Şimdi Ara

Satılık sony hcd vx90 av tokyo japan aiwa tsw50ez aktif bas sony mhc w550 amfi katı satıldı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    temiz kullanılmış sesinde en ufak bir eksilme yok ses çıkş gücü 2*120w 3*35w toplamda 345w rms pc de amfi niyetine kullandım bu kadar temizi zor bulunur 3. resimdeki sub satılık değildir hoparlörlerin tozluklarına varana kadar temizdir sürücülerde en ufak ezilme yamulma göçme yoktur ses gücü mükemmeldir fiyat 280tl..
    kaset calar haricinde lastikleri çürümüş sadece tüm aksamlar çalışır vaziyettedir.
     Satılık sony hcd vx90 av tokyo japan aiwa tsw50ez aktif bas sony mhc w550 amfi katı satıldı..

aiwa TSW50 hertz ayarlı 60-90-120 hertz ses potanslı standbay modunda calısabılen ses olmadıgında otomatık kendını standbaya alır harıcı cıkıslarını hıc kullanmadım sadece aktıf bas olarak kullandım gercekten mukemmel bır sesı var temizlik 10 uzerinden 8.5 alır yaklasık 24cm surucuye sahıp 150w 8ohm dır cıhaz 10kg cıvarıdır alıcıya hayırlı olsun fiyat 190tl...

satılık sony mhc w550 170w amfi katı temiz durumda tüm fonksionları çalışır vaziyette growe ve dfb efekt japan üretimi ucuz ve kaliteli ses çözümleri isteyen için 120tl temizlik 10/7

yanında 5 yollu 2*100w sony ssl90v siyah 90tl temizlik 10/5.5

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 14 Mayıs 2013; 14:18:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cigabyte2 adlı forum üyesi dolandırıcıdır. Bana arızalı hd 5870 ekran kartı satmıştır lütfen alışveriş yaparken birkez daha düşünün.
  • omen171018 Şubat 2013; 23:06:52 ŞİKAYET ET hocam karta 230tl verebilirim. Eğer sizin için de uygunsa eftyi yarın yaparım. Saygılarımla. Hayırlı günler.

cigabyte218 Şubat 2013; 23:37:47 ŞİKAYET ET tamamdır ustad 1 hafta deneme suresı dene test et bak sıkıntı olursa ıade edersın yarın hesap no pm atarım ıyı aksamlar...

omen171018 Şubat 2013; 23:41:15 ŞİKAYET ET Denemeye gerek yok hocam. Sana güveniyorum. Birde bu kartın kutusu dvi- vga dönüştücüsü mevcut mudur.

cigabyte219 Şubat 2013; 13:08:05 ŞİKAYET ET kutusuna bakarım c faır koprusu duruyor dvd sı kitap fatura belge hesap no yu verıımmı ustad saygılar

omen171020 Şubat 2013; 12:04:41 ŞİKAYET ET Hocam paranızı gönderdim.
    Ptt kargo olursa memnun olurum. Eğer ptt kargoyla yollayamıyorsanız herhangi bir kargoyla yollayabilirsiniz.

omen171020 Şubat 2013; 14:32:20 ŞİKAYET ET Tamam hocam ilginiz için teşekkürler. Referans isterseniz memnuniyetle referans olurum. Saygılarımla. Hayırlı günler.

cigabyte221 Şubat 2013; 14:29:23 ŞİKAYET ET ustad kart elınıze gectımı aradım cvp vermedınız

omen171021 Şubat 2013; 15:35:15 ŞİKAYET ET Evet hocam eve ulaşmış. Sorduğunuz için teşekkürler. Saygılarımla. Hayırlı günler.

cigabyte221 Şubat 2013; 18:53:59 ŞİKAYET ET ustad test ettıkten sonra haber verırsenız sevınırım saygılar tesekkurler...

omen171022 Şubat 2013; 22:07:19 ŞİKAYET ET hocam sen çalışıyor diyorsan çalışıyordur. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmem. Sen güvenilir birisin. Referans istede referans yazayım sana :) Saygılarımla. Hayırlı günler.

