Şimdi Ara

JBL 301.1 ANFİYE İKİ TANE 38 CM JBL 1000W WOOFER KALDIRIRMI YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM Bİ ARKADIŞIM TESİSAT YAPICAK AMA ŞÜPELERİMİZ VAR KONUDA DEDİĞİM GİBİ JBL 301.1 ANFİYE İKİ TANE 38 CM JBL 1000W WOOFER BAĞLICAZ AMA KALDIRIMI ONU BİLİMYORUZ YARDIM EDERSENİZ ARKADAŞLAR SEVİNİRİZ SAYGILAR.....

• 1 tanesine ancak yeter,2 tane bağlasanız da çok farketmez..
  • ney farketmez yani kaldırır demi onu söyleerseniz sevinirim
  • yani 1 tane de bağlasan 10 tane de bağlasan aynı güçte çalar..kaldırırmı dersen,sadece 1 tanesini kaldırır..
  • hımm ama 30 cm liğiyle herşeyi aynı rmsi falan 30 cmliği deli gibi çalıo yane bide o açıdan bakarsak
  • sana çok güçlü çalıyormuş gibi gelebilir ama 1 tanesini de bağlasanız aynı güçte çalar,2 tane bağlandığında o amfinin ne kadar zorlandığını da unutmamak gerekir..1 tane ile daha sağlıklı çalışır..
  • teşekür ederim ilginiz için biz yinede bi deniyelim olmadı birini satarız bi tanesini takarız neden sordum bu soruları biliyomusun geçenllerde bu anfiye 2000w pioneer bağladık çok süper çaldı o yüzdden yani sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle kaldırmaz. jbl 301.1 sadece klasik olan gt-4 modeli ve benzeri modeller içindir. eğer çift bas kullanıcaksanız kesinlikle daha iyi bir amfi kullnmalısnz. unutmadan ekleyeyim.. bu tür alış-verişlerde peak yani max çıkışları değil, RMS yani satabil güçleri değerlendirin...
  • beyler peki 301.1e gt4-12 mi gt5-12 mi desek hangisini tavsiye edersiniz?
  • gt5-12
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.