Arkadaşlar ben bu IDM'yi sadece Youtube'dan dosya indirmek için kullanıyorum. ama wupload gibi sitelerde benim de bu hatayı almam sinirimi bozmuştu. Şu an programın ayarlarıyla oynadım sadece youtube dan dosya indirmek için kullanıyorum.
IDM > İndirilenler > Seçenekler > Dosya Türleri ne geldiğimizde orada otomatik indirilecek dosya türlerini görüyoruz. bunların hepsini sildim ben. artık hiçbir siteden indirme yapamıyor. sadece video izlerken çıkıyor ve ona bastığımda dosya iniyor.
bu kadar. umarım işinize yarar.
quote:
Orijinalden alıntı: cengo_19
çok basit.. sırasıyla : İndirilenler > Seçenekler > Genel > Aşağıdaki Tarayıcılar İçin İndirmeleri Yakala > ve burda bütün tarayıcılar tikli olarak gözükür.. hangi tarayıcıdan idm'siz indirmek istiyorsanız o tarayıcının tikini kaldırın ve tamam'a tıklayın.. bu kadar.. dosyanızı idm'siz indirebilirsiniz...bizzat kendim buldum..
muhteşem birisin ya :D dünden beri kafayı çizmiştim sağolasın donanım haber' e bize yazışma imkanı verdiği için. sana bilgi için teşekkür ederim :)
cengo çözümü düşünmek yeter :D çok zor bi problem değil kanka...
quote:
Orijinalden alıntı: trojen1991
Arkadaşlar ben bu IDM'yi sadece Youtube'dan dosya indirmek için kullanıyorum. ama wupload gibi sitelerde benim de bu hatayı almam sinirimi bozmuştu. Şu an programın ayarlarıyla oynadım sadece youtube dan dosya indirmek için kullanıyorum.
IDM > İndirilenler > Seçenekler > Dosya Türleri ne geldiğimizde orada otomatik indirilecek dosya türlerini görüyoruz. bunların hepsini sildim ben. artık hiçbir siteden indirme yapamıyor. sadece video izlerken çıkıyor ve ona bastığımda dosya iniyor.
bu kadar. umarım işinize yarar.
Teşekkürler dostum bu işe yaradı gerçekten
jdownloader kullan.
Hata Geldikden Sonra Idm'yi Açın Ne İndirecekseniz Ona Sağ Tıklayın Devam Et Deyin İndirme Başlayacaktır.
Kardeş nasıl yapıcaz ya bir yardım edin
Güncel. Ben aynı anda iki dosya inmesine izin verilmeyen siteden indirmek istiyorum videoyu. Bu sorunun çözümünü bulamadım internette. Herkes o siteyi devredışı bırak diyor, tamam o çözüm ama ben o sitedeki videoyu indirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
Merhaba arkadaşlar bende denedim yeni buldum ıdm acın secenekler tuşlar deyin indirmeyi başlatmak için tuş secin diyor ben shift şeçdim birde sol fare ile denetleme var onunda secin shift yada siz neyi secdiyseniz ona basılı tutun indirmeye basınca sol ile basdıgımız için denetlicek ve direk indirme başlıcakdır umarım anlatabilmişimdir .İsterseniz videoda cekebilirim
Selam arkadaşlar mozilla da bir siteden indirme yaparkan url nin baş kısmına bu yazı geliyor. /landpage?ms=Http:// internet download manager da indir e bastığımda site "aynı anda iki dosya indirmeye izin vermiyor" yazıyor allta "dosya yerine idm ye web sayfası gönderdi" diyor acil yardım sedebilirseniz sevinirim
vipercV
kullanıcısına yanıt
Selam beyler uzun zamandir idm kullanıyorum yaklasık 1 aydır indirmek istediğim dosyaları ts olarak indirme seceneği geliyor bunun sebebini bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme