Şimdi Ara

..:: Jeanne D'arc İnceleme ::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSe

Hacı ya bén mérak éttim şimdik bu oyun üstten görünüm mü??Total War gibi mi haritadan mı yönlendiriyoruz?

FF Tactics'e benziyor bu haliyle.
  • Eline sağlık güzel inceleme olmuş oynayasım geldi.
  • İnceleme güzel olmuş dostum, teşekkürler. En kısa zamanda oynayacağım bu oyunu. Turn bazlı oyunlara bayılırım. Keşke fallout veya baldur's gate gibi oyunları da psp de görebilsek
  • eline sağlık incelemen güzel olmuş.deneyelim şu oyunu bakalım
  • Bugüne kadar oynamadım ama çok güzel bir oyun olduğuna eminim ayrıca inceleme çok güzel olmuş eline sağlık.
    Diğer oyunlardan vakit kalırsa bi ara deneyeceğim ama saf RPG ler bana göre değil.
  • İncelemede oyunda gerçekten süper. Bence türünün en iyilerinden
  • inceleme detaya fazla girilmeden az ve öz olmuş oyunda güzele benziyor :)
  • Eline sağlık dostum. Bu incelemeden sonra yükledim oyunu şuan 3 te 1 ni bitirdiğimi düşünüyorum. Sert bir oyun olmuş hata affetmiyor game over yazısını görüveriyorsunuz. Bu zorluk oyunu daha da güzel bir hale getirmiş. Oyunla bütünleşmiş durumdayım hırs yaptım bitirmeliyim. Birden aklıma geldin kısa bir mola vermiş oldum bende geri oyuna dönüyorum.
  • Ben Teşekkür Ederim Beğendiğinize Sevindim.

Hiçbir Zaman PSP'mden Silmiyeceğim Bi Oyundur. En İyi PSP Excl'i Bana Göre
  • Selamlar.Bu oyun hakkında birşey sormak istiyorum.Bu oyunun birden fazla sonu var mı?
  • Inceleme icin cok tesekkurler
  • PSP sahibi değilim ama adını cok duyduğum bir oyundu. Level-5 gibi bir firma tarafından yapılıyor olması işin daha heyecan verici yanı. Ellerine sağlık Babürüm büyük bir keyifle okudum.
  • Hort gibi olacak ama oyun çok hoşuma gitti. Psp mi alınca deneyeceğim az kaldı az
  • Oyunu anca deneyebildim, gayet güzeldi. Ayrıca düşmana arkadan saldırınca bir avantaj elde ediyoruz sanırım ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.