Şimdi Ara

My fiesta nasıl bir araç, farkları vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı değiştireceğim my fiestaları gördüm, donanım olarak farkı var mıdır
    kronik bir arıza var mı 1.25 motorun
    yakıtı sağlamlığı nasıldır??
    teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Fiesta My Fiesta: Özellikleri ve Paket Farklılıkları

Ford Fiesta My Fiesta, Ford'un kompakt hatchback segmentindeki popüler bir modelidir. Üç farklı donanım paketiyle sunulan My Fiesta, her bütçeye ve ihtiyaca uygun seçenekler sunar.

My Fiesta Hangi Paket?

My Fiesta, Trend, Titanium ve ST-Line olmak üzere üç farklı donanım paketinde mevcuttur.

• Trend: Giriş seviyesi paket olan Trend, temel özellikleri ve makul bir fiyatı bir arada sunar.
    • Titanium: Titanium paketi, daha şık bir dış tasarım, premium iç mekan malzemeleri ve gelişmiş teknolojik özellikler sunar.
    • ST-Line: ST-Line paketi, sportif bir görünüm, yükseltilmiş süspansiyon ve performans odaklı özellikler sunar.

My Fiesta ile Titanium Arasındaki Fark

Titanium paketi, Trend paketine göre aşağıdaki ek özellikleri sunar:

• Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
    • Isıtmalı ön koltuklar
    • Otomatik klima kontrolü
    • Sync3 bilgi-eğlence sistemi
    • Alaşım jantlar

My Fiesta Trend Farkı

Trend paketi, giriş seviyesi bir paket olması nedeniyle, Titanium ve ST-Line paketlerinde bulunan bazı özellikleri içermez. Örneğin, Trend paketinde şunlar yoktur:

• Deri döşemeler
    • Isıtmalı koltuklar
    • Otomatik klima kontrolü
    • Alaşım jantlar

My Fiesta 1.4 TDCi Yorumları

My Fiesta 1.4 TDCi, yakıt tasarruflu ve güçlü bir dizel motor seçeneğidir. Kullanıcı yorumları genellikle otomobilin yakıt verimliliği, düşük işletme maliyetleri ve çevik sürüş dinamiklerini övmektedir.

Özet

Ford Fiesta My Fiesta, geniş donanım paketi seçenekleri ve güçlü motor seçenekleriyle her ihtiyaca uygun kompakt bir hatchback'tir. Trend paketi, bütçe dostu temel özellikleri sunarken, Titanium paketi daha fazla konfor ve teknoloji sunar. ST-Line paketi ise sportif bir sürüş deneyimi arayanlar için idealdir. My Fiesta 1.4 TDCi, yakıt tasarruflu ve güçlü bir dizel motor seçeneği olarak bilinir ve olumlu kullanıcı yorumları almıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • My fiesta trend donanima ek olarak hiz sabitleyici ic ayak aydinlatmasi sis fari alasimli jant gibi extra donanimlari barindiriyor emin olmamakla birlikte far ve yagmur sensoru de olabilir bu araclarda
    Ilk satilan birlac parti aracta kronik direksiyon kutusu sorunu vardi ama sonraki araclarda sorun ne durumda bilemedim kullqnanlardan yorum alabilirsiniz

• 2012 My Fiesta sahibiyim.. Trend donanım ile aynı baz 1.25 düz ve 1.4 4 ileri otomatik vites kullanıyor.. Trend donanımından farkı alaşım jant, sis farı, deri direksiyon ve vites kolu ile hız sabitleyici.. Ben aracı aldığımdan beri 20.000 km yol yaptım, bir kez bakıma girdi ve çok şükür hiç bir sıkıntısı yok.. Ben sıfır km alırken Trend'e göre oldukça en azından bana göre öyle fazla bir fiyat farkı ödedim yanlış hatırlamıyorsam 3.000 TL'ydi. Belki daha da fazla olabilir.. Yani sıfır alırken karlı olmadı ama arada sırada ikinci el piyasasına bakıyorum; gayet mantıklı bir araç.. Sonuçta bomboş bir araç almıyorsunuz, özellikle 2012 modellerde sis farını krom ile kapladılar, yine alaşım jantları da 2010 ve 2011 Titanium donanımda kullandıkları ile değiştirdiler, ben de bunun üstüne cam kenarları ve arka bagaj kapağı için krom çıta alınca araba bildiğin Titanium donanımın görüntüsüne kavuştu.. Yakıt sarfiyatı fena değil, ben dikkat etmeye çalışıyorum, yoğun ve kısa mesafede 7.5-8.0 arası değerler oluyor genelde, çok soğuklarda 9.0 litreye çıkıyor diyebilirim. Şehir içinde dur kalksız durumlarda 6.0-6.5 rahatlıkla yakalanabilir. Vergi avantajı olduğunu da unutmayalım..

