Şimdi Ara

JBL Reference 220 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forum da nasıl hortladıysa hortlamış.. Neyse

Kardeş. JBL marka olarak çok iyi olabilir. Ama bir de şu yanı var.

1. Ennn ama en önemlisi : Fiyat Performans...
    2. İstenilen şey.

O zaman şöyle diyebiliriz.

1. JBL in ses kalitesi belki Vibes tan iyi olabilir. Dinlemedim. Ama sen 177 milyon lira vereceksen bence direk olarak Westone UM1 al çok daha iyi.
    Hiç olmazsa
    a) Kablosu çok sağlam ve vücuduna sürtünürken kulağına ses göndermiyor. Yıllarca kopmadan kullanırsın.
    b) Ses çıkış gücü çok daha yüksek ve kullanan bir sürü memnun kişi var.

2. Eğer yüksek ses falan istiyorsan JBL senin ihtiyaçlarına cevap veremeyecektir. Önce ne istediğini düşün sonra karar ver. Yüksek ses değil de kısık seste kalite almak ise tabi JBL olabilir ama riski alıp deneme tahtası olmak yerine direk Westone UM1 alabilirsin. Hem de sesi de çok yüksek yani...

• arkadaşım yardımcı olduğun için teşekkürler. ben akg k32p pro yu ve jbl 220 pro yu hemen hemen aynı ve uygun fiyata buldum. aynı fiyata bulduğum için sadece aralarında tercih yapmak istiyorum. karar veremedim. akg markasına güveniyorum. ama jbl i kulaklıkta fazla duymadım. onun için şüpheleniyorum. birde ben genelde rock dinliyorum.yüksek seste dinlerim fakat slow ve ens. müziklerde dinlerim. onun için bana dengeli sesi olan bir kulaklık lazım sen hangisini önerirsin.yardımcı olursan çoksevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • Aynen yazdığım gibi. 177 milyon vereceksem zaten Westone UM1 alırım.

Ama sen değişiklik istiyorsan ille de o zaman ben de o iki marka arasından tercih yapacak olsam JBL i seçerdim.
  • sahte.bunları çinden alıyolar.ebayda bir ara fiyatı 2$dı.orjinalinden ayırd etmek çok kolay.şu ara satılan sahtelerin kutu içeriği eksik.orjinal kutuda kılıf,kafa bandı,3 silikon uç,1 sünger uç,kulak bandı var.sahteler ise 3 boy silikon ve kulaklık satıyolar.

linkinide vereyimde sonra bunlar orjinal diye biri atlamasın
    http://cgi.ebay.com/Brand-New-JBL-Reference-220-earphone-BLACK-for-MP3-IPOD_W0QQitemZ300130556436QQihZ020QQcategoryZ111693QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

• Jbli seçebilirsin, um1den de popüler vibedan da daha dengeli bir kulaklıktır. Jbi al. Bu saatten sonra eğer izolasyon çok önemli değilse um1 almanın mantığı yok, ses olarak daha iyi, dengeli ve daha ucuz alternatifleri var piyasada. Um1-2 sahne kulakıklarıdır ve belli frekansları boostludur, dengeli ses beklemek hayal olur. Bu arada 2sinide kullandım tabikide, yoksa böyle kesin yorum yapmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

Forum da nasıl hortladıysa hortlamış.. Neyse

Kardeş. JBL marka olarak çok iyi olabilir. Ama bir de şu yanı var.

1. Ennn ama en önemlisi : Fiyat Performans...
    2. İstenilen şey.

O zaman şöyle diyebiliriz.

1. JBL in ses kalitesi belki Vibes tan iyi olabilir. Dinlemedim. Ama sen 177 milyon lira vereceksen bence direk olarak Westone UM1 al çok daha iyi.
    Hiç olmazsa
    a) Kablosu çok sağlam ve vücuduna sürtünürken kulağına ses göndermiyor. Yıllarca kopmadan kullanırsın.
    b) Ses çıkış gücü çok daha yüksek ve kullanan bir sürü memnun kişi var.

2. Eğer yüksek ses falan istiyorsan JBL senin ihtiyaçlarına cevap veremeyecektir. Önce ne istediğini düşün sonra karar ver. Yüksek ses değil de kısık seste kalite almak ise tabi JBL olabilir ama riski alıp deneme tahtası olmak yerine direk Westone UM1 alabilirsin. Hem de sesi de çok yüksek yani...

Hayatımda gördüğüm en acemi ve en kulaktan dolma bilgilerle yazılmış yorum..
    Eminim iki kulaklığıda kullanmadın.
    EMİNİM.

• JBl bu kulaklık için 5+1 ses sistemine eş değer ses verebiliyor diyor. Bende bu haftaiçi kısmetse m:robe'la beraber deneme fırsatı bulacağım size izlenimlerimi yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

JBl bu kulaklık için 5+1 ses sistemine eş değer ses verebiliyor diyor. Bende bu haftaiçi kısmetse m:robe'la beraber deneme fırsatı bulacağım size izlenimlerimi yazarım.

"5+1 ses sistemine eş değer ses"ten anladığımız ne??
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

JBl bu kulaklık için 5+1 ses sistemine eş değer ses verebiliyor diyor. Bende bu haftaiçi kısmetse m:robe'la beraber deneme fırsatı bulacağım size izlenimlerimi yazarım.

"5+1 ses sistemine eş değer ses"ten anladığımız ne??

Anladığım kadarıyla bass ve tizleri 5+1 ses sistemi kadar net verebildiği iddia ediyor jbl. ben jbl'in yalancısıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz196

Jbli seçebilirsin, um1den de popüler vibedan da daha dengeli bir kulaklıktır. Jbi al. Bu saatten sonra eğer izolasyon çok önemli değilse um1 almanın mantığı yok, ses olarak daha iyi, dengeli ve daha ucuz alternatifleri var piyasada. Um1-2 sahne kulakıklarıdır ve belli frekansları boostludur, dengeli ses beklemek hayal olur. Bu arada 2sinide kullandım tabikide, yoksa böyle kesin yorum yapmam.

Hangi iksini ? :)

jbl, vibe, um1, um2?
  • jbl yada paran varsa um2 al....
    diğerlerini hiç düşünme bile...
  • Niçin böyle seöyledin muratguren? Biraz daha açar mısın?
  • çok fazla para vermek istemiyorsan sennheiser ie4'de alabilirsin o da memnun edecektir kuşkusuz seni.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.