|
JBL T500 mü Urbanears Plattan 2 mi?
-
-
@cleven12 hangisini aldın hocam, ben de aynı ayrımdayım. sonuç nedir?
-
Bende Plattan 2 var. Aşırı derecede sıktığı için 1 saatten fazla kullanamıyorum. Aynı şekilde arkadaşlarımda da durum aynı. Bir saatten sonra acıdan takamıyor kimse. Biz de sesi güzel diye aldık topluca ama pişman olduk sonra. Çok sıktığı için ses izolasyonu da çok iyi ama o acıya değmez.
-
biraz geç gördüm fakat @trkgncr katılıyorum. Sesi kaliteli olsa da kulağı sıkıyor ve ses düzeyi az. Ben bilgisayarda oyuncu kulaklığı olarak kullanıyorum.
-
Bu zaman zarfında da eşim hediye olsun diye t500 almıştı bana. İnanır mısınız o da aynı şekilde sıkı ve bassları plattan 2'ye göre daha boğuk. Plattan 2'nin ses seviyesi bana aşırı yüksek geliyor. Farklı kaynaklarda kullanmışsınızdır illaki. Onlarda nasıl?
-
Bilgisayarda ses seviyesi biraz daha yüksek telefona göre. T500'ü bende arkadaşımda denedim. T500 almaktansa Plattan 2 alırdım yine. Çünkü ses kalitesi gerçekten güzel.
-
Katılıyorum ben de ikisinden birini seçecek olsam Plattan 2 seçerim. Bu arada kulaklığı bir gece top üzerine takarak beklettim. Biraz daha rahat oldu. Artık o kadar çabuk acıtmıyor ama bayağıdır da kullanmıyorum onu. İşyeri kulaklığı olduğu için ofiste bırakmıştım onu. Kendi evimde başka kulaklıklar kullanıyorum.
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- mediamarkt ödeme reddedildi
- en iyi kablolu kulaklık
- en iyi bluetooth kulaklık
- ikko active buds
- sennheiser orpheus
- soundcore sleep a20
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X