uploaded olsun turbubit olsun özellikle bu ikisinden sunum bulabiliyorum indirme yapamıyorum Takma birim eski tarihli uyarısı veriyor ne demek bu ve naısl çözerim
güncelleme yapman gerekir. onu ifade eder "takma birim eski" deyince. güncelleme yaptıysan JD'yi yeniden başlat, olmadıysa dosyayı sıfırla de. muhtemelen çözülür. benim de başıma çok geldi.
iyi de 12 adet dosya gündüz verdim 1 tane inmiş gerisi kalmış her dosyada bunu yapıcaksak oooo
quote:
Orijinalden alıntı: taxonera
iyi de 12 adet dosya gündüz verdim 1 tane inmiş gerisi kalmış her dosyada bunu yapıcaksak oooo
her dosyada yapmaz yahu. Sadece o anlığına takılmıştır. güncelleme yapıın, aç kapa yapın düzelir. daha da sıkıntı olacağını zannetmem.
güncelleme beklemek lazım sanırım, bende de bugün 6 part vardı 4'ü indi, şimdi ikisine takmabirim eski hatası veriyor
Bıktım bu güncellemelerden Her güncellemeden sonra JD sapıtıyor Bu akşam yaptım guncellemeyi. Linkler indirmeye başlamıyor Play tuşuna tıklıyorum 3 san sonra otomatik stopa dönüyor Neyse linklerin yedeğini aldım Silip yeniden kurdum Bu defa dlc linklerini açmıyor Altta durum çubuğunda "deşifreleniyor 25 "yazıyor öylece bekliyor
Şİmdi geçen yıl ki image döncem yok mu başka indirme programı bilen?
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Bıktım bu güncellemelerden Her güncellemeden sonra JD sapıtıyor Bu akşam yaptım guncellemeyi. Linkler indirmeye başlamıyor Play tuşuna tıklıyorum 3 san sonra otomatik stopa dönüyor Neyse linklerin yedeğini aldım Silip yeniden kurdum Bu defa dlc linklerini açmıyor Altta durum çubuğunda "deşifreleniyor 25 "yazıyor öylece bekliyor
Şİmdi geçen yıl ki image döncem yok mu başka indirme programı bilen?
hocam JD nightly mi kullanıyorsunuz? Sisteminizde sorun var gibi gözüküyor.