Şimdi Ara

Jbl l100 century Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 hoparlor arasinda gidip geliyorum fiyatlarida yuksek tabi dogrusunu almak istiyorum. Arasinda kaldigim 3 secenek;
    1-jbl l100 century
    2-pioneer s910
    3-pioneer hpm 100

Sayin s.togay beyin fikirlerini aldim sagolsun yardimci oldu ama son kararimi veremedim fikir ve onerilerinizi rica ederim.
    Esenlikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili Görkem,
    Bence bu 30 senelik hoparlörlere yönelme son zamanlarda İkici el HIFI satıcıları bu gibi cihazları sanki dünyanın en iyi cihazları gibi binlerce TL ye genç arkadaşlara yamamaya çalışıyorlar. Beş sene önce 200 tl etmeyen Pioneer SX amfiye 1.000 USD fiyat çektiklerini görünce ne oluyor yahu diyoruz bu amfiler ilk satıldığında bile 300 USD civarındalardı.
    Hoparlörler mekanik cihazlardır zamanla çalışmasalar bile sorun çıkarabilirler yepyeni bir hoparlör aldığımızda bile en üst performansına eriştirmek için 200 saat gerekiyor .
    Bu işe para harcayacaksan yeni cihazları tercih et derim ben.

Klipsch RF62
    Jamo X serisi
    Paradigm Monitor Serisi
    Polk Audio

Bu markaları araştır. Elektronik müzikte seni yarı yolda bırakmazlar.
  • Hi-def-man'a katılıyorum. Garantili yeni modellere yönelin, hoparlörler teknoloji geliştikçe daha aslına sadık ses verebiliyorlar.

Vintage de iyi güzel ama Amerika'da ucuza satılan ürünler Türkiye'de anormal fiyatlara satılabiliyor. ebay'de mesela hpm 100 250-350 dolar aralığında bu hoparlöre 1500-2000 tl verilir mi şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 25 Kasım 2012; 18:21:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok tesekkür ederim yönlendirmeniz içinb.
    Babam vinatage meraklısı bu sebeple yön elmyoru yenilere.
    Bu söylediğim 3 hoparlör arasında beni yönlendirmenizi rica ederim.
    Saygılar
  • Ben bu modelleri dinlemedim. Ama şöyle birşey önerebilirim, zaman zaman 2. el sitelerinde vintage hoparlörler uygun fiyatlı olarak satılıyor. Mesela hoparlör 900 TL'ye satılıyor ama birka hafta sonra el değiştirince ikinci el cihaz satan bir dükkan tarafından üstüne büyük bir miktar eklenip 2000 TL'ye satılıyor. Hoparlör normal paragöz olmayan sahibinden çıkmadan yakalayabilirseniz alın, böyle bir fırsat gelene kadar da zamanının diğer iyi modellerini araştırın, bilindik 1-2 modele sürekli talep varsa onların pahalıya satılması daha büyük olasılık.
  • Baban evde Siyah/Beyaz TV 'mi kullanıyor?
  • Hi-Def Man,

Size saygısızlık etmek istemem üslubunuz hoş değil. Ben cevap vermeyim size.

Sadece desteğinizi rica ettim özellikle s910 için bilgilendirme rica edecektim

bu 3ü nden birisini tercih edeceğiz.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkembilge -- 26 Kasım 2012; 11:44:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jamo e350-sony f6000 mi??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski eskimiştir asla sıfır gibi olmaz ve az para eder 2000-3000tl degil bu l100 l110 l112 bile olsa ki hpm 100 ü saymıyorum bile o tamamen bir şehir efsanesidir çünkü biraz yaşlısı hiçbir işe yaramaz tamirini bile yapamıyoruz pul pul dökuluyor.. muadil yeni nesil 30cm baslı hop. bir seri dinlemen asla karar vermeyin..
    Saygılar
  • Konu hala aktif mi bilemiyorum ama yazmak istedim...

Aslında sorunuca doğru cevap vermek için bu hoparlörleri neyle süreceğiniz ampfi, cd, lp... ne olacağı çok önemli .. ama ayine de kendi içinde bir yorum yapmak gerekirse:
    jbl century 100 ü ben kullanıyorum çok memnunun.. zamanın güzel aletlerinden hala da güzel iş yapıyor.. bası kuvvetli... tizleri de sağlıklı... vintage olmasına ve boyutlaına rağmen book shelf sayılmakta.. iyi bir studyo monütör hoparlörüdür ( ben pioner sx d7000 ve pl 71 ile kullanıyorum
    pioneer s 910 kısaca bir kere dinledim ve beğenmedim ...
    pioneer hpm ... efsanedir... benim 100 ü dinleme fırsatım olmadı ama 150 yi epey bi dinledim.. aşığım kendisine :)))

bir de denk gelirseniz marantz hd 880 i de dinlemenizi isterim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.