< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör IP67 Teal 949TL ALEVV (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hazırlanıyor
bedava aldık haaa
-
erkenden sevinmeyelim yinede hocam,kargoya verilene kadar bekleyelim sonra meşaleleri yakarız
-
2000e satsam mı kullansam mı ne diyosunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Thh işi ne kadar sürmüştü hocam?
dünyaya bir daha mı gelcen, kullan gitsin işte.
-
ilk önce bi gelsinde onu o zaman düşünürüz :)) ama kullanmanızı öneririm bu fiyata bu özelliklerde daha alamazsınız bu devirde bu enflasyonda.. thh uzun sürüyor ama parayı iade ediyorlar sadece beklemeye geçiyorsunuz yani.
-
Evet değmez 1000-2000e kullanırım büyük ihtimal. Önce parayı iade ediyorlar 6 ay sonra da hoparlörümüzü bize veriyorlar yani hocam iyimiş 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen parayı iade etmeseler bu sefer cingenlik yaparım
thhden red yeme ihtimalimizde var ama büyük ihtimal kargolarlar diye düşünüyorum.
-
Bunun red yeme imkanı yok hocam. Ortada ilan edilen fiyat var. Her türlü bize yollamak zorundalar
ortada ilan edilen ve son kullanıcının görüp aldığı bir fiyat var ama DR savunma yaptığında Thhye piyasa fiyatının 3-4 katı altında olduğunu söyler büyük ihtimal oradan red yeme ihtimalimiz olabilir hayırlısı bakalım
-
Hayırlısı olsun uğraşmayız inşallah
migrostaki xiaomi airfryer muhabbetinde aynı dediğim gibi savunma yapmıştı migros thhye,kimini red etti kimini kabul etti tamamen ilçenizdeki ilinizdeki thhnin inisiyatifine kalmış oluyor olay,inşallah dediğiniz gibi oraya kadar gitmeyiz. :)
-
Faturası Kesildi yazıyor bende.
Hayırlı olsun diyelim mi :)
Hızlı teslimat ile +15 tl ödeyerek yarın teslim alacak şekilde sipariş geçmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben de aldım ancak siparişlerde görünmüyor siz nasıl görüntülüyorsunuz ?
Ben üyelik açmadan satın aldım, e posta adresime sipariş no geldi, sipariş no üzerinden sorgulama yaptığımda sipariş durumunu görebiliyorun
D&R Web mağazasıdan vermiş olduğunuz xxx No'lu siparişinizdeki ürünlerin paketleme ve fatura kesim işlemleri 22.09.2023 tarihinde tamamlanmıştır.
Paketiniz kargoya verildiğinde takip bilgileri tarafınıza iletilecektir.
Siparişinizin süreçlerini Sipariş Bilgilerim sayfasından takip edebilirsiniz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.
D&R E-ticaret Ekibi
Paketlenen Ürün(ler)
JBL Flip6BluetoothHoparlör IP67, Teal 1
Gönderecekler gibi duruyor,bende hazırlanıyor olarak gözüküyor normal sipariş geçmiştim yarın büyük ihtimal kargolanır eğer yollarlarsa.
Biz ikimiz günah keçisi seçildik galiba hazırlanıyorda kaldı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X