Şimdi Ara

IDM 'de Download Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
67.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı sitelerden dosya indirirken resimdeki hatayı alıyorum resimde '' bazı siteler aynı anda 2 dosya indirmeye izin vermiyor '' yazıyor ben bu uyarıyı aldığım an hiç download yapmıyordum

IDM 'de Download Hatası

• Yapay Zekanın Yanıtı

IDM "Bu Dosya İndirilemiyor" Hatası

IDM (Internet Download Manager) kullanırken, "Bu dosya indirilemiyor" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Bazı siteler aynı anda iki dosya indirmeye izin vermez: Bazı web siteleri, aynı anda yalnızca bir dosyanın indirilmesine izin veren sunucu ayarlarına sahiptir. Bu durumda, diğer dosyayı indirmeden önce devam eden indirmeyi tamamlaman gerekir.
    • Yazma erişimi reddedildi: IDM'nin dosyayı kaydedeceği klasöre yazma erişimin olmayabilir. Klasörün izinlerini kontrol et ve IDM'ye yazma izni ver.
    • Virüsten koruma yazılımı: Virüsten koruma yazılımın, IDM'nin dosyaları indirmesini engelleyebilir. Virüsten koruma yazılımının ayarlarını kontrol et ve IDM'yi istisna listesine ekle.
    • Yönlendirici sorunları: Yönlendiricin, IDM'nin indirmelere erişmesini engelleyebilir. Yönlendiricini yeniden başlatmayı veya IDM'nin bağlantı ayarlarını kontrol etmeyi dene.

Bu çözümleri denedikten sonra hala "Bu dosya indirilemiyor" hatası alıyorsan, indirmek istediğin web sitesinin yöneticisiyle iletişime geçmeyi dene.

Ek İpuçları:

• Daha hızlı indirme hızları için IDM'nin en son sürümünü kullandığından emin ol.
    • Virüsten koruma yazılımını güncel tut ve IDM'nin istisna listesine eklendiğinden emin ol.
    • Dosyayı indirmeden önce ağ bağlantını kontrol et.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • free kullanıcı olarak indirme yapıyorsanız aynı anda 2 tane dosya indirimezsiniz. çünkü çoğunlukla indirme sitelerinin bu tip kuralları vardır. bir tane dosya indirirseniz ikinci dosya için belli bir süre beklemeniz lazım. 15 dak., 1 saat veya 24 saat gibi sürelerde. tekrar indirmek için modeme restart atmanız lazım ki IP değişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

free kullanıcı olarak indirme yapıyorsanız aynı anda 2 tane dosya indirimezsiniz. çünkü çoğunlukla indirme sitelerinin bu tip kuralları vardır. bir tane dosya indirirseniz ikinci dosya için belli bir süre beklemeniz lazım. 15 dak., 1 saat veya 24 saat gibi sürelerde. tekrar indirmek için modeme restart atmanız lazım ki IP değişsin.
    Aynı anda inen dosya yokki bilgisayarı açtım direk siteye girdim download için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Aynı anda inen dosya yokki bilgisayarı açtım direk siteye girdim download için

Alıntıları Göster
    kardeş ben diyim bazı sitelerden ıdm dosya indiremiyor bu yüzden.sana diyor tuş belirle indirmeye tıklayınca aynı anda o tuşa basılı tut ve ıdm ile indir.bu tuş ise ınsert ır ıdmde bişi indirirken sayı çıkıyor ya free kullanıcı isen sayı çıkınca bekle sayı bittikten sonra indir likli geliyor ona tıklamdan ınserte basılı tut ıdm indirme ekranı gelince indirmeyi başlat de ve indir ıdm ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soresger2121 -- 29 Mart 2009; 12:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soresger2121

kardeş ben diyim bazı sitelerden ıdm dosya indiremiyor bu yüzden.sana diyor tuş belirle indirmeye tıklayınca aynı anda o tuşa basılı tut ve ıdm ile indir.bu tuş ise ınsert ır ıdmde bişi indirirken sayı çıkıyor ya free kullanıcı isen sayı çıkınca bekle sayı bittikten sonra indir likli geliyor ona tıklamdan ınserte basılı tut ıdm indirme ekranı gelince indirmeyi başlat de ve indir ıdm ile.

Alıntıları Göster
    abicim bendede aynı sey oluoor Tuslan felan alakalı deil bu ben bu zamana kadar sürekli indirdigim sitelerde bile aynı hatayı verior ki tüm sitelerde öle youtubede bile flv formatına izin vermior tüm ayarlar yapılı ve free deil orjinall kendi adıma lisanslı bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen bildirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ofke81

abicim bendede aynı sey oluoor Tuslan felan alakalı deil bu ben bu zamana kadar sürekli indirdigim sitelerde bile aynı hatayı verior ki tüm sitelerde öle youtubede bile flv formatına izin vermior tüm ayarlar yapılı ve free deil orjinall kendi adıma lisanslı bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen bildirsin..

