Şimdi Ara

JBL Reference 220 Mini Review (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: legion90

Bende JBL 220 ile Sennheiser ie4 arasında kaldım yok mu ikisini de deneyen? 2 aydır araştırıyom bişey elde edemedim...

JBL 220 tüm inceleme yazılarında dengeli temiz ses veren kulaklıktan bahsedilir ki yüksek ses ve bas konusunda eksik kaldığı eleştirileri var.. ie4 ise bass ağırlıklı bir kulaklık .. birbirlerine zıt iki kulaklık.

+yukardaki kulaklık da sahte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukany

quote:

Bende JBL 220 ile Sennheiser ie4 arasında kaldım yok mu ikisini de deneyen? 2 aydır araştırıyom bişey elde edemedim...

JBL 220 tüm inceleme yazılarında dengeli temiz ses veren kulaklıktan bahsedilir ki yüksek ses ve bas konusunda eksik kaldığı eleştirileri var.. ie4 ise bass ağırlıklı bir kulaklık .. birbirlerine zıt iki kulaklık.

Kısaca sen olsan hangisini alırdın? Bana temiz berrak ve birazda basslı bi ses veren kulaklık olsun yeter..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lukany

quote:

Kısaca sen olsan hangisini alırdın? Bana temiz berrak ve birazda basslı bi ses veren kulaklık olsun yeter..

Hımm o fiyat seviyesinde ikisinide tercih etmem gibi .. 130 YTL AKG K 324 P çok daha mantıklı BENCE ...

• AKG K324P yi nereden alabilirim acaba 130 ytl ye. Ebay de 20-30 dolar arasında satılıyor şu an ama orjinal olduklarından şüpheliyim açıkçası. bu aralar kaliteli bir kulaklık alıcam ama hem kararsızım hala hem de alıcak yer bulamıyorum istediğim kulaklıkları. yardımcı olursanız sevinirim..
  • mydukkandan estoredan
  • tam-tafy (spectrum) ses nedir
  • arkadaşlar elimde bir tane JBL REFERENCE 220 kulaklık mevcut, rengi beyaz, şuan gittigidiyorda satmaktayım, isteyenler girip bakabilir..
    JBL REFERENCE 220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luiss89 -- 24 Mart 2010; 18:44:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.