cigabyte223 Şubat 2013; 1:12:12 ŞİKAYET ET tamam ustad yıne soyluyorum bı sıkıntı olursa dıye dedım saygılar

omen171028 Şubat 2013; 21:49:04 ŞİKAYET ET Selamlar hocam bu aralar yoğun işlerim sebebiyle sizden aldığım kartı deneme fırsatım olmamıştı. Evimdeki kasama sığmadığı için deneyememiştim. İş yerimde denedim. Ama malesef çalıştıramadım. Hd 6850 yi çalıştırdı ama sizin kartınızdan görüntü alamadım malesef. Zannedersem kartınızda bir arıza mevcut olabilir. Kartınızı 2 kez kutusundan çıkardım bir evdeki kasama takmak için ama kasama sığdıramadım. İkincisi de bugün iş yerimde denerken. İnanın başka bir müdahalede bulunmadım. Kasama sığmadığı için kartı satılığa çıkarmaya karar vermiştim ama bu gün deneyince ve olumsuz sonuç alınca kartı satıştan çektim. Sizden gerekeni yapmanızı rica ediyorum. Saygılarımla. Hayırlı günler.

cigabyte228 Şubat 2013; 22:04:06 ŞİKAYET ET ustad ben sıze okadar dedım lakın deneyın bana haber verın dıye 8 gun olmus sız sımdı goruntu alamadıgınızı belırtıyosunuz oysakı goruntu vıdeosunuda verdım ılanda okadarda ustune basa basa belırttım sıze deneyın bana haber verın dıye netıcede 3.5 senelık garantısı bıtmıs eletronık cıhaz sımdı benım yerıme sız kendınızı koyun o sekılde cevap verın lutfen artı ben kımsenın hakkını yıyen bır ınsan degılım ama bu sekılde oldugu zaman ıster ıstemez canım sıkılıyo telefon ıle aradım forumdan pm attım sıze bana test edıp haber verın dıye 1 hafta sure de verdım sıze sımdı kalkıp bu sekılde olmadı ıste .

omen171028 Şubat 2013; 22:14:59 ŞİKAYET ET Denedim çalıştı dedin hocam. Bende denediysen sorun yoktur dedim. İşim olduğu için de deneyemedim. Size güvendim. Sonuç olarak arada 3 ay geçtikten sonra sizi aramadım. 8 gün geçtikten sonra size başvurdum. Bir kez çalışsaydı ama 1 hafta sonra bozulsaydı inan sizi rahatsız etmezdim hocam. Lakin denedim çalışmadı. Uğraştımda tekrar tekrar denedim sırf sizi rahasız etmeyeyim diye ama olmadı. Ha 7 gün ha 8 gün. Sonuç olarak deve ile cüce değil aradaki fark. Siz bilirsiniz hocam. Beni suçlayacaksınız buyrun suçlayın. Meydan açık nede olsa. Ama benim tek suçum çalıştıramadığım bir kartı aıcık geç denemek. Satıcıyıcı düşünelim hocam ya peki alıcıyı kim düşünecek? Eğer siz vicdanen rahatsanız benim diyeceğim başka bir şey yoktur. Saygılarımla. Hayırlı günler dilerim.

cigabyte228 Şubat 2013; 22:21:40 ŞİKAYET ET ustacım bakın benım vıcdanım rahat ben sıze arızalı urun satmadım ılanada ozzellıkle kartın calıstıgına daır vıdeo ekledım sızede 1 hafta sahsı garantı verdım ve bırhafta ıcınde bana test edıp donus yapın dedım netıcede 3.5 yıllık bır urun garantısı bıtmıs sımdı kabahat bendemı burda benım kabahatım olmadıgını sıze hatırlatmak ıstıyorum sımdı ben ne yapayım bu tur olaylarda cuvaldızı once kendıme ıgneyı baskasına batırırım ben sıze dıyebılecegım sadece kendınızı benım yerıme koyun o sekılde karar verın dıyorum sız olsaydınız ne yapardınız ıctenlıkle

omen171028 Şubat 2013; 22:31:17 ŞİKAYET ET Çalışmadı hocam. Ben şu ana kadar insanları kazıklamadım. Size de yalan söylemiyorum. Ben buradan baktığım da elime arızalı ürün geçti. İster kabul edin ister etmeyin. Ürün çalışsaydı ben burada sizle muhattab olmayacaktım. Yoğunum ve deneme fırsatı bulamadım. Hem ürün 21 inde geçti elime yani 7 günüde geçmedim. 8. gün değil. Bu gün 7. gün. Bana tanıdığınız deneme süresi geçmiş değil. Mesajlarıma baktımda 7. gün. Lütfen gerekeni yapınız. Vicdanen rahat olsanız bile bana çalışmayan ürün sattınız. Bunu biliniz. Saygılarımla.

