Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 JBL Creature 3 Satın Al 18 Aralık 2016 02:06 1 1 JBL Creature 3 Fiyatı İndirdim Selamlar, 3 sene önce Avusturya'dan almıştım. Kutusu ve faturası mevcut değil. Temiz kullanıldı. Daha büyük bir şey aldığım için satıyorum. Sol kolonun girişinde ufak bir temassızlık sorunu vardı, yapıştırıcı vesilesiyle çözüldü. Sapasağlam çalışmakta. Almaya niyetlenen arkadaşla deneyebiliriz. Çalışır halinin videosunu çekip yollayabilirim İstanbul Anadolu yakasına elden teslim yapabilirim haftasonları. Diğer şehirlere de sağlam şekilde yollarız. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün I5 10600K Gigabyte GTX 1080 Gaming G1 - Raijintek Morpheus II Core Edition Sogutucu Ile Razer PBT Keycap Seti - Kuvars Pembe Custom USB Type C Coiled Kablo
RASP kullanıcısına yanıt Unutmuşum düzelttim :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün I5 10600K Gigabyte GTX 1080 Gaming G1 - Raijintek Morpheus II Core Edition Sogutucu Ile Razer PBT Keycap Seti - Kuvars Pembe Custom USB Type C Coiled Kablo
thepesimist T kullanıcısına yanıt Maalesef, ilani guncellemeyi unutmusum kusura bakmayin. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün I5 10600K Gigabyte GTX 1080 Gaming G1 - Raijintek Morpheus II Core Edition Sogutucu Ile Razer PBT Keycap Seti - Kuvars Pembe Custom USB Type C Coiled Kablo