Şimdi Ara

JBL ES100,DALİ LEKTOR ve MONITOR AUDIO RX6 ÖNERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dragon1000

Sayın hemşerim Asefik teşekkür ederim sizi forumdan devamlı takip ediyorum. Verdiğiniz bilgilerden her zaman yararlandım. Seçeneklerden jbl 100 ve lektor 8 i eledim. Dali İkon 6 , Monitor audio RX6 bu iki hoparlörü dinlemiş biri olarak sizce en dengeli hangisi (bass,mid,tiz) olarak bass ıda severim ama
    midleri bastırmayacak şekilde olursa.

Rica ederim,

Genel anlamda ikon 6 lar daha dengeli hoparlörlerdir.Meselede burda başlıyor, bu stereoda istenen bir özellik ama sinemada insan daha hırçın sert karakterli hoparlör arıyor.Hiç yoktan ben bu şekilde düşünüyorum.

Eğer sinema öncelik ise RX6 seçerdim zaten %60 sinema demişsin.Ben Dali ikon 6 ve ikon 7 yi sinemada beğenmedim.Sende Pioneer 2021 olduğu için rahat konuşuyorum bunuda not edelim,bende LX75 ve LX76 ile sürmüştüm.

Birde şu var ikon 6 her ne kadar dengeli hoparlör olsada,tizleri Pioneer amfiyle sivrileşiyor bu beni rahatsız etmişti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

merhaba, daha önce satıştan çektiğim dali lektor8 kuleleri upgrade nedeniyle satıyorum, isterseniz verebilirim,

sayın turushanovgu teşekkür ederim. Daliler için daha önçede görüşmüştük. Bir arkadaştan jbl es100 ler için haber bekliyorum. Ona söz verdim olmazsa görüşürüz.

sayın dragon 1000

Bende JBL E 100 kullanıyorum oldukça memnunum fakat burada sizin ne tür müzik dinlediğiniz ve de nasıl yani tonlumu yoksa naturel müziktenmi hoşlandığınız önemli.Önceden Dali'de kullanmıştım fakat JBL'in daha başarılı olduğunu kesin söyleyebilirim.Birde fiyatını uygun alabileceğinizi söylemişsiniz.Ne kadar bilmiyorum ama uygun alabilecekseniz JBL öneririm size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Sayın hemşerim Asefik teşekkür ederim sizi forumdan devamlı takip ediyorum. Verdiğiniz bilgilerden her zaman yararlandım. Seçeneklerden jbl 100 ve lektor 8 i eledim. Dali İkon 6 , Monitor audio RX6 bu iki hoparlörü dinlemiş biri olarak sizce en dengeli hangisi (bass,mid,tiz) olarak bass ıda severim ama
    midleri bastırmayacak şekilde olursa.

Rica ederim,

Genel anlamda ikon 6 lar daha dengeli hoparlörlerdir.Meselede burda başlıyor, bu stereoda istenen bir özellik ama sinemada insan daha hırçın sert karakterli hoparlör arıyor.Hiç yoktan ben bu şekilde düşünüyorum.

Eğer sinema öncelik ise RX6 seçerdim zaten %60 sinema demişsin.Ben Dali ikon 6 ve ikon 7 yi sinemada beğenmedim.Sende Pioneer 2021 olduğu için rahat konuşuyorum bunuda not edelim,bende LX75 ve LX76 ile sürmüştüm.

Birde şu var ikon 6 her ne kadar dengeli hoparlör olsada,tizleri Pioneer amfiyle sivrileşiyor bu beni rahatsız etmişti.

Asefik teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.

• quote:

Sevgili arkadaşım, haklısın hatta tamamıyla haklısın. Ancak ne varki dediğim gibi, bu sonucu değiştirmez. Umarım gönlünüzce olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

Sevgili arkadaşım, haklısın hatta tamamıyla haklısın. Ancak ne varki dediğim gibi, bu sonucu değiştirmez. Umarım gönlünüzce olur

Sayın Cesajans temennilerin teşekkür ederim.
  • Ben Lektör 8`lerimi özellikle bass yoğun çaldıkları için rx-6 ile değiştirmiştim. Ben bu değişimden memnun kaldım ama bu durum diğer arkadaşların da dediği gibi kişisel algıyla da ilgili. Lektör 8`leri değişirken Lektör-2 ve Lektör LCR`yi değişmeyi hiç düşünmedim ve uzun süre de değişmem. Ankara`da olsaydın sistemimi dinletirdim. Bu arada Trabzon`u çok severim. Varsın demo odası olması:) Ganitada içilen çayı, çardakta yenilen pidesi yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter_Sobchak

Ben Lektör 8`lerimi özellikle bass yoğun çaldıkları için rx-6 ile değiştirmiştim. Ben bu değişimden memnun kaldım ama bu durum diğer arkadaşların da dediği gibi kişisel algıyla da ilgili. Lektör 8`leri değişirken Lektör-2 ve Lektör LCR`yi değişmeyi hiç düşünmedim ve uzun süre de değişmem. Ankara`da olsaydın sistemimi dinletirdim. Bu arada Trabzon`u çok severim. Varsın demo odası olması:) Ganitada içilen çayı, çardakta yenilen pidesi yeter...

Ben de askerliği trabzon.da boztepede kısa dönem olarak yapmıştım, çardak diyince içim gitti, o pidelerin tadı hala damağımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

quote:

Orijinalden alıntı: Walter_Sobchak

Ben Lektör 8`lerimi özellikle bass yoğun çaldıkları için rx-6 ile değiştirmiştim. Ben bu değişimden memnun kaldım ama bu durum diğer arkadaşların da dediği gibi kişisel algıyla da ilgili. Lektör 8`leri değişirken Lektör-2 ve Lektör LCR`yi değişmeyi hiç düşünmedim ve uzun süre de değişmem. Ankara`da olsaydın sistemimi dinletirdim. Bu arada Trabzon`u çok severim. Varsın demo odası olması:) Ganitada içilen çayı, çardakta yenilen pidesi yeter...

Ben de askerliği trabzon.da boztepede kısa dönem olarak yapmıştım, çardak diyince içim gitti, o pidelerin tadı hala damağımda

Sayın Walter_Sobchak ve Furai Trabzona yolunuz düşerse haberimiz olsun o pidelerden ısmarlarız size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon1000 -- 17 Şubat 2013; 0:31:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.