Bildirim
JBL GT0-507CE 2 YOLLU COMPONENT HOPARLÖR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne marka hoparlör alacaksan al, fakat sakıın arkasında made in china yazmasın. Ben yukarıda gösterdiğin hoparlörü hepsiburada.com dan aldım çin malı çıktı. Ucuz bir marka oldu. jbl de pioneer gibi çin e kaydığından dolayı yeterli sesi alamadım. Neredeyse hiç bas vurmuyodu. İmpact diye made in italy bir ürün aldım 2 takım 400 kağıt para verdim işçilikle bangır bangır ses veriyor.Hoparlör alacaksan önce dinle sonra çin malı olmasın. -
quote:
Orjinalden alıntı: 26kk025
Ne marka hoparlör alacaksan al, fakat sakıın arkasında made in china yazmasın. Ben yukarıda gösterdiğin hoparlörü hepsiburada.com dan aldım çin malı çıktı. Ucuz bir marka oldu. jbl de pioneer gibi çin e kaydığından dolayı yeterli sesi alamadım. Neredeyse hiç bas vurmuyodu. İmpact diye made in italy bir ürün aldım 2 takım 400 kağıt para verdim işçilikle bangır bangır ses veriyor.Hoparlör alacaksan önce dinle sonra çin malı olmasın.
ARTIK ÇİNE FABRİKA AÇMAYANMI KALDI..MİCROSOFT,SONY VE DAHA BİRÇOK MARKA..NEREDEYSE EN İYİ TESİSAT MARKALARI BİLE ÇİNDE YAPILIYOR..MESELA BENDE MTX BAS VE ANFİ VAR..AMERİKADA ÇOK İYİ BİR MARKA AMA ÇİNDE YAPILIYOR..ARTIK BU OLAY NORMAL OLDU.. -
çin malinin çoğu dandik ses sistemlerinde jbl lerin çinlerine dikkat edin usa yazsin ..çoğu dandk ama kaliteli olanlarida unutmamak lazim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X