benimkide hala hazırlanıyorda kaldı |
JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör IP67 Teal 949TL ALEVV (3. sayfa)
-
-
Benimkinin de statüsü "sipariş hazırlanıyor.."
-
Kargoya verildi, dağıtıma çıktı, +15tl ile bugün teslim olacak şekilde almıştım.
Muhtemelen diğer alanları da gönderirler. Hızlı teslim yapmadığınız için hala sipariş hazırlanıyor görünüyordur
Edit. Paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 23 Eylül 2023; 12:19:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teslim alınca fotoğraflarını paylaşırmısınız kutuyu,kutu içini ve performansını yorumlayabilirmisiniz,bu arada ne demek hocam fırsatı görünce yapıştırdım konuyu direk
-
arkadaşınki kargolanıp yollandıysa bizimkide yollanır diye düşünüyorum eğer iptal etmeyi düşünselerdi hiç çıkış yapmazlardı,normalde diğer firmalar öyle yapıyo.
-
Teslim edildi mi size acaba
Evet hocam teslim aldım. Henüz paketi açmadım doğrudan yeğenime hediye olarak vermeyi düşünüyorum. O açınca paylaşırım artık detayları.
-
dış kutuyu çekip atsaydınız hocam sitedeki aynı ürünmü farklı bir ürünmü onu anlasaydık bari
-
Kontrol ettim hala hazırlanıyor yazıyor benimki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazar günü güncelleme olmaz yarını bekleyeceğiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saat 9-10 arasında mail gelmişti birinin faturasını yollamışlar diğeri aynı şekil duruyor @sallagitsindostum @PeTeRPaNN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 24 Eylül 2023; 14:11:5 > -
Off be benimkinin de faturayı çıkarsalar da rahatlasam
Çok sayıda kişi almış bence yollamazlar gibi geliyor.Ama gönderilen kişiler faturasını paylaşırsa thh den rahat alırız gibi
Teslim alanlar var ama bir kişi bile fotoğrafını paylaşmadı daha
-
yarın kargoya verilir büyük ihtimal geldiğinde fotoğraf paylaşırım hocam,2 tane almıştım ben birine faturası kesilmiş aldığım fiyattan.
-
Benim de fatura kesildi ,şimdi mail geldi.
Benim faturam da kesildi paketlenmiş mail geldi şimdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
birine sabah diğerine şimdi fatura kesildi maili geldi yarın çıkışları yapılır vatana millete hayırlı olsun
-
Bana da gelmiş fatura hayırlı uğurlu olsun zafer bizimdir :))
Mükemmel fiyata aldık gerçekten. Teşekkür ediyorum konu sahibine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X