Bildirim
Jdownloader Yavaşladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cobain19
Selam dostlar, Rapid'den Jdownloader'la bir dosya indirmeye çalıştım. Hızı 1 megabitten daha düşüktü, 40 kb/s civarı.. Aynı dosyayı Firefox'la indirince hız normale dönüyor, normalde hep 210 kb/s civarıdır. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Durduk yerde olmaya başladı bu terslik.
Hız ayarlarını kontrol et istersen... -
arkadaşlar jdownloader captha ları otomatik olarak giriyor mu yoksa bizim yazmamızı bekliyor mu?
yani pc yi açık bırakıp gitsem kendi kendine kodu yazıp indirmeye başlıyor mu? -
kendin tamamlaman gerekir diye biliyorum. -
ben yıllar önce kullanıyordum jdownloader'ı.
o zamanlar doğrulama kodu zımbırtısı yoktu.
dolayısıyla jdownloader veya cyrptoload iyi iş görüyordu.
partları tümüyle atıyordum, biri bitince modemi kapatıp açıyor ve sıradakine geçiyordu.
şimdi bu doğrulama kodundan sonra başında bekleyeceksem ne ihtiyaç kalacak ki jdownloadera.
zatan başında bekliyorsam modemi elle de kapatıp açar ve sıradakine geçerim.
-
quote:
ben yıllar önce kullanıyordum jdownloader'ı.
o zamanlar doğrulama kodu zımbırtısı yoktu.
dolayısıyla jdownloader veya cyrptoload iyi iş görüyordu.
partları tümüyle atıyordum, biri bitince modemi kapatıp açıyor ve sıradakine geçiyordu.
şimdi bu doğrulama kodundan sonra başında bekleyeceksem ne ihtiyaç kalacak ki jdownloadera.
zatan başında bekliyorsam modemi elle de kapatıp açar ve sıradakine geçerim.
captcha kardeşliği diye google'dan arat kardeşim cevabın orada..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X