Alıntıları Göster
    yok mudur bunun bi çözümü arkadaşlar fizy'de oldu en son bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamilton_palace

Alıntıları Göster
    Ya bunun anlamı bir dosyayı indirmeyi çalışırken 2 dosya indirirmiş gibi görünüyorsunuz. Mesela tıklayınca tarayıcıyla indirme başlar onu link olarak İDM ye 2 tane şey indiriyorsunuz diye bir html indirir. Çözümü alt'a basılı tutarak tıklayıp İDM'siz indirin. Diğeri uzun iş. Not: Genelde ul.to sitesinde oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Ya bunun anlamı bir dosyayı indirmeyi çalışırken 2 dosya indirirmiş gibi görünüyorsunuz. Mesela tıklayınca tarayıcıyla indirme başlar onu link olarak İDM ye 2 tane şey indiriyorsunuz diye bir html indirir. Çözümü alt'a basılı tutarak tıklayıp İDM'siz indirin. Diğeri uzun iş. Not: Genelde ul.to sitesinde oluyor.

Alıntıları Göster
    fırefox ta bu hatayı alanlar internet explorer la denesınler ben denedım bı sorun olmadı ındırıor suan .. bn ole cozdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

fırefox ta bu hatayı alanlar internet explorer la denesınler ben denedım bı sorun olmadı ındırıor suan .. bn ole cozdum.

Alıntıları Göster
    Bende alıyorum bu hatayı. Hortlasın konu. Çözümü bulan vardır illakı

• quote:

fizy den zaten indirmenize izin vermez o yüzden bu şekilde hata verir.diğer arkadaşlar,dosyayı indirirken siteyle bağlantı kuramazsa indiremiyor o nedenle bu hatayı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenga26

quote:

fizy den zaten indirmenize izin vermez o yüzden bu şekilde hata verir.diğer arkadaşlar,dosyayı indirirken siteyle bağlantı kuramazsa indiremiyor o nedenle bu hatayı veriyor.

Alıntıları Göster
    wupload bu hatayı verıyor ne yapcaz S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

wupload bu hatayı verıyor ne yapcaz S

Alıntıları Göster
    bende wuploaddan idm ile 4-5 film indirdim bugün sonra bu hatayı vermeye başladı :S
  • bende bu hatayı alıyorum ve idm yi kapatiyorum normal tarayıcıyla indirim diye idm yi komple kapatiyorum indirirken idm gene basliyor ve gene aynı hata sırf bu yuzden idm yi kaldirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

bende bu hatayı alıyorum ve idm yi kapatiyorum normal tarayıcıyla indirim diye idm yi komple kapatiyorum indirirken idm gene basliyor ve gene aynı hata sırf bu yuzden idm yi kaldirdim
    Sorun çözülememiş anlaşılan..

Hala merak eden varsa, indirme yapmak istediğiniz siteyi ; mesela

*.bitshare.com

olarak IDM > Seçenekler > Dosya Türleri tabını açarak "Otomatik indirmelerin başlatılmayacağı adreslerin listesi" bölümünün sonuna yapıştırabilirsiniz..

Bunu yaptığınızda artık o sitede IDM devreye girmeyecektir..
    Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Sorun çözülememiş anlaşılan..

Hala merak eden varsa, indirme yapmak istediğiniz siteyi ; mesela

*.bitshare.com

olarak IDM > Seçenekler > Dosya Türleri tabını açarak "Otomatik indirmelerin başlatılmayacağı adreslerin listesi" bölümünün sonuna yapıştırabilirsiniz..

Bunu yaptığınızda artık o sitede IDM devreye girmeyecektir..
    Saygılar..

Alıntıları Göster
    bende bu tur sitelerde aynı hatayı alıyorum. o yuzden bu tür download sitelerinden idm ile indirme yapmıyorum. tarayıcımın indirme yöneticisi ile indiriyorum. soruna kökten çözüm bulan varsa, yayınlarsa seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: m_b_68

bende bu tur sitelerde aynı hatayı alıyorum. o yuzden bu tür download sitelerinden idm ile indirme yapmıyorum. tarayıcımın indirme yöneticisi ile indiriyorum. soruna kökten çözüm bulan varsa, yayınlarsa seviniriz

Alıntıları Göster
    çok basit.. sırasıyla : İndirilenler > Seçenekler > Genel > Aşağıdaki Tarayıcılar İçin İndirmeleri Yakala > ve burda bütün tarayıcılar tikli olarak gözükür.. hangi tarayıcıdan idm'siz indirmek istiyorsanız o tarayıcının tikini kaldırın ve tamam'a tıklayın.. bu kadar.. dosyanızı idm'siz indirebilirsiniz...bizzat kendim buldum..

