arkadaslar bende arabaya gomdugum ses sistemi icin kapasitor ariyorum 2 faratlik alan varsa bana da fiyat verebilir mi bende ariyorum
kapasitor ve kablo arayan visor
@MB QUART
bu işte bi iş var
755,6 anfi biliyorsun siparişi verdim, 2 saat sonra aradılar işte beyfendi istediğiniz model kalmamış elimizde başka bişi verelim yada para iadesi aldım yatırdığım parayı onun yerine xetec yada edison 505 a olabilir diye düşünüyorum ne dersin?
@sprachen
Bu bahsettiğin site bana çok pahalı geldi istersen biraz daha araştırma yap.
quote:
Orjinalden alıntı: ŞAhin
@sprachen
Bu bahsettiğin site bana çok pahalı geldi istersen biraz daha araştırma yap.
yok şahin bir çok siteden uygun 755,6 anfi ellerinde yok 290$ dı kurnazlar şimdi 320$ yaptı malzemeyi düşerse diye bekliyorlar..
ama dediğim gibi hepsiburada.com dan bile bir çok üründe uygun fiyata veriyorlar.ve taksit imkanları güzel
quote:
Orjinalden alıntı: MB QUART
ben vereyim sana değerlerini..
Xetec - V-350.6
RMS Output power@4 Ohms: 4x50 W + 2x 75 W RMS Output power@2Ohms: 4x63 W + 2x 90 W RMS Output power@4 Ohms: 2x125 + 1x 180 W in bridged mode Peak output power: 800 W total
Max input Current (@ 13,8 V): 85A Subwoofer output power@4 Ohms: 1x180 W Subwoofer output power @ 2 Ohms: 1x250 W Idle current (no signal): 1,4 A Max Current (@ 13,8 V): 100 A Fuse: 2x40 A
xetec in 4 kanal amfisi var mı ? Varsa fiyatı ne kadardır aceba pm atamadım
www.otomediamarket.com dan bakabilirsin orada var xetec nasıldır bende bilmiyorum 755,6 iptal oldu 6 kanal alsam mı acaba yaww
Ben tesisat yaptırırken.Tesisatçıdayım o zamanlar pek çakmıyorum bu işlerden bi tane anfi elinde satmaya çalışan gençler gördüm tesisatçıları geziyolardı bitaneside biyerden tanıdık çıktı anfi xetec markaydı ince uzun bişiben kelepire bağladım olayı dedim en fazla 90 ytl falan eder.Acaba nasıl bir anfiydi şimdi xetec falan yazınca aklıma geldi
quote:
Orjinalden alıntı: MB QUART
ben vereyim sana değerlerini..
Xetec - V-350.6
RMS Output power@4 Ohms: 4x50 W + 2x 75 W RMS Output power@2Ohms: 4x63 W + 2x 90 W RMS Output power@4 Ohms: 2x125 + 1x 180 W in bridged mode Peak output power: 800 W total
Max input Current (@ 13,8 V): 85A Subwoofer output power@4 Ohms: 1x180 W Subwoofer output power @ 2 Ohms: 1x250 W Idle current (no signal): 1,4 A Max Current (@ 13,8 V): 100 A Fuse: 2x40 A
şimdi ben bunu aldım diyelim comp 12 4 ohm bendeki. ön kapılarda phonocar mid bas var arkalarda da var. önler 80 rms arkalar 60 rms ama bunlar ka. ohm bilmiyorum.verdiğin değerlerle hangisne bağlanacak