Şimdi Ara

JAZZ ROCK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• o nasıl birşey oluyor merak ettim? Jazz ile Rock çok farklı şeyler anlat bakalım diniyoruz.
  • Hem cazdan esintiler hem rockdan .
  • Yapabilecek kadar kabiliyetli ve müziği bilen birisi olsaydın buraya sormazdın. (Sanırım)
  • Sadece merak ettim Türkiye'de böyle bir şey olabilir mi ? diye .
  • Jazz Fusion'dan bahsediyorsun anladığım kadarıyla.Eğer bundan bahsediyorsan bunun Türkiye'de pek tutmayacağını bil.Başka ülkelerde olabilir.Çok zevkli bu müziği tutunmaktan çok kendin için yap eğer armoniyi bitirmişsen tabi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitarsesi

Jazz Fusion'dan bahsediyorsun anladığım kadarıyla.Eğer bundan bahsediyorsan bunun Türkiye'de pek tutmayacağını bil.Başka ülkelerde olabilir.Çok zevkli bu müziği tutunmaktan çok kendin için yap eğer armoniyi bitirmişsen tabi :D

Doğru söylüyorsun Türkiye 'de tutmaz millet ancak murat boz onları dinliyo genellikle .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz174

quote:

Orijinalden alıntı: Gitarsesi

Jazz Fusion'dan bahsediyorsun anladığım kadarıyla.Eğer bundan bahsediyorsan bunun Türkiye'de pek tutmayacağını bil.Başka ülkelerde olabilir.Çok zevkli bu müziği tutunmaktan çok kendin için yap eğer armoniyi bitirmişsen tabi :D

Doğru söylüyorsun Türkiye 'de tutmaz millet ancak murat boz onları dinliyo genellikle .

Kıbrısta yaıyorum . Yerel bir örnek vereyim Okan Ersan'ı duymuşsundur belki.Adam cidden yapıyor abi diyorsun dinledikçe albümlerini.Adam Gitarizma'ya çıktı en fazla Gür Akad ve Cem Köksalla.Pek bilinmiyor çevresinde.Gitarizma konserine gittim Kıbrıs-Mağusa'da pek dolmamıştı alan.Hatta bir ara sap gibi hissetitğim bile oldu.Ertesi gün hayko vardı aynı yerde yer bulunmuyordu.

Genel olarak birçok kişi ilk okulda orta okulda alması gereken adam akıllı müzik eğitimini alamadığı için bilinçli sanat tüketicisi olmuyor.Ne verirsen dinliyor.En basitinden kareoke mantığıyla çalışan pop müzik gibi.Müziğe olan bakış açısı haliyle arabada çalsın, ev içinde ses olsun mantığı gibi şeyler normalleşiyor.

• Veriliyo eğitim ama kimse dinlemiyo
  • Progresif rock jazz var ya, Jess Johansson falan :) işin esprisi tabi ama gitarsesi`nin dediği gibi Jazz Fusion dan bahsediyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.