Bildirim
jbl gto 14001(4 ohm) da 1200 w rms veriyomuş?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet teknik özelliklerine göre 4 ohm 14.4 volt güç kaynağı ile 1200 watt veriyor.
Kabin için birşey diyemiycem, işi bilen arkadaşlar cevap versin. Komponent işini de marka olarak değil de model olarak düşünürsen iyi edersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: superminator
Evet teknik özelliklerine göre 4 ohm 14.4 volt güç kaynağı ile 1200 watt veriyor.
Kabin için birşey diyemiycem, işi bilen arkadaşlar cevap versin. Komponent işini de marka olarak değil de model olarak düşünürsen iyi edersin.
sub biraz güçlü , hoparlörlerin üstüne fazla çıkmasın , ses kalitesi olsun istiyorum... cevap için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Dking
quote:
Kabin için birşey diyemiycem, işi bilen arkadaşlar cevap versin. Komponent işini de marka olarak değil de model olarak düşünürsen iyi edersin.
sub biraz güçlü , hoparlörlerin üstüne fazla çıkmasın , ses kalitesi olsun istiyorum... cevap için teşekkürler
Bence sub ses kalitesi içiçn fazla güçlü. Bir de buna ayak uyduracak komponent lazım gelecek.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dking
quote:
sub biraz güçlü , hoparlörlerin üstüne fazla çıkmasın , ses kalitesi olsun istiyorum... cevap için teşekkürler
Bence sub ses kalitesi içiçn fazla güçlü. Bir de buna ayak uyduracak komponent lazım gelecek..
işte bende bunu diyorum. aslında 2 çift mid toplamda 200 250 rms ses çıkarsa işimi rahatlıkla görür...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X