cigabyte228 Şubat 2013; 22:49:26 ŞİKAYET ET ustad bakın sımdı hala bana arızalı urun sattınız dıyorsunuz oylemı ben sıze arızalı urun satmadım calıstıgına daır vıdeosu var ılanda ben sahsen urun aldıgımda hemen denerım ne olursa olsun deneme yapmayıp ustune dusmedıysenız bu sızın sorununuz benım degıl arızalı urun kımseye satmadım satmam da bunu bu sekılde bılınbu sekılde konusacaksak benden aldıgınız urunu 2 gun sonra 30-40 tl karı ıle ılana koymanızda cabası sımdı sıze soyleyecegım son sey budur vıcdanım rahat bundan sonrası ıcın yapabılecegım bır sey yok tesekkurler...

cigabyte228 Şubat 2013; 22:53:45 ŞİKAYET ET ayrıca ben sıze urunu 20 sınde yolladım 21 ınde urun elınıze gectı 21-28=8 gun oldu yanı 7 gun degıl bılgınıze .

omen171028 Şubat 2013; 23:05:57 ŞİKAYET ET Sayın hocam, 7 gün deneme süresi geçmedi demek dediklerinizin hepsi yalandı. Sizi ilgilendirmez benim bu ürünü satmaya çalışıp çalışmadığım. Bu yaptığınız konuyu saptırmaktır. Konumuz sizin sözünüzle ilgili. Siz bana verdiğiniz sözü tutmadınız. Asıl mesele bu ama siz lafı doladırıp başka köşeye çekiyorsunuz. Çünkü siz haksızsınız. Ancak haksız insanlar sözü başka yere çeker.Kartın bu halini gördükten sonra bu ürünü satmayacağım ve vicdanımı asla kirletmeyeceğim. İnsanları kandıramam ben. Dediğiniz sözün arkasında değilsiniz. Lafı başa yöne çekmeyin. Son kez sizi hakka çağırıyorum başka kelime söylemeyeceğim. Lütfen gerekeni yapınız hocam. Vicdanım rahat deseniz bile bu olay hakka kavuşmuş değildir. Beni sizden kaynaklanan zararla karşı karşıya bırakmayınız. Bilinki hakkı verilmeyen hak helal olmaz. Şimdi sırtınızı dönüp kolay yolu seçerseniz. Sizde hakkım kalmışsa helal etmem. Bunu bilip de gidin. Saygılarımla.

omen171028 Şubat 2013; 23:07:24 ŞİKAYET ET 28 den 21 çıkınca 8 mi kalır.

omen171028 Şubat 2013; 23:08:12 ŞİKAYET ET Tamam 8 günmüş. Kabul ettim.

cigabyte228 Şubat 2013; 23:10:31 ŞİKAYET ET Benım vıcdanım rahat burada hatalı olan sızsınız 7 gun deneme gunu gecmıstır polemıge gerek yok , sız zaten karsınızdakı ınsanı onemsemeyerek yalancı konumjna dusurmusunuz aklınızca buyuk ayıp. Fazla polemıge gerek yok sızede hayırlı gunler

omen171028 Şubat 2013; 23:14:46 ŞİKAYET ET Hakkımı helal etmiyorum. Arızalı ürün sattın sonuçta seni ifşa edeceğim hocam. Yazıklar olsun.

omen171028 Şubat 2013; 23:15:57 ŞİKAYET ET Bozuk mal satanın eğer vicdanı rahatsa o insanın ruhu kirlidir. O kişi içten pazarlıklı bir laf cambazıdır. Ha 7 ha 8 gün. Ne fark eder.

