Bildirim
idm kurulu iken idm'siz dosya indirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
real player diye program var oda internetten izledigin video müzik filmleri indiriyor :) -
benim derdim hosting sitelerinden dosya indirirken sorun yasamamak izledigim video muzik gibi şeyleri idm ile indiriyorum onlarda sıkıntı yok -
Ayarlar'dan istediğiniz tarayıcıları devre-dışı bırakarak bunu yapabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: t3ksas
internet download manager kullanmaktayım.bazı forumlardan dosya ındırırken indirmiyor sıkıntı yasıyorm.idm siz olarak indirirsem bu sorun cözülür diye zannediyorm.idm kurulu iken pc de idm siz nasıl indriyoruz dosyaları
Bilgisayara birden fazla tarayıcı yüklüyorsun idm ye giriyorsun yukaridaki sekmelerde secenekler olmasi lazim seçeneklere giriyorsun zaten görürsün orda tarayıcı isimleri yaziyor internet explorerin tikini kaldir idm siz indirecegin dosyalari internet explorerden indirirsin diger tarayicilardan da idm ile indirebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaY_aKSi -- 14 Temmuz 2012; 19:34:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HaY_aKSi
quote:
internet download manager kullanmaktayım.bazı forumlardan dosya ındırırken indirmiyor sıkıntı yasıyorm.idm siz olarak indirirsem bu sorun cözülür diye zannediyorm.idm kurulu iken pc de idm siz nasıl indriyoruz dosyaları
Bilgisayara birden fazla tarayıcı yüklüyorsun idm ye giriyorsun yukaridaki sekmelerde secenekler olmasi lazim seçeneklere giriyorsun zaten görürsün orda tarayıcı isimleri yaziyor internet explorerin tikini kaldir idm siz indirecegin dosyalari internet explorerden indirirsin diger tarayicilardan da idm ile indirebilirsin.
saol dostum süper oldu -
"alt" tuşun a basarak link e tıklarsan idm siz indirir. -
seçeneklerden hangı tarayıcıyı kullanıyorsan yanındakı tıkı kaldır dosyayı ıdm değil tarayıcı indirir -
-
sagolun arkadaslar cok işime yaradı bu ;) -
quote:
İdm ve tarayıcı sürümünü güncelleyin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Temmuz 2012; 13:09:41 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HaY_aKSi
quote:
saol dostum süper oldu
Ne zaman istersen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- görev çubuğu çalışmıyor
- uyku modunda indirme devam eder mi
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- pc otomatik kapatma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- gigabyte bios tuşu
- modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X