Şimdi Ara

Jb sonrası sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben iphone u dün aldım. Turkcell 3g 8gb.. bugün 2.2 yi yükleyip türkçeleştirdikten sonra talimatlara uyarak jb yaptım. su anda Cydia-Installer yüklü, sources bölümüne Hackulo.us yi tanımladım. safari, erica, uuid uygulamalarını kurdum.
    Installous bölümündeki ipa ların bazılarını download ettim fakat download bölümünden install ettikten sonra programların kısayollarını göremiyorum. Sanırım Install da bi sorun oluşuyor. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? Yardım lütfen...

• safaridwnlnd kaldir artik ona gerek yok install olayina gelince hangi programlar yuklu ceydadan veya installerden normalde intelliscreen yukldysen ve aciksa install etmez intelliyi kapatip oyle install et

mobileinstllation patch yukledin dimi tele bi restart at bakalim sonra bi daha install et bakalim
  • safari downloader plugin i kaldırdım şimdi itelliscreen yüklemedim. mobileinstllation patch yükledim. simdi oldu. teşekkürler...ama yine bi sorun var. bu seferde yüklediğim uygulamanın açılamadığını söylüyor. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsahinkaya -- 30 Aralık 2008; 19:16:03 >
  • itunesden free bir uygulama yukle biraz oyna acilir
  • malesef işe yaramadı.. çok basit bir yanlışlık olduğuna eminim ama çözemedim. alete de yabancı olduğum için biraz zorluk çekiyorum.
  • teli kapatip ac sonra indirdigin free oyunu bir iki bolum gec acilir
  • appulo.us tan indirdiğim app ları itunes ile yükleyebiliyorum ve çalışıyorlar artık.. bunun dışında kullanılan başka bir yol ya da program varmı ve bildiğiniz crack edilmiş app ların olduğu başka bir site varmı?

yardımlar için teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsahinkaya

appulo.us tan indirdiğim app ları itunes ile yükleyebiliyorum ve çalışıyorlar artık.. bunun dışında kullanılan başka bir yol ya da program varmı ve bildiğiniz crack edilmiş app ların olduğu başka bir site varmı?

yardımlar için teşekkürler..

www.itochkaynak.com
    http://www.ingilizanahtari.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 31 Aralık 2008; 15:44:09 >

• tema falan yüklüyosan onun icin bi program yuüklemen lazım onun icinde görünür ama adını hatırlayamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.