKODA ROOMSTER Aldım :)
    Note 'ada gittim teste Honda jazz a da gittim test için .
    Nissan note 'a teknik donanımı daha iyi olmasına karşın malzeme kalitesine ve aracın gerçekten ferah olmamasından dolayı ısınamadım.
    Honda Jazz içinse test aracından zor indim diyebilirim .O kadar rahat konforlu ve (camtavanlı idi) ferah ve teknolojik gelmişti bana MOTOR Seçeneklerinin darlığı ve dizel olmaması sebebi ile vazgeçmek zorunda kalmıştım.

En sonunda skoda alternatifi vardı fakat yanaşmıyordum.Denemekten zarar gelmez hesabı bir skoda bayii'ne gidip Fabia Scout ve Roomster in test sürüşünü yaptım .
    Fabia scout daha donanımlı geldi fakat camtavan yoktu roomstere tek +sı dijital klima idi.
    Roomster ise ilk sürüşte ve ilk bakışta gerçekten rahat büyük ve esnek bir araba olmasından dolayı dizel 1.6tdi olarak aldım.Şuan çok memmunum velhasıl kelam
    Skoda roomster e da bakmanı tavsiye ederim.NOTE ve JAZZ dan daha büyük bir hacme daha geniş bir bagaja ,daha uzun bir diz ve baş mesefesine kadar herşeyiyle dört dörtlük bir araç kanımca tek - dijital klima olmaması.
    GEÇEN YIL YAPTIGIM ROOMSTER İNCELEMEME bakabilirsiniz hocam.
    donanımhaber forum
    SKODA ROOMSTER 1YILLIK İZLENİMLER VE İNCELEME » Sayfa 1 - 3
    http://forum.donanimhaber.com/m_95712995/f_//tm.htm#95712995

• quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1905

İkiside değil arkadaşım o fiyata kesinlikle C sınıfı bir dizel almalısın

Skoda fabia, ford focus-fiesta,reno megane bulabilirsin

malesef o fiyata o araçlar ya çok eski 99 ve 00 model ve km si 200 bine yaklaşmış araçlar var fabia da b sınıfı ama bagaj bunlar kadar yok güzel temiz bir c sınıfı 30 binden aşağı yok yakıtta önemli çünkü eski kasa c sınıfları çok yakıyor birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

Geçen sene bende sizin gibi JAZZ vs NOTE ikileminde kalmıştım SKODA ROOMSTER Aldım :)
    Note 'ada gittim teste Honda jazz a da gittim test için .
    Nissan note 'a teknik donanımı daha iyi olmasına karşın malzeme kalitesine ve aracın gerçekten ferah olmamasından dolayı ısınamadım.
    Honda Jazz içinse test aracından zor indim diyebilirim .O kadar rahat konforlu ve (camtavanlı idi) ferah ve teknolojik gelmişti bana MOTOR Seçeneklerinin darlığı ve dizel olmaması sebebi ile vazgeçmek zorunda kalmıştım.

En sonunda skoda alternatifi vardı fakat yanaşmıyordum.Denemekten zarar gelmez hesabı bir skoda bayii'ne gidip Fabia Scout ve Roomster in test sürüşünü yaptım .
    Fabia scout daha donanımlı geldi fakat camtavan yoktu roomstere tek +sı dijital klima idi.
    Roomster ise ilk sürüşte ve ilk bakışta gerçekten rahat büyük ve esnek bir araba olmasından dolayı dizel 1.6tdi olarak aldım.Şuan çok memmunum velhasıl kelam
    Skoda roomster e da bakmanı tavsiye ederim.NOTE ve JAZZ dan daha büyük bir hacme daha geniş bir bagaja ,daha uzun bir diz ve baş mesefesine kadar herşeyiyle dört dörtlük bir araç kanımca tek - dijital klima olmaması.
    GEÇEN YIL YAPTIGIM ROOMSTER İNCELEMEME bakabilirsiniz hocam.
    http://forum.donanimhaber.com/m_95712995/f_//tm.htm#95712995

1.2 roomstar anca o paralar yapıyor bende 1.2 istemiyorum tüpde taktıracağım çünkü peki size şöyle bi soru sorsam jazz veya note hangisinin bagajı daha geniş yada jazz ın bagajı note kadar geniş mi dikkat ettiniz mi ve birde bagajda yükseklik önemli değil benim için en ve boy olarak hangisi daha büyük acaba

• Honda jazz daha mantıklı seçim olur ama note alırsanız hata yapmazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinekvalesi20 S kullanıcısına yanıt
    Senin almayı düşündüğün eski kasa Jazz'ın arka koltukları raylıdır. En arkaya çektiğinde arkada oturanlar limuzin boşluğu yaşar. İyice öne çekersen bagaj hacmi oldukça genişler. Yani arka koltuğa çocuk koltuğu taktığın zaman arkada oturan olmayacaksa oldukça geniş bir bagaj hacmi yaratabilirsin. LPG uygulatacaksan stepne yerine simit tank konulabilir. Gerçi oldukça ekonomik olan Jazz için LPG uygulaması bence gereksizdir.
  • Kesinlikle note

• İlk araba alma maceram sırasında iki aarcıda inceledim jazz almaya karar verdim. 3 ay temiz jazz aradım bir türlü bulamayınca scenic 2 aldım.
    Temiz jazz bulursanız kaçırmayın, ama bulamazsanız note ve scenic 2 de alternatif olsun.
  • Jazin piyasasi yuksektir. Not hakkinda bilgim yok. Uc asagi bes yukari ayni araclardir. Sanirim notun yuksek modeli alinabilir jaza gore. Simdiden hayirli olsun

• Jazz iyidir dr.
  • jazzın bagajı ve gerektiğinde tamamen katlanabilen arka koltukları mühendislik ve tasarım harikasıdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.