Şimdi Ara

JBL GT0-507CE 2 YOLLU COMPONENT HOPARLÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JBL GT0-507CE 2 YOLLU COMPONENT HOPARLÖR

# GTO Serisi 13 cm Component
    # 2 Yollu hoparlör
    # 165 Watt Pik

istanbul avrupaya yakasından nerden alabilirim internet üzerinden almak istemiyorum çünkü kradi kartım yok hepsiburada.comda 150ytl daha ucuza bulabilirmiyim bide lütfen yardım edermisiniz

JBL GT0-507CE 2 YOLLU COMPONENT HOPARLÖR

• Ne marka hoparlör alacaksan al, fakat sakıın arkasında made in china yazmasın. Ben yukarıda gösterdiğin hoparlörü hepsiburada.com dan aldım çin malı çıktı. Ucuz bir marka oldu. jbl de pioneer gibi çin e kaydığından dolayı yeterli sesi alamadım. Neredeyse hiç bas vurmuyodu. İmpact diye made in italy bir ürün aldım 2 takım 400 kağıt para verdim işçilikle bangır bangır ses veriyor.Hoparlör alacaksan önce dinle sonra çin malı olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26kk025

Ne marka hoparlör alacaksan al, fakat sakıın arkasında made in china yazmasın. Ben yukarıda gösterdiğin hoparlörü hepsiburada.com dan aldım çin malı çıktı. Ucuz bir marka oldu. jbl de pioneer gibi çin e kaydığından dolayı yeterli sesi alamadım. Neredeyse hiç bas vurmuyodu. İmpact diye made in italy bir ürün aldım 2 takım 400 kağıt para verdim işçilikle bangır bangır ses veriyor.Hoparlör alacaksan önce dinle sonra çin malı olmasın.

ARTIK ÇİNE FABRİKA AÇMAYANMI KALDI..MİCROSOFT,SONY VE DAHA BİRÇOK MARKA..NEREDEYSE EN İYİ TESİSAT MARKALARI BİLE ÇİNDE YAPILIYOR..MESELA BENDE MTX BAS VE ANFİ VAR..AMERİKADA ÇOK İYİ BİR MARKA AMA ÇİNDE YAPILIYOR..ARTIK BU OLAY NORMAL OLDU..
  • çin malinin çoğu dandik ses sistemlerinde jbl lerin çinlerine dikkat edin usa yazsin ..çoğu dandk ama kaliteli olanlarida unutmamak lazim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.