Şimdi Ara

JBL Amfi + Hertz Sistem Tavsiyesi Lütfen (Tamamlandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yukarıdaki mesajımda verdiğim şemayı birebir uyguladım.

Hertz Dcx 165 : Ön kapılara takıldı, Amfi front çıkışından sürüldü, Filtre HP, 320Hz
    Hertz Dsk 165 : Wooferlar arka camın altına takıldı, Amfi rear çıkışından sürüldü, Filtre HP, 50~60Hz
    Tizler, Ön göğüse takıldı, Direk teypten sürüldü.

Kulak zevkine göre diğer ayarlar da yapılınca çok tatlı bir sahne oluştu aracın içinde.
    Bassların arkadan vurması ve ön tarafta doygun tizlerin midlerle birlikte stereoyu genişletmesi çok keyifli ve kaliteli bir ses oluşturdu.

Bu arada şunu farkettim ki dandirik 128kbit'lik mp3'lerden kimse kaliteli ses beklemesin, doğru düzgün audio cd'leri takınca ses kalitesindeki fark dağlar kadar...binlerce lira harcayıp kurduğunuz sistemlerinize hakaret etmeyin, kalitesiz mp3'leri teyplerinize sokmayın bile...

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim...
    Fotoğrafları en kısa zamanda yükleyeceğim...

• Eee biz birşey biliyoruz ki söylüyoruz :)

Hayırlı olsun, güzel dinlemeler.

Fotoğrafları merakla bekliyoruz.
  • arkadaşlar sistem benimde çok hoşuma gitti. aynı sistemi arabama uygulamak istiyorum. üzerinden 5 ay kadar bir süre geçmiş olmasından ve belki sistemde değişiklik yapılmış olabileceğinden yada keşke şöyle yapsaymışım denmiş olabileceğinden bir sormak istedim. Sistemden hala memnun musunuz? bu sistemde herhangi bir değişiklik yapmamı tavsiye edermisiniz. yoksa birebir uygulayayım mı? uygulanacak araç citroen c4.
    şimdiden teşekkürler.
  • tizler neden anfiden beslenmedi... teypten beslenince anfiden beslenmiş gibi şıkır şıkır ses verdi mi... bunları merak ettim doğrusu.. dsk ların tizleri çabuk yanıyor diye duydum acaba bu yüzden mi böyle bi tercih yapıldı.. benim asıl merak ettiğm ise teypten beslendiğinde güzel veriyor mu tizleri?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.