Şimdi Ara

jbl gto 14001(4 ohm) da 1200 w rms veriyomuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu amp eğer 1200 w rms veriyosa 4 ohm da pioneer ts w3002 d4 ü me alıcam kesinlikle...

ayrıca kapalı kutu yapmak istiyorum Mümkünmü dür? En iyi component hangi marka acaba?kendi adıma ultra temiz bi ses için FOCAL diye biliyorum ama...) pahalı yavv

• Evet teknik özelliklerine göre 4 ohm 14.4 volt güç kaynağı ile 1200 watt veriyor.

Kabin için birşey diyemiycem, işi bilen arkadaşlar cevap versin. Komponent işini de marka olarak değil de model olarak düşünürsen iyi edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Evet teknik özelliklerine göre 4 ohm 14.4 volt güç kaynağı ile 1200 watt veriyor.

Kabin için birşey diyemiycem, işi bilen arkadaşlar cevap versin. Komponent işini de marka olarak değil de model olarak düşünürsen iyi edersin.

sub biraz güçlü , hoparlörlerin üstüne fazla çıkmasın , ses kalitesi olsun istiyorum... cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dking

quote:

Evet teknik özelliklerine göre 4 ohm 14.4 volt güç kaynağı ile 1200 watt veriyor.

sub biraz güçlü , hoparlörlerin üstüne fazla çıkmasın , ses kalitesi olsun istiyorum... cevap için teşekkürler

Bence sub ses kalitesi içiçn fazla güçlü. Bir de buna ayak uyduracak komponent lazım gelecek..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dking

quote:

Bence sub ses kalitesi içiçn fazla güçlü. Bir de buna ayak uyduracak komponent lazım gelecek..

işte bende bunu diyorum. aslında 2 çift mid toplamda 200 250 rms ses çıkarsa işimi rahatlıkla görür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.