Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

idm kurulu iken idm'siz dosya indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet download manager kullanmaktayım.bazı forumlardan dosya ındırırken indirmiyor sıkıntı yasıyorm.idm siz olarak indirirsem bu sorun cözülür diye zannediyorm.idm kurulu iken pc de idm siz nasıl indriyoruz dosyaları

• real player diye program var oda internetten izledigin video müzik filmleri indiriyor :)
  • benim derdim hosting sitelerinden dosya indirirken sorun yasamamak izledigim video muzik gibi şeyleri idm ile indiriyorum onlarda sıkıntı yok
  • Ayarlar'dan istediğiniz tarayıcıları devre-dışı bırakarak bunu yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

internet download manager kullanmaktayım.bazı forumlardan dosya ındırırken indirmiyor sıkıntı yasıyorm.idm siz olarak indirirsem bu sorun cözülür diye zannediyorm.idm kurulu iken pc de idm siz nasıl indriyoruz dosyaları

Bilgisayara birden fazla tarayıcı yüklüyorsun idm ye giriyorsun yukaridaki sekmelerde secenekler olmasi lazim seçeneklere giriyorsun zaten görürsün orda tarayıcı isimleri yaziyor internet explorerin tikini kaldir idm siz indirecegin dosyalari internet explorerden indirirsin diger tarayicilardan da idm ile indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaY_aKSi -- 14 Temmuz 2012; 19:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaY_aKSi

quote:

internet download manager kullanmaktayım.bazı forumlardan dosya ındırırken indirmiyor sıkıntı yasıyorm.idm siz olarak indirirsem bu sorun cözülür diye zannediyorm.idm kurulu iken pc de idm siz nasıl indriyoruz dosyaları

Bilgisayara birden fazla tarayıcı yüklüyorsun idm ye giriyorsun yukaridaki sekmelerde secenekler olmasi lazim seçeneklere giriyorsun zaten görürsün orda tarayıcı isimleri yaziyor internet explorerin tikini kaldir idm siz indirecegin dosyalari internet explorerden indirirsin diger tarayicilardan da idm ile indirebilirsin.

saol dostum süper oldu
  • "alt" tuşun a basarak link e tıklarsan idm siz indirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    idm ile film indirme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seçeneklerden hangı tarayıcıyı kullanıyorsan yanındakı tıkı kaldır dosyayı ıdm değil tarayıcı indirir
  • quote:

Sana garanti çözümü söylüyorum idm yi aç seçeneklere + idm ile indirmek veya engellemek için tuşları düzenleye bas alt tusuna tıkla sitede indireceğinde alta basılı tut normal tarayıcının eski hali ile indirir
     idm kurulu iken idm'siz dosya indirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert-TR -- 14 Temmuz 2012; 22:42:44 >

• sagolun arkadaslar cok işime yaradı bu ;)
  • quote:

İdm ve tarayıcı sürümünü güncelleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Temmuz 2012; 13:09:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaY_aKSi

quote:

saol dostum süper oldu

Ne zaman istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.