Şimdi Ara

Satılık sony hcd vx90 av tokyo japan aiwa tsw50ez aktif bas sony mhc w550 amfi katı satıldı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acıklama ıcın tesekkurler dostum fıyatları uygun tuttum lakın satılmazsa dursun onemlı degıl saygılar...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cigabyte2

apocinyo nickli üye senin açmış olduğun ilanda sana hitaben dolandırıcı yakıştırması yapmış ve sen hiçbir şey yapmıyon demiyon.
    Ya bunu kabulleniyorsun yada şikayet ediceksin diğer kişi hakkında işlem yapılacak hatta yasal hakkını kullanıp bu kişi hakkında yasal işlem bile başlatma hakkın olduğunu bilmiyorsun sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

cigabyte2

apocinyo nickli üye senin açmış olduğun ilanda sana hitaben dolandırıcı yakıştırması yapmış ve sen hiçbir şey yapmıyon demiyon.
    Ya bunu kabulleniyorsun yada şikayet ediceksin diğer kişi hakkında işlem yapılacak hatta yasal hakkını kullanıp bu kişi hakkında yasal işlem bile başlatma hakkın olduğunu bilmiyorsun sanırım...

ustad bu konu uzun uzadıya devam edıyor ben haklılıgımı ıspat ettım artık konusan konusmaya devam edıyor bı sure sonra onlarda susar zaten fazla buyutulcek bısey yok alıstık artık dıleyen herkes dıledıgıne bu hıtabı yakıstırıyor hem sıkayet etsem ne olcak bır keresınde bu zat lardan bı pm gelmıstı pm nın naslıgı ULAN ıle baslıyordu sıkayet ettım sıkayetı gerektırecek bır olay yokmus dıye donus yapıldı tarafıma ne yapıım bu sekılde olduktan sonra saygılar konuyu takıp etmek ıstersen sorunlu alısverıslerden cigabyte2 doladırıcıdır konusundan edebılırsın ...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.