Şimdi Ara

jbl reference 220 mı yoksa sennheiser cx 400 yada Cx500 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gg den almayı düşündüğüm jbl reference 220 yada sennheiser cx 400,cx500 vardı ama herzmn dh 'yi yorumları okuyarak teknolojik ürün alıyorum cunki piyasayı sizler iyi biliyorsunz
    gg de şunlardan hangisi daha iyi ve aranızda justcorner adlı satıcıdan alan var mı,varsa yorumlarını bana PM atabilirlermi ...
    tesekkurler

linkler
    http://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-CX500-CX-500-KULAKLIK-KILIF-HEDIYELI_W0QQidZZ13028365

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=13020498

• Verdiğin linklerdeki iki kulaklık da sahte. O yuzden onlar arasında kalite farkı bekleme. Birçoğu aynıdır.

Eğer orjinalleri için yorum yapacak olursak, CX400 ve CX500 aynı kulaklıklar. CX500ün üzerinde ses ayar düğmesi var, fark bu.

JBL Reference 220 ise CX500den daha iyi bir kulaklık..

Orjinalleri için adresler:

JBL:http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=6186

CX500:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsencx500titanyum

(Verdiğim adresler en ucuz fiyat felan değildir, örnek olarak verilmiştir.)

• kesinlikle katılıyorum arkadaşa yani gg.com da bunun hatasını çok yapıyorlar ürün 25YTL mağaza fiyatı 150YTL adam hayatında sennheiser dinlememiş bakıyor seste iyi veriyor olumlu yorumu yani bu kesinlikle yanlıştır JBL gibi bir firmanın 25 30 YTLye bir mal satması kadar uçuk abest bir şey varmıdır Allah aşkına yani bir de bu adam bu kar payı koyuyor birde %10 komisyon al sana güya orjinal cx-300,400,500 yazık günah o moderatörler saçma sapan şeyler yüzünden benim kaç tane ürünümü orj. değil diye kaldırdılar bu kulaklıklara laf yok tabi demek istediğim alıcaksan adam gibi adam bir kulaklık bu paralarada hiç gerek yok yani 100YTL üstüne çıkarsan westone shure gibi markaları öneririm işte asıl ses odur..Saygılar
  • Merhaba arkadaslar özür dilerim küt diye daldım foruma ama, google'dan aratıp direk konuyu buldum ve üye oldum, bişey öğrenmek istiyorum.
    Sennheiser kulaklıgın orjınal olup olmadıgını nasıl anlarız?
    Suan idareten SAMSUNG mp3 playerım var YP-K7.
    Sizce kalkıp shure almaya falan degermı?..

bir de 100ytl ve üzerinde shurenin hangi modeli var orjinal?
    200 ytl gibi bi miktar düşünüyorum ENFAZLA.
    Ne önerirsiniz en iyi?
  • cx-400 veya cx-500 kullanmadım ama JBl referrence 220 ile cx-300 ve IE4 'ü karşılaştırabilirim..

JBL ses kalitesi olarak Cx-300 ve IE4'ün biraz önünde özellikle insan seslerinde JBL baya önde, öte yandan müzik seslerinde veya enstrümanların netliği konusunda IE4 hepsinden daha üstün. Bass sesleride IE4'te çok daha derin ve kararlı( yüksek sestede aynı tonda bozmadan verebiliyor). Cx-300 ile JBL bass seslerinde baya yakınlar ama tizlerde cx-300 biraz çınlama yapabiliyor bazen..
    Ayrıca Sennheiser kulaklıkların kabloları JBL'inkine göre çok daha narinler.. JBl'in kabloları kuşam benzeri birşeyle kaple ve çok daha uzun ömürlü hissi veriyor..
    Forumda biraz araştırırsanız Cx-300 veya IE4 ile cx-400 ve cx-500'ün hangi noktalarda farklı olduklarını bulabilirsiniz ve burdan yola çıkarak JBL ile karşılaştırabilirsiniz..
  • Ben daha önceden orjinal Ep-630 kulaklık kullanıyordum bozulunca bu arkadaştan cx-400 almıştım 6 ay falan oldu hala kullanıyorum şunu söyleyebilirim Ep-630 dan çok daha üstün bir kulaklık sahte olduğunu düşünmüyorum doğrusu olsa bile orjinalinden hiç bi farkı yok o kadar fark vermek gerçekten çok saçma
  • evet sahteler çok iyi hatta orijinalden de iyi olabiliyor ve de oldukça sağlamlar özellikle poşettekilerden cx300 orijinali ile aynı her detayı kablosuna kadar sesi de.
  • arkadaşlar gittigidiyorda olanlar sahte oldugunu aklı olan herkes anlar.10-15 ytl bu adam bu ürünü satıyorda bu ürün adama kaça geliyor adam buna gg komisyonunu ekliyip satabiliyor :) benim merak ettigim konuysa bu adamlar bu kulaklıkları nerden alıyor bilen duyan varsa sölesin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldcurse

arkadaşlar gittigidiyorda olanlar sahte oldugunu aklı olan herkes anlar.10-15 ytl bu adam bu ürünü satıyorda bu ürün adama kaça geliyor adam buna gg komisyonunu ekliyip satabiliyor :) benim merak ettigim konuysa bu adamlar bu kulaklıkları nerden alıyor bilen duyan varsa sölesin lütfen.

gittigidiyorda oki 15ytl ye kesin sahte satiliyordurda distribitorlerin teknik servislerine gelen lazer baskili yedekleride orda 30-70ytl ye alabiliyorsunuz dogaldir fiyatlarinin dusuk olmasi birileri distribitore hibe yoluyla gelen cihazlari bu yolla satiyor.
  • Oldcurse arkadaşım işte buradan bakabilirsin adamlar işi rayına oturtmuş ciddi ciddi sahte sennheiser,jbl,akg,bose,shure gibi Dünya devi markaların sahte emitasyon yani birebir taklitlerini yapıyorlar bizim esnafımızda kek gibi alıyor ve üstüne basa basa orjinal diyor yav göz var nizam var yav arada dağlar denizler kadar fark var anlamamak içten değil şu atalarımızın sözü varya çok müthiş bir söz ucuz etin tiriti olmaz olsada mideyi doldurmazBu adreste hepsinin sahtesine bakabilirsin azıcık gözünüz açık olsun at gözlüklerini çıkartın araştırın internet gerçekten güzel bişey yalnız kullanmasını bilenehttp://www.diytrade.com/china/4/products-list/0-s-c-1.html?qs=sennheiser&qc=prd&ns=1 işte linkimiz bknz lütfen gg'dan almayın sahteler, emitasyonlar, çabuk bozuluyorlar, sesleri tahta gibi MediaMarkt dan alabilirsiniz gönül rahatlığıyla iyi çoşmalar

• Grado Sennheiser markalarını forum sayesinde çokça duydum herkesin övdüğü meşhur CX300'ün arkadaşım taklidini almıştı sonra gerçeği olan bir arkadaştan alıp dinledim çok dikkat edince arada %15-20 fark var gibi geldi ama bunlar duygusalda olabilir :)

Sonra geçen yeni gördüm makul geldi diye C230 modelini aldım markası CRESYN sonra onu ardarda Sennheiser CX300 ile kıyasladım aradaki fark fiyat farkını kurtarmaz diye düşünüyorum farklı dizaynı ile kulaktan kolay düşmüyor birazda stili hoşuma gitmişti ama tabi tecrübeli arkadaşlar detaylı incelerse daha iyi olur sonuçta ben daha önce kulak içi kullanmadım hep büyük stüdyo tipi kulaklıklarım oldu.

http://www.hepsiburada.com/cresyn-c230e-kulakici-kulaklik-siyah-/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850922

teknik bilgisi ve tecrübesi iyi olan arkadaşlar inceleme şansı olanlar bilgi verirse iyi olur.

Daha önce çakma Sony alma hatasına düşmüş biri olarak :) bilgilendirelim başkaları hata yapmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyblows -- 18 Kasım 2008; 12:11:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.