Şimdi Ara

JBL E-100 İÇİN KALİTELİ STEREO ANFİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: edmontdante

Aradan geçen zaman içinde NAD C372 yi sattım.Tamamen cahillikten konuyu bilmemekten (uzun hikaye ) elimden çıkardım.Ancak şu anda tekrar stereo ampli ihtiyacım oldu.Birkaç tavsiye aldım üstadlardan.Stereo ampli ile E100 kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Ancak bütçem maksimum 2.000.TL .Bunun üstüne çıkma imkanım kesinlikle yok.NAD C372 satış fiyatı 2300.TL ancak 1900 TL ye bulabildim bir tane.

E100 leri tam manasıyla sürebilecek bir stereo ampli

Sevgili edmondante aradan geçen zaman içinde bende E-100 lerimi sürdüğüm denon pma 1500 ae yi sattım ve yerine DENON PMA 2000AE aldım.Eğer E100 güçlü bir Ampli istiyorsa bu emin ol Denon 2000ae dir.
    Bu konu ile ilgili bir inceleme yazısı yazdım bu forumda.İstersen onuda incele belki fikir verir tekrar tekrar yazmayayım aynı şeyleri.
    Eğer bütçeni aşabilecek gibiysen ya da 2. el alabili
    rim diyorsan DENON PMA 2000AE al derim.Sadece hakkını değil hakkından fazlasını verirsin.
    Ama bütçemi aşamam diyorsan alternatif olarak yine bir denon olan PMA 1500 AE yi öneririm.Saygılar.

• arkadaşım

en iyi fiat performansı isityorsan gg de şu anda açıkarttırmada bi pioneer a-858 var nadir bi alettir dip gürültü oranı 0.003 dür ki bu diğer arkadaşların yazdığı diğer amphilerin bu değer veren modelleri 2000 € dan başlıyor yani kıasaca listene o amphi ekle derim
  • Marantz ZR6001SP Öneririm.Babamda Bir Ara Hastalıktı Ve Bu Amfiden Vardı Gerçekten İyi Bir Performansı Var. Ve Bir Çok Özelliğide Mevcut.

JBL E-100 İÇİN KALİTELİ STEREO ANFİ

JBL E-100 İÇİN KALİTELİ STEREO ANFİ

• konu ölmüş sanırım ama hortlatmayı deneyeyim :)

e-100 + marantz pm-82 ikilisini birkaç senedir kullanıyorum. bir süredir basslar gümbürtülü ve uğultulu gibi gelmeye başladı biraz geç farkettim. sesler kalitesiz basslar zayıf tizler ön plana çıktı. amfiyi tamire verdim aldım ama değişen birşey yok. e-100 lerde mi sorun var acaba bilgisi olan var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.