Şimdi Ara

Sony XS-F6935 Oto Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar Sony XS-F6935 Oto Hoparlör unu alamayı dusunuyorum 104 ytl nedersiniz acaba iyimidir o fiyata başka bir hoporlor bulabilirmiyim bir de hoporloru jbl 75,4 anfi ile kullanıcam bilginize tşk

• yardımcı olucak yokmu acabahttp://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=XS-F6935

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun483 -- 11 Ağustos 2007; 13:49:28 >
  • anfiyle kullanıcaksın madem benim sana tavsiyem 16 cm jbl compenat artık bu hoperlör devri bitti ve bu tip hoperlörlerin oynayan üst ksımları güneşte deforme oluyor bende aynı ayar kenwood vardı 1.5 yılda deforme oldu ve araç coguzaman garajda duruyordu ve compenat aldım simdi rahatım bendekiler 13 cm jbl
  • HERHANGİ BİR MARKA COMPENANT TAKIM ALIRSAN DAHA FAZLA İŞ YAPAR
  • bende aynı hoparlörden var artık kullanmıyorum asılnda sadece 2 hafta kullandım pişman dilim güzel alteler ama amfide yer yok sistemi genişletirsem mutlaka onlarıda bağlıycam ses kalitesi bana göre iyi amfi olmadan tam sınırda dinlemezsen gerçekten çok temiz ve net ses veriyorlar amfi olmadan dinlemek için birebir derim ama amfi olunca mid bağlamak daha mantıklı yanında sub da olursa tabi

ama yine benim görüşüm eğer bass yoksa mid takımı cılız kalıyo bu hoperlölerin yanında tecrübe ile sabittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 11 Ağustos 2007; 17:03:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.