Şimdi Ara

JBL Beats veya SONY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen kullanan veya deneyen arkadaşlar yorum yapsın.

Biraz önce Beats Solo HD kulaklığımı sattım gerekçem ise daha üst model bir kulaklık almak bugün mağazaları gezerken biraz denedim JBL filan gördüm onlarda hoşuma gitti sesin yanında görsellikte istiyorum. Acaba Beats'ın bir üst modeli ni mi alsam yoksa JBL mi alsam birde aklıma sony'in yenş ürünü 3in1 Walkman'ler var onlardanda alabilirim çok kararsız kaldım yardım bekliyorum sizinde denediğiniz kulaklıklar varsa öneri yapabilirsiniz. Yada 2.el link atarsanız incelerim.

• Bütçe ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

Bütçe ?

500 Liraya kadar çıkabilirim kulak içi veya kulak üstü 2 çeşitte öneride bulunabilirsiniz. Önceki kulaklığım Beats Solo HD kullandım fakat kulak yastıkları biraz küçüktü uzun süre dinleyince kulaklarım acıyordu.
  • Bende bugün dr den 385 lira gibi bir fiyata aldım kulaklık harikaymış ve 315 tl kar ettim çok mutluyum sizede biraz araştırıp cevap vereceğim bide nasıl ses seviyorsunuz ve hangi tür müzik dinliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 24 Temmuz 2014; 14:34:28 >
  • quote:

Bende bugün dr den 385 lira gibi bir fiyata aldım kulaklık harikaymış ve 315 tl kar ettim çok mutluyum sizede biraz araştırıp cevap vereceğim bide nasıl ses seviyorsunuz ve hangi tür müzik dinliyorsunuz

müzik türüm play list'mde cem karaca erkin koray emel sayın barış manço rihanna davit guetta falan filan ne eserse işte :D ama türkçe pop dinlemem genelde klasikler :D
  • O zaman sony mdr 1 r öneririm sanki solo hd bu müzik türlerine uymuyor ben elektronik ve pop dinlediğim için aldım solo hd yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 24 Temmuz 2014; 16:45:06 >
  • quote:

O zaman sony mdr 1 r öneririm sanki solo hd bumlara uymuyor gibi ben elektronik ce pop dinlediğim için aldım

Solo HD alma derseydim bana sorsam müzik olarak iyi ama yalıtımı kötü bir de uzun süre dinleyemiyorsun kulak yastıkları küçük kulağın acımaya başlıyor.

Ayrıca bakınız:http://www.markado.com/u/beats-studio-oe-kirmizi-kulaklik-acik-kutu-sifir-urun-85842/ 324 liraya son kulaklığı aldım siteye güvendik bakalım beats kulaklıklarda indirim var.

Aldığım kulaklık nasıl bi bakar mısınız

• Merhaba studio eski versiyon o kadar iyi bir sesi yok ama fiyatına göre değerlendirirsek fena değil

• quote:

Merhaba studio eski versiyon o kadar iyi bir sesi yok ama fiyatına göre değerlendirirsek fena değil

Hem renk olarak hoşuma gitti dinlemiştim bi ara kulağı yormuyor hemde baya ucuza geldi.
  • Elinize geldiğinde bir inceleme yaparsınız artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.