arkadaşlar jean_christophe grange hakkında ne düşünüyorsunuz?? ben inanılmaz seviorum insanların düşünceleinide çok merak ediyorum benim arkadaşlarım hiç sevmiyorlar ya siz??
abi bişi sorduk bi kişi cevaplamadı adam yerine koyup allla allla boşverin tamam cevaplamayınn işinize bakın
Zira bu konuyu ben dahil herkes acmıstı
bütün kitaplarını okudum bence en basarılı Kurtlar İmparatorlugu onuda filmini mavettiler ayrı konu...
@serseri allah razı ossun ya öhh bea yani ben buraya daha dün üye oldum nerden bileyim çok kez açıılddını sadece fikir istedim saol kardeş
biliyorum zira herkes fake muhabbeti cevirdi Neyse grange hakikaten ilginc bir yazar zira kahramanları öldürmeyi seviyor ve olayları birbirine cok güzel baglıyor benim de en cok hoslandıgım nokta burası kitanı okuyorken cok ayrı iki öykü gidiyor ama bir yerde birleşiyor...
evet bencede ilginçç deddin gibi olayları süper bağlio ağzım açıkta kalıo resmen inanılmaz sürükleyici bazılarıda şey dio abi bu ne böle sonu türk filmi gibi batırıo falan diolar ben hiç öle düşünmüom leyleklerin uçuşu inanılmazdı bence yaa bide şey var bilio musun max chattam bu tarz yazıo kötü ruh onuda okudum ben hatta grange bi dergide bu adam hakkında yorum yapmiş yetenekli bi çocuk falan die sen okudun mu o yazarı yada duydun mu bence biraz grangei,i taklit etmiş ama yinede kendi çapinda iii ya tavsiye ederim bi karşılaştrma açısından
kötü Ruhuda okudum tamamen kızıl nehirlerin taklidi aynı senoryuyu biraz daha egzantirig bir hale sokmus hepsi bu. Bir de kalkıp Maxime Chattam icin yeni Grange diyorlar Eger bu tür seversen Ahmet Ümit tavsiye ederim mutlaka oku...
ahmet ümit mi?? hmmm valla türk yazarların ben polisiyeyi o kadar başarılı yazabileceğine inanmıorum ya bu chattam.da böle otopsilere girmiş fbı.da falan gözlem yapmiş o çok dikkatimi çekti bide ruth rendell die biri var onu tavsiye etti bi kitapçi ben hiç okumadım sen okudun mu??
bende severim leyleklerin uçuşunu okudum güzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: lady86
ahmet ümit mi?? hmmm valla türk yazarların ben polisiyeyi o kadar başarılı yazabileceğine inanmıorum ya bu chattam.da böle otopsilere girmiş fbı.da falan gözlem yapmiş o çok dikkatimi çekti bide ruth rendell die biri var onu tavsiye etti bi kitapçi ben hiç okumadım sen okudun mu??
Ruth rendell namı diğer Barbara Vine 4 kitabını okudum inan cok kötü zira olaylar o kadar akıcı değil beklediğini bulamazsın kitap okuma eziyet gibi geliyor insanaa (mesela Karanlıktaki Gözler kitabını yarım bıraktım ki hic adetim değil bir kitabı yarım bırakmak) zaten şu an Dan Brawn'la Grange kapışıyor araya da sadece caylaklar girmeye calısıyor. Chattamda bunlardan biri ama adamın hakkını yemeyelim kitap icin baya ugrasmıs otopsi falan tahliller cok basarılı ama bunlar hep kitabın arasında kalıyor konu genelinde dediğim gibi basit bir grange kopyası. Ve sana dediğim gibi mutlaka Ahmet Ümit oku özellikle Beyoğlu Rapsodisi....
ya bişi sorcam max chattam.in kitabında dante.nin ilahi komedyası mı ne ondan bahsedilio baya bi mistik hava vermişler okudun mu onu yaws(başını şişirdiysem özür dilerim)
Evet kitapta Danye'de vardı yalnız biraz anlamsız monte etmiş zira daha güzel bişey bulabilirdi oraya.
Dante'nin İlahi Komedyasını tam olarak okumadım yaklasık 15bine yakın dize var o şiirde oku oku bitmez Ama cennet ve cehennem tasvirleri hakikaten güzeldi...
peki tavsiye diyor msun yoksa boşver mi diosun
ya neyi sevip neyi sevmediğini bilemem sonucta seni tanımıyorum. Mesela cehennem tasvirleri bazı kişilere ürtücü ve korkunc gelip okumayı bırakabilir bazı kişiler cok etkilenip devamını okumak ister bazıları adam güzel yazmıs der ve olayın edebi yönüne bakar. Mesela Faust kimilerine göre bir klasiktir kimilerine göre korku budalası bir kitap. Bilmem anlatabildim mi?
anlatabildin tavsiyeler için saol gene olursa gene başını ağrıtırımmm
Yeni aklıma geldi en son Efendiyi okudum ve tam tavsiyelik bir kitap...
hadi ya nası bi kitap yazar??? konu nedir bide??
Konu İzmirli bir aile olan Evliyazadelerin hayatını anlatıyor aile cok tanınmıs ve zengin oldugu icinde Türkiye tarihini etkilliyor söyle söyleyebilirim. 1850 li yıllardan 1970 li yıllara kadar gecen bütün olaylar kitapta bu aile üzerinden anlatılıyor kesinlikle tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme