Şimdi Ara

JBL 301.1 AMFİ KIRMIZI IŞIK SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
26.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jbl 301.1 amfim var şuanda çalışmıyor ve sürekli kırmızı ışık yanıyor bunun sebebi nedir??
    Yardımcı olursanız seviniriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 28 Aralık 2008; 19:06:25 >

• Amfi cortu yemiş bilader. Teypi açip kapayip bir daha oluyorsa anfi gitmiştir
  • eyvallah saolasın..
    Peki sorun neyden kaynaklanmış olabilir.Amfi mi yanmış..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 28 Aralık 2008; 19:52:51 >
  • nasıl oldu olayı başından bir anlat ne bağlı . detay
  • teyp açıkken birden bas vurmamaya başladı sonra amfiye baktığımda mavi led yerine kırmızı led yanıyordu teybi kapattım açtım düzelmedi..
  • Sigortası atmış olabilirmi?
    Bir bakın derim ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

Sigortası atmış olabilirmi?
    Bir bakın derim ben...

Tamam sağol bakarız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım amfi korumaya geçiyor. Bağlantıları kontrol etmende fayda var. Başka şekillerde çalıştırmayı dene...
  • birde elektrik kabloları dışında diğer kabloları söküp amfiye güç vermeyi denermisiniz...
  • quote:

birde elektrik kabloları dışında diğer kabloları söküp amfiye güç vermeyi denermisiniz...

Ben farklı birşey mi dedim ilk mesajımda? Aynısı var zaten niye bir daha aynısını yazıyorsun ayrıca sigortadan olsa o amfi hiç çalışmaz. Bilerek cevap ver lütfen arkadaş yanlış yönlenebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capiton_

quote:

birde elektrik kabloları dışında diğer kabloları söküp amfiye güç vermeyi denermisiniz...

Ben farklı birşey mi dedim ilk mesajımda? Aynısı var zaten niye bir daha aynısını yazıyorsun ayrıca sigortadan olsa o amfi hiç çalışmaz. Bilerek cevap ver lütfen arkadaş yanlış yönlenebilir...

Arkadaşım farklı şekillerde demişsin seninle burada tartışacak değilim sadece elektrik bağlantılarını yapıp amfiye güç vermesini tavsiye ettim farklı bağlantı biçimlerini değil. Ayrıca hadi diyelim öyle demişim seni mi gerdi bu post um anlamadim ki..
  • kısa devre olabilir mi. basa giden kablolarda sıyrık vs var mıydı?

bass'a gden kablolara bir bakın. bass ile olan bağlantıyı söktüğünüzde de kırmızı ışık yanmaya devam mı ediyor?

kısa devre benim aklıma gelen. pek anamam fikir vrmesi açısındn paylaşayım dedim.

iyi forumlar.
  • muhtemelen anfi kendini kapamış ve öyle kalmış
    ya çıkışlar yanmıştır ya bı dırenc ya bı dıot garantısı yoksa urunun getırın bı bakalım arıza tespıtıne ucret almıyoruz

www.elektrotuning.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartu dayı -- 29 Aralık 2008; 17:25:43 >
  • quote:

Arkadaşım amfi korumaya geçiyor. Bağlantıları kontrol etmende fayda var. Başka şekillerde çalıştırmayı dene...

Amfi korumaya geçse açip kapayinca teypi normal haline dönmesi lazim. Anfiye bağli bass ve alt yapiyi görmeden şimdi bişe demek yanliş olur.
  • Tmm sağolun deneyip tekrar buraya yazacağım herkeze teşekkürler..
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım farklı şekillerde demişsin seninle burada tartışacak değilim sadece elektrik bağlantılarını yapıp amfiye güç vermesini tavsiye ettim farklı bağlantı biçimlerini değil. Ayrıca hadi diyelim öyle demişim seni mi gerdi bu post um anlamadim ki..

Senin gibilerle muhattap olamam...

• quote:

Senin gibilerle muhattap olamam...

Çokta tın...
  • arkadaslar amfi bugun tape açıkken bi süre çalışmadı sonra 2 saat kadar çalıştı tekrar kapattı kendini sorunu bir türlü çözemedim kablolara falan baktım kısa devre oluşturucak bi durum yok,sigorta zaten saglam fakar o bvahsettigim kırmızı ışık bazen sürekli yanıyor bazende yanıp sönüyor!!!en iyisi garantiye yolluyim yada anlayan birisyle yüzyüze görüşiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 29 Aralık 2008; 22:59:18 >
  • En iyisi. Muhtemelen soguk lehimden kaynaklaniyordur ama garantisi varsa. Go to garanti shop
  • hoparlör ve anfi bağlantı sında omaj sorunu olmasın .kullandığın bas nedir ve anfiye ne şekilde bağlandı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.