omen171028 Şubat 2013; 23:16:46 ŞİKAYET ET Bunun için hakkımı ihlal ediyorsunuz. Deneyemedim napayım. 1 sonra sizle konuşma fırsatı bulabildim.

omen171028 Şubat 2013; 23:18:07 ŞİKAYET ET Ayıp değil mi hiç utanmadınız mı bozuk mal satarken. Bir daha 2 el asla. Sizin gibilerini gördüm ve dersimi aldım. Yazıklar olsun.

omen171028 Şubat 2013; 23:20:40 ŞİKAYET ET Son mesajımda şudur sizi allaha havale ediyorum. Benim hakkımı yiyenler cezasını çektiler bu gördüm. Eğer sizde hakkım kalmışsa Allah size bunu göstersin. Belki duyamam ama ben birgün bunun bedelini Allahın size ödeteceğini biliyorum. Saygılarımla.Bana mesaj yazmayın. Okumayacağım.

omen17101 Mart 2013; 0:22:27 ŞİKAYET ET Sizi yarın polise vereceğim. Forumdaki arkadaşlarla danışıp bu kararı aldım. Çankaya belediyesinde tanıdığım tüketici masasından Aydın Nikbay tanıdığım olur onun yardımıyla her türlü hakkımı arayacağım. Size son uyarımdır. Ya gerekeni yaparsınız ya da ben gerekeni yaparım. Hakkımı arayacağım. Bu yaptığınız sahtekarlık yanınıza kar kalmayacak. Bilgilerinize arz ederim.

arkadas ıle aramızda gecen ozel mesaj yazısmaları ben ne soylenmesı gerekıyorsa soyledım 1 hafta sahsı garantı verdım ustune basa basa elınıze gectıgınde test edın deneyın 1 hafta ıcınde sorun cıkarsa urun benımdır dedım kaldıkı ılanımda urunun calıstıgına daır vıdeo eklemıstım urun garantısı bıtmıs 3.5 yıllık bır urun soylıyecek baska bırseyım yoktur ben verdıgım sozlerın arkasında durdum bundan sonrası benım problemım degıldır bılgınıze...

• http://forum.donanimhaber.com/m_72289849/mpage_1/key_/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_72290009/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72992923

konu takibi üstteki linklerden lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 21 Mart 2013; 6:34:26 >

• Sonuç olarak bana arızalı ürün satmıştır. Alırsanız siz bilirsiniz. Alacağınız ürün arızalı olabilir.
  • bu set dvd oynatıyormu eğer oynatmıyorsa fiyatı fazla bence
  • ustad bahsettiğimiz set 16 yıllık eski ve kaliteli serilerden tonlaması harika müzik setinde dvd izleyenmi kaldı sorunuza gelince dvd oynatmıyor duzelttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 7 Nisan 2013; 14:38:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği soğru sanırım. Yada siz sattığınız cihazın özelliklerini bilmiyorsunuz. Çok sıkı bir sony ci olarak elinizdeki iki cihazında dvd oynatmadığını çok rahat söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderbig89

Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği soğru sanırım. Yada siz sattığınız cihazın özelliklerini bilmiyorsunuz. Çok sıkı bir sony ci olarak elinizdeki iki cihazında dvd oynatmadığını çok rahat söyleyebilirim.

aynen bende sony ciyim çünkü

• Sony ci isen dvd oynatmadığını bilmen alzım dı :)
  • sony cı mısınız dvd oynatsa ne olur oynatmasa ne olur sız sımdıkı 3-5 yıllık sony lerı kastedıyorsunuz cok hoparlorlu dvd lı olanlar gercekten sız sony cı degılsınız ozaman sony cı ısenız 95 ten sonrakı sony lere bakmıcaksınız bıle tesekkurler....

