mrb arkadaşlar bi konuda sorum olucaktı. Bende 2 takım jbl companent vardı, verim alamıyordum sonra bunların amfisiz kullanılmayacağını öğrendim. Bugün "jbl gto 1004" amfi siparişi verdim kargoyla yarın elimde olucak. Acaba aldığım amfi bu companentlara göre fazlamı, yakarmı? teybim pioneer deh-1200mp
Özellikler aşağıdaki şekilde
JBL GTO-1004 Amfi 4 kanal amplifier 4 ohm rms 4 x 100 watt 2 ohm rms 4 x 150 watt 600 watt peak
JBL GTO6508C Component 210Watt Max 70 Watt Rms 16.5cm
JBL GTO508C Component 165Watt Max 55 Watt Rms 13cm
Ben gto 508c komp + kenwood 30cm bass'ı JBL 600watt amfi ile kullanıyorum ve şuana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Siz sadece bu kompenantları bağlıyacaksanız + bass takmayacaksınız olumsuz bir durumla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Benim yorumum amatör kullanıcı yorumu birde ustaların yorumu daha sağlıklı olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: leiwatzler
Ben gto 508c komp + kenwood 30cm bass'ı JBL 600watt amfi ile kullanıyorum ve şuana kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Siz sadece bu kompenantları bağlıyacaksanız + bass takmayacaksınız olumsuz bir durumla karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Benim yorumum amatör kullanıcı yorumu birde ustaların yorumu daha sağlıklı olacaktır.
saolasın, konuyu yanlış yere açmışım birde buraya açmıştım. diğer konudada gain ayarı doğru yapılırsa sorun olmaz dendi. demekki anladığım anfinin hoparlörlerden fazla güce sahip olması sorun olmuyormuş. tşkler