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Detaylı anlatım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Sanırım size yaradı :) Sıfır alırken o verdiğim fark çok koymuştu bana, 3.000 liranın üzerinde fark verdim ikinci elde Trend'den can çatlasa 1.000 lira fazlaya gidiyor.. Onun için ikinci elde alıcı için gayet mantıklı bir araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Sanırım size yaradı :) Sıfır alırken o verdiğim fark çok koymuştu bana, 3.000 liranın üzerinde fark verdim ikinci elde Trend'den can çatlasa 1.000 lira fazlaya gidiyor.. Onun için ikinci elde alıcı için gayet mantıklı bir araç..

peki 2012 de sıfırını kaça almıştınız, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordeathee

quote:

quote:

peki 2012 de sıfırını kaça almıştınız, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..

Ford'da biliyorsun uzun zamandır iki tip fiyatlandırma var; kredili ve peşin.. Ben kredili 34.750 TL'ye almıştım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lordeathee

quote:

quote:

Ford'da biliyorsun uzun zamandır iki tip fiyatlandırma var; kredili ve peşin.. Ben kredili 34.750 TL'ye almıştım..

mazur görün ikinci el fiyatlarını değerlendirmek için sordum, alınanın çok üstünde fiyatlar 2.elde..

• Nerde o eski sıfır fiyatları

• Bende şimdi baktım; uzun zamandır kontrol etmiyordum.. Evet genelde 28.000-29.000 TL aralığındaydı fiyatlar, şimdi 30.000-31.000 aralığında gözüküyor temiz bir araç gözden çıkarılması gereken rakam. Ama şunu da göz ardı etmemek lazım, son zamlardan sonra artan sıfır km fiyatları ikinci ele de yansıyacaktı. Benim aracım 20.000 km'de sadece benim tarafımdan kulllanıldı (1 km dahi başkası binmedi sürücü koltuğuna), arka koltuğuna kırk yılda bir oturulursa oturulur. Servisinde bakımı yapıldı, içinde sigara içilmedi, Ankara-Bolu otoban haricinde uzun yol yapmadı vs. ön tampon ve ön panel (plakanın orası) kırık nedeniyle Ford yetkili servisinde değişti (tamir için çok ısrar ettim ama kaskoya fatura edildiği için direkt değiştirdiler) bu aracıma 30.000 TL altında asla değer biçmem.. Bakın burada en mantıklı yapacağınız karşılaştırma Trend bir aracın üzerine 1.500 TL minimum koymak olacaktır, satıcı tok satıcı ise bu fark 2.500 liraya kadar gider. En önemli faktör ise bu araç Türkiye'de çok az talep gördüğü için çok satılmadı, yani ikinci el de temiz bir My Fiesta bulmak öyle kolay değil..

• temizini bulmak zor gerçekten, zaten bir yıldır takipteyim nerdeyse, 26-28 aralığındaki araçlar 30-32ye fırladı bi anda, benim 2008 dizel fiestam var ben de 24-25 isteyeyim o zaman, nasıl bir piyasamız var anlaşılması zor..
    1.25 motor kullananlar pek şikayetçi değiller forumda gibi..

• Evet biraz hort olacak ama yapmak zorundaydım :)

Arkadaşlar yıl olmuş 2018, my fiesta tavsiye eder misiniz?
    2011 model 80000 km'de 39000 civarı bir araç buldum ama alıp almamak arasında kararsızım. Genelde şehir içi kullanacağım.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim, başka modellere bakayım o zaman.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Listeye ekledim, inşallah uygun fiyatlı denk gelirse değerlendiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.