Bildirim
jbl 1000w gt4 series 250w rms subwoofer için anfi ??yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım yine amfide jbl veya jameson veya sony ampli ile besleye bilirsin...
fiyatlar özelliklere göre değişir ama aşağı yukaru 250-320 ytl arası. -
eywallah arkadasım aradıgımmı zaten buldum :D jbl 301.1 yada 75.4 alıcam bakalım hayırlısı yardım ettigin için saol cok tesekkür ederim.. -
250W RMS bi süre sonra tatmin etmeyecektir seni. keşke bu işe başlamışken daha yüksek bir şeyler alsaydın.
quote:
Orjinalden alıntı: sarisinan
eywallah arkadasım aradıgımmı zaten buldum :D jbl 301.1 yada 75.4 alıcam bakalım hayırlısı yardım ettigin için saol cok tesekkür ederim..
-
daha almadım kardeşş walla kararısım bişey alamıcam bu gidişle -
valla muhabbetine internetten siparişle aynı woofer'ı bende aldım arabamda minton vcd var zerre kadar memnun değilim sökecem sony vcd'ler var 400-500 ytl ama piooner-3900 düşünüyorum teknosada var.bende merakla şimdi bekliyorum ki hangi amfiyi alayım.bide arabada 3 yollu hoparlörler(piooner) var ne yapayım basit şekilde operasyonu nasıl düzenleyeyim,teşekkürler-saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihace -- 2 Mayıs 2007; 23:51:44 > -
bilmediğimden soruyorum;bas amfisi ile sadece wooferlar mı besleniyor diğer kolonlar teybin kendi gücüyle mi besleniyor -
quote:
Orjinalden alıntı: alihace
bilmediğimden soruyorum;bas amfisi ile sadece wooferlar mı besleniyor diğer kolonlar teybin kendi gücüyle mi besleniyor
sub. için monoblock bir amp. varsa diğer hoparlörler için ayrı bir amp. kullanılır genelde.. -
Bence fazla kafa yormayın -
genç bi adamsan arabalara ve tesisatlara merakın varsa değil 1 tane 3 tane gt4 bile kesmez seni..
Bende 1202 d var.Sanki yok
İlk zamanlar güzel geliyordu sonradan alıstım yetmıyor artık.
2 tane kickerin en üst serisi beni anca keser.
Jbl falan olursa 6 tane anca keser artık beni.
Ama arkadaşın da dediği gibi fazla kafa yormamak lazım.
İnsan bazı şeyleri elde ettiği zaman o şeyin değeri azalıyor.
Kendimden bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Saygılarımla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X