• quote:

Sony ci isen dvd oynatmadığını bilmen alzım dı :)

adam zaten milleti dolandırmış bakalım buna cevap vericek diye sordum oda satmak için salladı şimdide dvd çalsa ne olur çalmasa ne olur diyoyor ne olduğu ortada işde seninde yasın kaç kardeş anlamdığın yorumlara yorum yazma
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

quote:

adam zaten milleti dolandırmış bakalım buna cevap vericek diye sordum oda satmak için salladı şimdide dvd çalsa ne olur çalmasa ne olur diyoyor ne olduğu ortada işde seninde yasın kaç kardeş anlamdığın yorumlara yorum yazma

Yaşımı sormuşsun? yaşımı ne yapacaksın nüfus müdürü müsün ? Herif dolandırıcı mı bilmem ama cihazların ikisinide sökmüş açmış toplamış biri olarak ikisinde de dvd yok onu biliyorum. Emin ol yaşım 23 ama senin hayatında görmediğin kadar sony müzik seti kullandım. şu an bile 6 7 tane var elimde mhc w 550 sinden lbt xb 800 av ına vx 500 den hcd vx99 una kadar xb 80 av a kadar kullanmış sökmüş paramparça etmiş toplamışlığım var. ve en önemlisi kronik sorunu olan ses tuşu ve basmayan düğmelerinin sorunlarını gideren biri olarak 100 yaşında da olsan senden daha sağlam bir sonyciyim :)

• quote:

quote:

quote:

Yaşımı sormuşsun? yaşımı ne yapacaksın nüfus müdürü müsün ? Herif dolandırıcı mı bilmem ama cihazların ikisinide sökmüş açmış toplamış biri olarak ikisinde de dvd yok onu biliyorum. Emin ol yaşım 23 ama senin hayatında görmediğin kadar sony müzik seti kullandım. şu an bile 6 7 tane var elimde mhc w 550 sinden lbt xb 800 av ına vx 500 den hcd vx99 una kadar xb 80 av a kadar kullanmış sökmüş paramparça etmiş toplamışlığım var. ve en önemlisi kronik sorunu olan ses tuşu ve basmayan düğmelerinin sorunlarını gideren biri olarak 100 yaşında da olsan senden daha sağlam bir sonyciyim :)

çocuklarla uğraşamam kusura bakma

• yav su forumda anlamadan yorum yazan okadar cok yetme varkı sasıyorum onune gelen herkez herkeze dolandırıcı dıyebılıyor sasıyorum gercekten kalın kafalı adam cok ancak bunu bılıyorum ....

• quote:

quote:

bumu senın bılgın bırde utanmadan dolandırıcı dıyorsun edepsız senı yazık..... bu pm yı senmı attın yoksa ufak kardesınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 11 Nisan 2013; 7:43:19 >

• Pm de ne varki YAZILIM hatasınımı gösteriyorsun nese söleyen söylemiş senin hakkında konuda açmışlar okudum okuyan okumuştur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çocuklarla uğraşamam kusura bakma

Çocuklarla uğraşma zaten de ben kendimi kanıtladım. kaçamak cevap vererek ve hatanı kabullenmeyerek sen çocuk olmuyormusun sence? Burası paylaşım forumu. direk itici bir şekilde bilmedigin konulara yorum ayzma diye bir çıkış yapan sensin dimi? mesaj geçmişini okuyupta anlamaya çalışırsan göreeksin ki en başından beri çocuk olan sensin.. :D Herkeze iyi forumlar.

• quote:

Pm de ne varki YAZILIM hatasınımı gösteriyorsun nese söleyen söylemiş senin hakkında konuda açmışlar okudum okuyan okumuştur zaten

yazım hatasın dan bahsetmıyorum cok bılgılıymıssın ya ondan mı pc ye kolonları baglamak ıstıyorum nasıl baglanır dıye sorup bılgı alıyosun
    bırde sony cıyım demezmı hasta oluyorum ya yazım hatası da cabası ınsan pm olarak donus yapıp kusura bakma der :D
    forumları ıyı oku ınsanları bos yere ıftıra ıle suclama .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 13 Nisan 2013; 21:30:30 >

• hayırlı satışlar.. sony mhc w550 170w olan değeri cihazın prizden maximum çektiği güçtür.. anfisinin gücü 6 ohm hoparlörde 2x80watt tır.. sony mhc w550 + ss-l90v ye takip ama fiyatlar bütçeme fazla geldi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.