Şimdi Ara

JBL T500 mü Urbanears Plattan 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    JBL T500 Mikrofonlu Kablolu Kulaküstü Mavi Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/jbl-t500-mikrofonlu-kablolu-kulakustu-mavi-kulaklik-pm-HB00000FCKQN

www.hepsiburada.com
    Urbanears Plattan 2 Mikrofonlu Kulaküstü Mini Boy Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/urbanears-plattan-2-mikrofonlu-kulakustu-mini-boy-kulaklik-indigo-zd-4091671-pm-HB00000569UM

arkadaşlar hangisi daha iyi acaba müzik dinlemek ve günlük kullanım için. Genelde rap müzik dinliyorum. O yüzden ses kalitesinin yüksek olmasını istiyorum. Ve malzeme kalitesi hangisinin daha iyi acaba?

urbanears denedim sesi güzeldi fakat biraz küçük gibiydi. O yüzden ikisi arasında kararsız kaldım.

• @cleven12 hangisini aldın hocam, ben de aynı ayrımdayım. sonuç nedir?

• Bende Plattan 2 var. Aşırı derecede sıktığı için 1 saatten fazla kullanamıyorum. Aynı şekilde arkadaşlarımda da durum aynı. Bir saatten sonra acıdan takamıyor kimse. Biz de sesi güzel diye aldık topluca ama pişman olduk sonra. Çok sıktığı için ses izolasyonu da çok iyi ama o acıya değmez.

• biraz geç gördüm fakat @trkgncr katılıyorum. Sesi kaliteli olsa da kulağı sıkıyor ve ses düzeyi az. Ben bilgisayarda oyuncu kulaklığı olarak kullanıyorum.

• cleven12 C kullanıcısına yanıt

Bu zaman zarfında da eşim hediye olsun diye t500 almıştı bana. İnanır mısınız o da aynı şekilde sıkı ve bassları plattan 2'ye göre daha boğuk. Plattan 2'nin ses seviyesi bana aşırı yüksek geliyor. Farklı kaynaklarda kullanmışsınızdır illaki. Onlarda nasıl?

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Bilgisayarda ses seviyesi biraz daha yüksek telefona göre. T500'ü bende arkadaşımda denedim. T500 almaktansa Plattan 2 alırdım yine. Çünkü ses kalitesi gerçekten güzel.

• cleven12 C kullanıcısına yanıt

Katılıyorum ben de ikisinden birini seçecek olsam Plattan 2 seçerim. Bu arada kulaklığı bir gece top üzerine takarak beklettim. Biraz daha rahat oldu. Artık o kadar çabuk acıtmıyor ama bayağıdır da kullanmıyorum onu. İşyeri kulaklığı olduğu için ofiste bırakmıştım onu. Kendi evimde başka kulaklıklar kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.