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

çok basit.. sırasıyla : İndirilenler > Seçenekler > Genel > Aşağıdaki Tarayıcılar İçin İndirmeleri Yakala > ve burda bütün tarayıcılar tikli olarak gözükür.. hangi tarayıcıdan idm'siz indirmek istiyorsanız o tarayıcının tikini kaldırın ve tamam'a tıklayın.. bu kadar.. dosyanızı idm'siz indirebilirsiniz...bizzat kendim buldum..

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar.

Bu sorunu bende yaşıyordum ve gerçekten sinir bir durum.

Özellikle Wupload sitesinde yaşanıyor bu sorun.
    Lakin ben bir yolunu buldum ve paylaşmak istedim.

Şimdi wupload sitesinde idm ile indirmek istediğimiz dosyanın işlemlerini
    tamamladıktan sonra,20 saniye bekleme işlemi sonrasında
    download butonu çıkınca,direkt tıklamıyoruz.!
    sağ tık yapıyoruz ve İDM ile indir diyoruz bu kadar.!
    Bu şekilde oluyor,şahsımca denenmiştir.!
    kolay gelsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: edwardgein

Merhaba Arkadaşlar.

Bu sorunu bende yaşıyordum ve gerçekten sinir bir durum.

Özellikle Wupload sitesinde yaşanıyor bu sorun.
    Lakin ben bir yolunu buldum ve paylaşmak istedim.

Şimdi wupload sitesinde idm ile indirmek istediğimiz dosyanın işlemlerini
    tamamladıktan sonra,20 saniye bekleme işlemi sonrasında
    download butonu çıkınca,direkt tıklamıyoruz.!
    sağ tık yapıyoruz ve İDM ile indir diyoruz bu kadar.!
    Bu şekilde oluyor,şahsımca denenmiştir.!
    kolay gelsin....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimde nacizane bir sorum olacak.

yeri burası değil belki ama,daha yeni olduğumdan
    yönetici arkadaşlardan anlayış beklerim...

Şimdi kısaca bahsedeyim..ben youtube'dan 8 - 10 tane video indirdim.
    ve bu videoların her birini dvd olarak dönüştürdüm..

şimdi bu videoları dvd yapmak ve dvd playerde izlemek istiyorum..
    sorun şu..ben bu videoları nero ile boş dvd'ye yazdırmak istediğimde
    sadece birini kabul ediyor.! ismleri aynı olduğundan ötürü
    isim değiştirdiğim zamanda, dosyalar ölüyor..

nasıl ve ne şekilde yapabilirim,anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.!

şimdiden teşekkürler...

• quote:

şimdiden teşekkürler...

arkadaşım birincisi isimleri aynı olamaz hiç bi insan evladı 2 dosyaya aynı ismi verim yanyana koyamaz nero meselesine gelince flv oalrak indirdiysen ondan olabilir nero nun her sürümü tanımıo express lerde zorlarsan açıo bazen ses gelio görüntü gelmio ayrı mesele.dosyaların isimlerini değiştirince neden ölüyor.belki şu hataya düşmüş olabilirsin uzantısını değiştirme.örneğin 1.flv video dosyasının ismini değiştirirken noktadan öncesini değiştir. 1.flv dosyasını diyelim 2 yaptın olmaz. 2.flv yapacan.yardımcı olabilmişimdir inşallah.sorun devam ederse uygun yere konu aç banda pm at konu linkini ver resimlerle sorununu detaylı halletmeye çalışırız

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinknc

quote:

şimdiden teşekkürler...

arkadaşım birincisi isimleri aynı olamaz hiç bi insan evladı 2 dosyaya aynı ismi verim yanyana koyamaz nero meselesine gelince flv oalrak indirdiysen ondan olabilir nero nun her sürümü tanımıo express lerde zorlarsan açıo bazen ses gelio görüntü gelmio ayrı mesele.dosyaların isimlerini değiştirince neden ölüyor.belki şu hataya düşmüş olabilirsin uzantısını değiştirme.örneğin 1.flv video dosyasının ismini değiştirirken noktadan öncesini değiştir. 1.flv dosyasını diyelim 2 yaptın olmaz. 2.flv yapacan.yardımcı olabilmişimdir inşallah.sorun devam ederse uygun yere konu aç banda pm at konu linkini ver resimlerle sorununu detaylı halletmeye çalışırız

en iyi çözüm total video converter ile videoları tek bir video dosyasına dönüştürmek dönüştürürken
    video formatını değiştirmek neronun enkode edeceği formatlar örneğin: .wmv , .avi kolay gelsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.